Kristen bakerfamilie må ut med mer enn 1 million i erstatning for å ha nektet å bake kake til homobryllup

Dommer vil gi kristent ektepar pålegg om å betale mer enn en million kroner i erstatning til lesbisk par for å ha nektet å bake kake til deres “bryllup”

kristen_baker_mobbet_avKampen for det bibelske ekteskapet: Et kristent ektepar som drev bakeriet “Masterpiece Cakeshop” i Denver risikerer nå å måtte ut med mer enn en million norske kroner i erstatning til et lesbisk par etter at de i desember ble dømt for å ha nektet å bake kake til et likekjønnet bryllup. Det kristne ekteparet Aaron and Melissa Klein driver nå virksomheten “Sweet Cakes” fra sitt hjem etter at de ble tvunget til å stenge bakeriet etter å ha blitt utsatt for hat og trakassering fra homofile aktivistgrupper. Den kristne bakeren ble forespurt om å bake en kake til et bryllup, men da de forstod at det var til et homofilt bryllup takket de nei til oppdraget.

“Å bake kake til et homofilt bryllup er i dyp konflikt med vår kristne tro,” sa ekteparet som ikke har noe i mot å bake kaker til homofile eller mennesker med en annen tro. “Vi har ingen problemer med å servere homofile og lesbiske, men problemet oppstår når det er snakk om å bidra til en ekteskapsform som er i strid med vår religiøse overbevisning,” sa kristen-bakerparet til lokal media. “Vi ble forespurt om å delta i noe vi ikke kan ta del i,” sa Kleins kone Melissa. Mange kristne mener at det å ta del i et likekjønnet bryllup bryter med skriftens ord som sier: “… og bli ikke medskyldig i andres synder. Hold deg selv ren.” (1 Tim 5,22) og Efeserbrevet 5,7 som sier: “Gjør ikke felles sak med dem.” Tidligere i år avgjorde en dommer at paret måtte betale erstatning til det lesbiske paret og man spekulerte i en sum på mellom 75 000 og 150 000 dollar. En dommer anbefalte tidligere i denne uken at paret må ut med 75 000 og 60 000 dollar til de to lesbiske. Under rettshøringen uttrykte det kristne paret at en slik erstatning vil gjøre at deres virksomhet går konkurs. De to lesbiske kvinnene hevder i sine anklager at avslaget fra bakeriet på å  bake bryllupskake har gitt dem “tap av tillit, tvil, mistillit til menn,mistillit til tidligere venner, for mye søvn, ubehag, høyt blodtrykk, dårlig fordøyelse, tap av matlyst, migrene, tap av stolthet, de skal ha begynt å røyke igjen og vektøkning,” for å nevne noen av de plagene de skal ha blitt påført av å få nei på sin forespørsel om bryllupskake.

Foreløpig er det ikke kjent om det er satt i gang en online kampanje for å hjelpe det kristne ekteparet økonomisk, men ut fra tilsvarende saker som er omtalt, vil nok kristne amerikanere også slå ring rundt dette ekteparet. Det vi ser i USA i dag er regelrett forfølgelse mot kristne som tror på og lever i overensstemmelse med sin samvittighet. Disse blir ennå ikke fengslet som i Iran eller andre muslimske land, men de blir utsatt for økonomisk forfølgelse, trusler og trakassering av militante aktivistgrupper som ikke kan akseptere at alle ikke har det samme synspunktet som dem selv. USA er nå en nasjon som aktivt kjemper mot Guds bud og dem som vil leve i overensstemmelse med sin tro og samvittighet, og vil før eller siden høste konsekvensene av sitt frafall fra Guds vei og bud.

Franklin Graham: Vi må hjelpe familien

Nyheten om at den kristne bakerfamilien også må ut med erstatning til et lesbisk par fikk Franklin Graham til å skrive dette på sin Facebookside: ” Last night Aaron Klein, the bakery owner who declined to make a wedding cake for a lesbian couple, called me with the alarming news that an administrative judge had ruled that he and his wife Melissa will have to pay $135,000 to these two women for “emotional suffering.” Unbelievable! The Kleins have already had to close their Oregon bakery business, Sweet Cakes by Melissa and do not have this money to pay. Aaron said it franklin-grahamwould financially ruin their family and could cost them their home. They have done nothing wrong, and their lives, along with their five children, have been turned upside down by this persecution. You can’t call it anything else. This is wrong, and it’s happening right here in our own country. Liberal judges and officials siding with the LGBT crowd are trying to make a point with the undeserved punishment of this family. This is America—we should have the freedom to live by our sincerely held religious beliefs. It’s obvious who is really being discriminated against here. I think we need to help the Kleins. First and foremost, continue to pray for them as this nightmare continues. Secondly, if you would like to donate something financially to help them and other Christians going through similar ordeals, go here to Samaritan’s Purse PERSECUTED CHRISTIANS-USA fund. We’re all in real danger if something isn’t done to put a stop to this kind of deliberate targeting and malicious treatment of Christians.