Islamsk Stat: Dem som avviser islam vil dø på samme måte som de 28 etiopiske kristne som ble henrettet i grusom video

Hevder forfølgelse av kristne er grunnleggende i islamsk tro og at gruppen vil fortsette å drepe kristne

is-kill-christiansI en video som viser den brutale henrettelsen av 28 etiopiske kristne, sier den militante sunni muslimske terrorgruppen “Islamsk Stat” at forfølgelse av kristne er fundamentalt i islam. I en video som ble sluppet lørdag den 19 april advarer Islamsk stat at kristne i Midtøsten og overalt ellers som avviser islam, vil bli slaktet. En talsmann for Islamsk stat ga da kristne tre valg, konvertere til islam, underordne seg islam og betale Jizya (en skatt til de muslimske herskere) eller bli drept. “Vi sier til kristne overalt at islamsk stat vil vokse seg større -dersom Allah vil,”  sa talsmannen som identifiserte seg som Sheik Abu Malik Anas An-Nashwan.

Terroristene i islamsk stat som befinner seg i krig i Syria, Irak og en rekke andre isis-videomuslimske land mot en halvhjertet vestlig koalisjon uttaler åpent at deres mål er å knuse kristendommen som anses som en fiende av islam. Der islamsk stat får kontroll vil kristne ha svært vanskelige kår og i bytte mot sikkerhet må man enten anta islam eller akseptere en Dhimmi posisjon i bytte mot sikkerhet. Enhver som aviser dette vil ikke se noe annet fra oss enn sverdspissen. Mennene vil bli drept, barna vil bli våre slaver og deres eiendeler vil bli tatt som krigsbytte,” sa denne strålende representanten for fredens religion. “Vi vil nå dere selv om dere tror dere er trygge i deres festninger,” truer talsmannen fra islamsk stat som sier at “dette er straffedom fra Allah og hans budbærer.” Uttalelsen kom etter at gruppen hadde henrettet 28 menn som av ISIS ble omtalt som “tilbedere av korset som tilhørte den fiendtlige etiopiske kirke”.

https://youtu.be/uhqX4D5OzPY

I videoen viser terrorgruppen 28 kristne delt opp i to grupper med menn som marsjerer
mot deres henrettelse med hendene bunnet bak på ryggen. Den ene gruppen skal ha blitt henrettet i kystområdene og den andre i et ørkenlandskap i Libya. Etter at vestlig koalisjon bombet Muammar al-Gaddafi’s regime fra makten i 2011 har Libya falt dypere og dypere ned i kaos og islamsk mørke. Den ene av de to gruppene blir henrettet med et skudd i bakhodet, mens de kristne mennene i kystlandskapet blir presset ned i sanden hvorpå visjon-norgederes struper blir kuttet over. Deretter blir de kristne halshugd, men utrolig nok får det hele skje uten at kristne i Norge gjør anskrik.  I stedet samles tusener om velstandsforkynnere som preker løgn og bedrag i Herrens navn og slikt gjør kristendom om til en parodi eller sirkus med løfter om velstand, dyre biler, boliger og materiell luksus som ble tilbudt i regi av TV Visjon Norge tidligere i denne uken. Mens kristne slaktes og halshugges fordi de tror på Jesus i Midtøsten og Afrika blir norske kristne neddynget med forkynnelse som lover velstand og materielle goder i bytte mot donasjon. (Foto tatt fra møtene som ble arrangert i regi av TV Visjon Norge i forrige uke)

Kilde: Morning Star News

 

3 tanker om “Islamsk Stat: Dem som avviser islam vil dø på samme måte som de 28 etiopiske kristne som ble henrettet i grusom video

  1. ISIL og Boko Haram gir oss alle en kraftig påminnelse om hvor totalt hjelpeløst verdenssamfunnet egentlig er overfor noen få tusen mennesker, så ondskapsfulle at det overgår de flestes fatteevne.

    • Kan du skjønne hvorfor det er så taust blant norske kirkeledere og kristenledere til dette? Vi må jo erkjenne at biskoper og organisasjonsledere ikke akkurat slåss om mediaoppmerksomhet for å fordømme islamsk stat og hva de utsetter kristne for i Midtøsten. Og jeg er enig med forfatter, et tankekors at kristne samles på å lytte til velstandsbudskap fra disse herlighetsforkynnerne mens kristne slaktes i Midtøsten. Vi trenger å våkne og gjøre anskrik, våre politikere bør snarest sette alle kluter til for å stoppe disse terrorgruppene militært.

  2. Islam er en bestialsk religion. Trist med politikere som ikke forstår hva islam går ut på og som fremhever det “fargerike fellesskapet” og tror at det meste kan ordnes med dialog.

Det er stengt for kommentarer.