White Lives Do Not Matter -svart mann angrep hvit mann med murstein

Den svarte mannen kommer bakfra og slår en murstein i hodet på den hvite mannen. “White Lives do not Matter” ser ut til å være slagordet til BLM bevegelsen

Åndskamp En voldsvideo som viser en svart mann knuse en murstein i bakhodet på en hvit mann skaper sinne. De som filmer angrepet ler i det mannen ligger livløs på bakken. Videoen skal ha blitt publisert på Instagram av personen som filmer med påskriften «White lives do not matter» Det er nettavisen Resett som omtaler saken som omtaler en video som ble delt av Mark Dice på Twitter. Vi forstår alle at det som pågår i USA dypest sett er en åndskamp mellom lys og mørke. Black Lives Matter er en antikristelige, antidemokratisk bevegelse som med vold forsøker å ødelegge den vestlige kultur og erstatte den med avkristnet marxisme.

De neste månedene vil bli preget av vold, terror, opptøyer for å destablisere Amerika før, under og etter valget. Se videoen som skaper raseri blant hvite og får tiljubling fra aktivster i Black Lives Matter

11 tanker om “White Lives Do Not Matter -svart mann angrep hvit mann med murstein

 1. Når skal dere fjerne den antisemittiske propagandaen derecharcpublisert her?

  https://www.sokelys.com/?p=30699#comments

  Eller er dere anti-semitter? Det er snakk om en propagandaplakat hvor det står «…kjemper mot» og så en rekke logoer deriblant en davidstjerne.

  Hvis det ikke fjernes må det jo tolkes til at dette er en blogg som ikke bare tillater, men også selv publiseres antisemittisk propaganda,

  • Det er bilde av en logoen til Sian/alliansen for å illustrere saken.
   Å bruke bildet av en organisasjons logo er ikke å publisere antisemittisk propaganda.
   Å vise et illustrasjonsfoto av et hakekors er ikke det samme som å publisere propaganda for nazismen.
   Alle som følger denne nettsiden vet at Søkelys står sammen med Israel og det jødiske folk og det er haugevis av artikler og nyheter fra Israel som viser det. https://www.sokelys.com/?cat=29

 2. Nei, det er da vitterlig ikke et bilde av logoene. Det er en antisemittisk propagandaplakat. Et bilde av logoene ville vært… et bilde av logoene.

  Dessuten er jo ikke den jødehatende/antisemittiske organisasjonen Alliansen omtalt i, eller har del i saken. Altså ikke en naturlig illustrasjon.

  Hvorfor da inkludere deres propagandaplakat, og spesielt en antisemittisk en?

  • Logoen ble brukt i Facebook-kommentaren jeg refererte fra. Det var med andre ord fra en delt sak på Facebook logoen ble hentet fra og sammenstilt med et bilde av Nessa som oppfordret folk til å gå mann av huse for å beskytte ytringsfriheten…i nevnte Facebook-post..Aktuelle montasje er ikke viktig, så jeg har laget en annen montasje i saken, men som ikke er fra Facebookposten hvor oppfordringen ble delt.

 3. Noe upresist, det var ikke fra FB saken, en en kommentar til FB-posten publisert av den notoriske jødehateren Lysglimt.

  Som det heller ikke ser ut som Ludvig Nessa har finne det bryet verdt å fjerne, eller reagere på.

  Men bra du tok til fornuft og fjerna det!

 4. Samme antisemittiske propaganda har forøvrig en av SIANs lederfigurer Fanny Bråthen trykket liker på.

  Nå er det jo langtfra eneste jødehater SIAN har sterke koblinger til. De demonstrerer jo også ofte Sammen med (og har sosial omgang med) medlemmer av NMR/DNM (tidligere Hvit Arisk Motstand) hvis medlemmer står bak utallige drap, ran, besittelse av våpen, besittelse av narkotika og forsøk på å begå terrorangrep,.

  I Finland er NMR stemplet som en terrororganisasjon og forbudt.

  Med slike venner…

  • Jeg er helt enig med deg at Sian er en organisasjon kristne ikke bør ha noe med å gjøre på grunn av deres allianser og mangel på og ta avstand fra disse.
   Like fult mener jag at islam bør forbys i Norge, med det mener jeg at det må bli forbudt og bygge mosker i Norge og forbudt og distribuere koranen i Norge, jeg mener Norge bør gjeninnføre obligatorisk kristendom i grunn skolen og vende om til Gud , først da og ikke før vil Norge bli ett samlet land . men det kommer dessverre ikke til å skje , vi lever i den ytterste endetiden , den hvite rytter er alt løpt ut i verden for å seire ( les covid 19 ) og den neste er den røde rytteren som kommer med krig ( les Valdres profetien )

  • Bør nevnes at Islamsk råd ikke er så relevant lengre etter st flere av landets største moskeer og muslimske trossamfunn meldte seg ut av organisasjonen.

 5. Beskrivelsen av det som skjer kan vinkles på mange måter. Åndskamp, rasemotsettninger eller politisk kamp osv.

  En annen enkel måte å forstå situasjonen på er å trekke paraleller til førkristen tid. Praktisk talt hele verden har blitt påvirket av kristendommen. Mer eller mindre. Direkte eller indirekte. Men idag går utviklingen den andre veien.

  Jeg tror at menneskets sanne natur blir tydelig når de føler seg helt fristillt. Det finnes mange historiske eksempler på dette. Best kjent er nazitiden med holocaust og legitimering av massedrap for å skaffe seg mer land. Men det finnes mange andre eksempler også. Man vet mye om islamske kulturer som er helt på høyde med nazismen. Om sharialover som kun tilregner mennesket verdi ut fra blind lydighet mot ørkenguden Allah som bodde i byen Petra. For ikke å snakke om den bestialske norrøne vikingekulturen. Nord Koreas sosialisme er også et godt eksempel. Og mange husker kanskje Mao og Polpot mf. Alle ble lovprist av norske sosialister. Afrikanske stammekurlturer var ikke stort bedre. Det var ikke uvanlig at levende mennesker kunne bli solgt som “mat”. Det var ganske få mennesker i Afrika før kolonitiden pga destruktive stammekulturer, kriger og vold. Man kunne ramse opp eksempler i det uendelige men jeg nevner den japanske keiserdyrkelsen til slutt. Før og under annen verdenskrig var japanerne enda mer sadistiske og enda ondere enn nazistene. Eksistensen av slike kulturer er altid betinget av at folk flest preges av det som i dag kan betegnes som antikristelighet.

  Svært få forstår hvor mye man har å tape på å innføre påtvunget “frihet” fra evangelisk tro. En slik “frihet” blir i praksis et vakum som raskt fylles av noe annet. Og nesten alltid er dette noe som preges av menneskenes iboende egoisme, selvgodhet og ondskap.

 6. Noe så ondskapsfullt og stygt. Nok et bevis på at ikke bare hvite kan være rasister. Stakkars mann. Han hadde ikke gjort denne styggingen bak seg noenting.

Det er stengt for kommentarer.