Weverton Silva fikk Pfizers Coronavaksine -44 dager senere døde han hjerteinfarkt -hadde akkurat feiret sin 13 års dag

Corona-vaksinene som også pushes på barn og unge fortsetter å ta liv. Weverton Silva som nylig ble 13 år fikk sin Pfizer-vakksine den 25 august 2021 og led av flere symptomer etterpå. Etter 44 dager med ulike symtomer tok guttens mor han med på apoteket ved distriktsklinikken i  Vale do Anari hvor han kollapset. En dramatisk video viser hvordan helsepersonell og tilfeldig som var i nærheten forsøker å gjenopplive den 13 år gamle gutten i flere minutter før de må konstatere at han var død. En forløpig rapport forteller at gutten formelt døde av hjerteinfarkt. Hjerteinfark er en av mange alvorlige bivirkninger som utløses av vaksinen og det blir stadig flere sjokkerende beretninger om unge mennesker som dør etter å ha fått Pfizer eller en av de andre vaksinene som er i ferd med å bli obligatorisk i mange land.

Guttens mor,  Fernanda Graziela som er sønderknust etter å ha mistet sin sønn til vaksinen forteller at han ble vaksinert 44 dager før han døde. “Be for oss og for hele verden.” Som kjent forsøker sterke globale krefter og myndigheter og injeksere alle med denne giftsprøyten som krever stadig flere dødsfall og ødelagte menneskeliv. Weverton fikk sin første dose med Pfizer bare ni dager etter at han fylte 13 år den 16 august. Weaver ble født den 16/8-2008 og døde den 25/8-2021 og fikk sitt liv brutalt og meningsløst forkortet på grunn av en global frykt for å bli smittet av et virus som mange smittede knapt aner at de har hatt. Den 13 år gamle gutten er bare ett av stadig flere ofre for en vaksine myndigheter verden over forsøker å gjøre obligatorisk. MSM og politisk og religiøst korrekte medier skriver fint lite om de stadig flere tragiske dødsfall som følger i kjølvannet av massevaksineringen. Denne fortielse viser at tesen “et budskap, en stemme” ennå er rådende fra myndigheter og media. Dødsofrene etter vaksinen forties men såkalte Corona-relaterte dødsfall løftes stadig frem i mediabildet. Årsaken til fortielsen er innlysende. MSM og myndigheter er i åndelig forstand en del av det Paulus i sitt brev til menigheten i Efesus omtaler som “makter og myndigheter, verdens herrer i dette mørke, og ondskapens åndehær i himmelrommet.”  MSM, myndighetene, FHI, WHO eller CDI eller hva slags navn de bærer er av denne verden, et kaldt og kynisk system som ikke feller en tåre når barn dør av den giften de pusher på barn, unge,voksne og eldre.

Første halvdel av videoen er opptak gjort av folk som var på apoteket da gutten kollapset og fikk vaksine-hjerteinfarkt og andre del av videoen er fra en minnevideo som guttens mamma har lagt ut etter at sønnen gikk bort. En lengre utgave som viste hva som skjedde når gutten kollapset på apoteket er et rystende syn. For myndigheter og WHO er dette en kalkulert risiko. Tar man del i et verdensomfattende forsøksprosjekt med et nytt genmanipulerende medikament. Det er for sent å be for Weverton Silva. Han er borte og i Guds omsorg, mens hans familie, mamma, søster, far og resten av familien er oppløst i sorg og savn. Vi kan be for dem og be for alle dem som er skadd av giften. At Gud renser og gjenoppretter de skadene giften har påført mange som er vaksinert for mange har tatt det i uvitenhet om skadene vaksinegiften kan påføre folk.

 

 

4 tanker om “Weverton Silva fikk Pfizers Coronavaksine -44 dager senere døde han hjerteinfarkt -hadde akkurat feiret sin 13 års dag

 1. Så ufattelig trist og vondt å se. Stakkars gutt og mammaen til gutten. Får vondt i hjerterota av å se dette.
  Godt at noen advarer mot vaksinen. Jeg forstår ikke hvordan kristne foreldre tør la barna sine få en slik vaksine.
  Det kan se ut som om WHO, myndigheter, massemedia og legemiddel-produsentene har ett mål for øyet. Befolkningsreduksjon.
  Jeg leste et sted at WHO ikke var fornøyd med at det ikke var nok som døde av Covid i Afrika og pusher på for vaksinen.
  Afrikanere får håpe og be om at deres ledere er klokere enn de i Vesten.
  Dersom Afrika forblir uvaksinert kan de kanskje unnslippe denne tragedien.
  Først laget de “sykdommen”, så botemiddelet -og begge har det til felles at de dreper. Vi må be om omvendelse blant kristne. Det er drøssevis av pastorer som åpent er markedsførere for vaksinegiften.
  Skikkelig tragisk at pastorer og forkynnere i Guds navn oppfordrer folk til å ta giften.
  Vi sluttet å gi til Visjon Norge etter at Hanvold bøyde kne for Baal

  4
  2
  • Du har så rett så rett Ellen.
   Herren har nok en plass for barna i himmelen.
   Barna forstår ikke hva de gjør og hvilken fare de settes i når de tar sprøyta.
   RIP vesle Weverton og må Herren gi deg del i oppstandelsen.

   1
   2
  • Som far , så kjenner jeg at jeg rett og slett ikke orket å se denne film snuten.

   1
   2
  • Rune Lye. Det er dette som viser den grelle sannheten om vaksinen. Dette er dette folk som B&Q og andre vi ser forsøker å skape mistillit til gjennom å repetere løgnene fra MSM og systemet som presser på for vaksinering. Det er dette som viser sannheten hva barn må gjennomgå fordi falske kristne forsvarer eller presenterer de sannheten vaksineprodusentene og myndigheter vil at folk skal tro på.
   Disse folkene skjønner ikke at myndigheter har makt til å hemmeligstemple og manipulere. Må Gud ta seg av barnet i Jesu navn. Amen

   1
   3

Det er stengt for kommentarer.