We Need God More Than EVER Right Now… Vaksinen gjør jobben den

Lisa Marie Presley (54) døde brått angivelig av hjertestans. Lisa Marie Presley er bare en av flere som brått har gått bort etter at verden er blitt vaksinert med mRNA vaksinen. Også ungdommer rammes nå brått av hjertestans og stuper i gymsalen eller blir funnet døde på skolens toalett. Den kristne YouTuberen Nick Jones drøfter her de siste bråe dødsfall blant unge. Som Søkelys har dokumentert var det mange barn, unge og voksne som døde hastig etter å ha mottatt giftsprøyten. Nå en tid etter at folk mottok Pfizer jabben er ungdommen begynt å stupe

De bråe dødsfall forklares ofte med hjertestans og folk slår seg til ro med forklaringen. Men det store spørsmålet mange behendig unngår å stille er dette: Hvorfor får såpass mange unge mennesker hjertestans. Svaret kan ligge i vaksinene. Det var mange som ble spottet, hånet og stemplet som egoister, konspirasjonsteoretikere og som ble utsatt for offentlighetens forargelse og vemmelse fordi de advarte mot vaksinen. Evangelist Svein-Magne Pedersen og evangelist Gjermund Kvamme var blant dem. Spottet, hånet, latterliggjort og fordømt av ugudelige og av religiøse lederfigurer i Norge. Vi takker Gud for disse røstene og vi takker også Herren fordi Hans Ånd advarte lydhøre troende mot å ta vaksinene. Og en ting kan vi slå fast: Det har aldri vært så mange bråe og uventede dødsfall som har fått oppslag i avisene eller som kan leses om i dødsannonsene -som nå etter at folk fikk injeksjonen. “Vi trenger Gud mer enn noensinne tidligere,” sier den kristne YouTuberen Nick Jones. 16-17-18 åringer kollapser brått av hjerteslag. Unge, friske og raske folk dør brått etter noen øvelser på idrettsbanen, en fotballkamp på skolen og dette er naturlig? Jeg tror ikke man behøver å være rakettforsker for å mistenke at vaksinen spiller en rolle. “Den nye normalen er at unge mennesker dør av hjertestans? Media som omtaler slike saker omtaler selvfølgelig ikke spørsmålet om de var vaksinert. Men siden store deler av befolkningen har fått vaksiner og boostere er det god grunn til å anta en forbindelse til vaksinen.

 

4 tanker om “We Need God More Than EVER Right Now… Vaksinen gjør jobben den

 1. Svært mange kommer til å dø som en følge av å ha tatt vaksinene. Foreldre har grunn til å være rasende når de må begrave sine fullvaksinerte tenåringer.
  Det var mange som advarte, men ulike satans tjenere har forsøkt å spre vantro og skepsis til alle som advarte mot vaksinen.
  Vi takker Gud for de som har advart.
  Broder Svein-Magne og broder Gjermund og Søkelys gjorde en god jobb med å advare.

  5
  3
 2. Det er så grusomt at det finnes ikke ord for å beskrive hva som skjer. Lurer på hvor mange som egentlig har fått placebo. Flere sier «kjenner ingen som har dødd eller blitt syk av vaksinen»! Noen har våknet og stiller spørsmål til at så mange unge, middelaldrende og eldre dør brått og uventet. Dette ville sannsynligvis vært et naturlig spørsmål for 10/15 år siden, men ikke i dag. Tror faktisk denne teknologien vi omgir oss med (som også gir nyttig informasjon), men også mye annet som opptar en både dag og natt, har gjort så mange av oss sløve, og overlater kritisk tenking til nettopp den raske tilgangen på informasjon fra massemedia, har mye skyld i at den kritiske tenkningen overlates til andre.

  • Vi er bare i starten av dødstsunamien. I ukene, månedene og årene fremover vil den massive overdødeligheten bli den nye normalen.

   At folk som har vært med på å pushe «vaksinene» får sove om natten, vitner om total mangel på skrupler og samvittighet.

   Folk som har lest Søkelys kan ikke si at de ikke ble advart.
   Dessverre var det flere her inne som gikk i vaksinens tjeneste.

  • Det er grusomt. Til og med NrK hadde en link til at denne sprøyten kunne gi hjerteproblemer. Det går ikke an å holde dette skjult i all evighet. Det er ikke normalt at unge mennesker kollapser i et så stort antall verden over som det som er skjedd i løpet av kort tid. Det er heller ikke normalt at middelaldrende og eldre heller kollapser på denne måten som er sett siden denne såkalte vaksinen ble satt. Mange har fått alvorlige problemer med både angst og depresjoner som følge av bivirkninger, noe MSM burde dekket.

Det er stengt for kommentarer.