Watchman Report: THE TAKE DOWN OF AMERICA (WHERE IS THIS GOING?)

De siste dager er over oss og mange kristne er ute av stand til å se at tidens tegn oppfylles like foran deres øyne. “Hva er egentlig Black Lives Matter” og hva står de for,” spør pastor Brandon Holthaus i Rock Harbor Church.. Jesus sa: “.. forat de skal se og se og ikke skjelne, og høre og høre og ikke forstå, forat de ikke skal omvende sig og få forlatelse. (Mark.4,12) Denne videoen er så avgjort verd å sjekke ut dersom du eller dine kjære kjenner noen som tror at Black Lives Matter er noe kristent eller inspirert av evangeliet. I videoen forklarer pastor Holthaus hva som egentlig skjer og hva som kan ligge foran oss

Sannheten er at BLM bevegelsen står for det motsatte av bibelsk kristendom

9 tanker om “Watchman Report: THE TAKE DOWN OF AMERICA (WHERE IS THIS GOING?)

 1. Hver gang denne pastoren sier Amerika, så sett inn Norge i stedet, så ser du hvor Norge er på vei.

  https://sites.google.com/site/harstadsiden/nyheter/13

  For vi har ikke noe bedre ledere i politikken enn de Amerikanske politikkere. Her i Norge strør de seg om med fine ord, men se på hva de gjør med landet vårt.

  Det er hva de gjør som, teller ikke flotte taler og høyt betrodde, og lønnede stillinger.

  Se gjerne på linken, og underlinkene.

  Mvh RJ

  • Du har helt rett RJ. Norge stiller ikke så mye sterkere enn USA.
   Har en følelse av at hele Europa er under sterk propaganda fra noen som har en bestemt agenda.
   En agenda jeg ikke klarer å si amen til.

  • Har du fulgt med på James Bailey sin serie om den katolske kirke og jesuittene på 3Z News?

   Det er rystende og avslørende, han har lagt ut ganske mange episoder til nå, og flere kommer. Han planlegger 5 episoder hver uke, og går grundig og systematisk til verks.

   Der avsløres den agendaen som du nevner, som hverken du eller jeg vil si amen til.

   Mvh RJ

 2. Det er mange kristne som ikke skjønner det døyt. BLM er visst kjærlighet og godhet. Jeg sier at BLM er fascisme og ikke noe å gjøre med verken rasisme eller likeverd. Det er bare å se på fruktene av hva som skjer i USA. Plyndring, vandalisme og anarki. Drivkraften er ikke å bekjempe rasisme. Drivkraften er å få fjernet Trump som står for konservative kristne verdier. Det er Antifa og venstresidens hat mot hva Trump står for det handler om. Han skal fjernes med alle midler. Selv kristne ledere og redaktøren i Dagen, Selbekk har kastet seg på hatet mot Trump. De kjenner verken tiden vi lever i eller hva som er i ferd med å skje. Selbekk og Dagen har blitt PK for at de ikke skal miste lesere. Den unge generasjonen som nå vokser opp vil ende med katastrofe for vår sivilisasjon i fremtiden. Det blir hardt å bekjenne seg til kristen tro. Har du ikke de riktige meningene der mange av dem går mot bibelens ord, vil man miste jobb, hus og hjem.

  • Sant. Mange kristne er så til de grader forblindet Z. Stiller man kritiske spørsmål til det som skjer, blir man stemplet som det ene og det andre av “troende” som ikke forstår døyten. Det som skjer er iscenesatt med en spesiell agenda.
   Floyds død var tragisk og unødvendig og dem som stod bak må stilles for retten, men det man har gjort ut av dette er så til de grader politisk motivert og rettet mot Donald Trump.

 3. Hei! Nå må vi ikke glemme fortiden helt og alle krigene som har rast. Vi må heller ikke glemme alle sykdommene i vår nære fortid. Idag har vitenskapen klart å rydde bort de fleste virus-sykdommer. Svartedauen og spanskesyken kostet halve verdens befolkning livet. Ta med krigene, så er det et under at verden idag har 7 milliarder innbyggerne.
  Søkelys er spennende å lese, og alle kommentarene. Det er nesten som å lese om Supermann, Fantomet og utallige andre tegneserier.
  Min gamle lærer sa alltid:” Om hundre år er alle ting glemt!

  Det vil bli nye generasjoner som vokser fram, og kanskje det også er en ny redaktør bak bladet, Søkelys? Jeg har liten tro på at Andersen i Søkelys lever i hundre år til, men vi kan ikke vite det sikkert!
  Uansett, så er DET like sannsynlig, som at dommedag har kommet for 92 år siden, ifølge Torstein Langesæter.
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Svartedauen, og den justinianske pesten som rammet østromerriket i det 6. århundre, var fryktelige sykdommer, og halverte befolkningen. Dette var sykdommer forårsaket av bakterier, og heldigvis har vi antibiotika mot dette i dag. Og èn dag har vi grunn til å tro at all sykdom er borte for godt.

  • Nå finnes det ingen medisin som virker på virus, det eneste som viruspreparater gjør er å forberede eller forsterke immunforsvaret slik at det kan bekjempe virus. Det kalles for vaksiner.

   I prinsippet er virus en steinkapsel med arvemateriale inni. Virus har også den uheldige egenskapen at det muterer, og kan bli langt farligere enn det opprinnelige viruset, noe som også Corona kan gjøre. Da står vi igjen med en vaksine som ikke virker på det muterte viruset.

   Virus kan først gjøre skade når de trenger inn i en celle og omprogrammerer cellene til virusfabrikker. Et virus trenger en vert, «dumme» virus dreper sin vert, det er ikke noe lurt sett fra virusets synspunkt. Det beste for viruset er å holde verten sin i live, så verten får anledning til å springe rundt så mange blir smittet. Da får vi en pandemi.

   Mvh RJ

  • Mot virus virker kun vaksiner, men svartedauen for å ta et eksempel, var forårsaket av bakterier. Det finnes det heldigvis medisiner imot i vår tid. Men om antibiotikaresistens griper om seg kan vi også der stå hjelpeløse.

Det er stengt for kommentarer.