Sørgemarsj for det ufødte liv 13 juni i Oslo avlyses på grunn av Corona-lovene

Årets sørgemarsj for det ufødte liv som skulle ha funnet sted i Oslo lørdag den 13 juni er avlyst, skriver Ludvig Nessa på Facebook. Bakgrunnen for avlysningen er den pågående Corona-smitten som er høyest i Oslo. “Godt noen respekter lover og regler i motsetning til galskapen vi har sett i gatene den senere tid,” skriver Tone Fjellvik som med god grunn reagerer på at myndighetene tillot at tusener kunne samle seg til å demonstrere mot at fire amerikanske politifolk medvirket til George Floyds død. I ettertid har mange reagert kraftig på at demonstrantenes ytringsfrihet til å samles i store skarer for å hylle Black Lives Matter, og dermed suverent neglisjere eldre og syke som risikerer å dø som følge av å bli smittet av viruset.

“Bra , for i denne tiden SKAL og BØR man være forsiktig. MEN, HVORFOR får ikke denne marsjen bli avholdt når de fikk demonstrere med så veldig mange , det er noe å undre seg over ? skriver Doris Anita Berg. Imidlertid kan folk rundt om i Norge finne andre måter å minnes de mange ufødte barna som blir myrdet i mors liv hvert eneste år i Norge. Blant annet kan man minnes disse i bønn på denne dagen som er førstkommende lørdag. I likhet med afroamerikanske liv betyr også det ufødte liv noe, selv om dette neglisjeres både av våre politikere, av kirken og av det norske folk.

Facebook Comments

1 tanke om “Sørgemarsj for det ufødte liv 13 juni i Oslo avlyses på grunn av Corona-lovene

  1. Jeg pleier å be en bønn for den eller de son tenker, eller planlegger å utføre en abort. Jeg ber om at Gud må gripe inn slik at de vender om og derved sparer et liv. Jeg vil forøvrig vise til Åp. 18:24.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *