Vyacheslav Volodin: Advarer Vesten om en global tragedie dersom de fortsetter å kaste bensin på bålet i Ukraina

Vyacheslav Volodin som er speaker for den russiske statsdumaen er tydelig i sin advarsel til Vesten. “En global tragedie kan være i vente for menneskeheten dersom Vesten fortsetter å forsyne Ukraina med våpen. Dersom russisk territorium blir truet vil Russland gjengjelde med mer kraftfulle våpen, sier speakeren for statsdumaen til RT søndag. Vyacheslav Volodin`s utsagn kommer bare to dager etter at militære ledere og vestlige forsvarsministre var samlet på den amerikanske flybasen Ramstein for å vedta nye forsendelser av stridsvogner og våpen til krigen i Ukraina. Regimet i Kiev hadde anmodet om å få tyske leopard-stridsvogner men Tyskland sier foreløpig nei til dette ønsket.

Tyske stridsvogner mot russiske styrker minner for mye om Tysklands smertelige fortid med å sende panservogner mot Russland under andre verdenskrig. Foreløpig har Tyskland svart nei, en beslutning som har fremkalt både hets og sinne blant norske krigshissere på sosiale plattformer. “Tyskland er blitt en skam. De nekter å sende sårt tiltrengte tanks til å forsvare seg mot Putins terror. Hver dag de nøler, dør det fler og fler ukrainere,” skrev Erling Svaerd på Facebook. Det ikke norske krigshissere syntes å skjønne er at jo mer våpen som settes inn i krigen, desto større blir sannsynligheten for at Vesten kan ende opp i atomkrig med Russland. Mange ser ut til å være revet med av Jens Stoltenbergs “evangelium”, nemlig at våpen, krigshandlinger og død er veien til fred. Er du blant dem som tar til orde for våpenhvile, forhandlinger og kompromiss blir du nærmest hudstrøket dersom du inngir deg i debatt med disse. “Freds vei kjenner de ikke”. “Krigshisserene har fått ferten av blod, tresifret antall Ukrainere dør kvar dag for USA og Globalismen. Det er ikkje nok for sånne som Erling Sveard og hans krigshissere. En krig alle normalt utrusta veit aldri kan vinnes. Putin vil aldri kaste 4.5 millioner russiskvenlige til ulvene (Azovbataljonen) igjen. Eg fatter ikkje att den slags folk kan sove godt om natta,” skriver Jarle E Brunstad som blir besvart med hånlige smilefjes på Facebook. Vi ser det overalt. Synger du ikke i samme kor med disse Pride-elskende, krigshissende Ukraina sympatisørene blir du stemplet som avskum.

https://www.youtube.com/watch?v=klx05_ZfdK0

Alex Christoforou og  Alexander Mercouris som utgjør “The Duran” drøfter i videoen under den siste utviklingen. Nærmer vi oss et punkt der Russland vil begynne å ta ut mål i NATO land?

 

 

Én tanke om “Vyacheslav Volodin: Advarer Vesten om en global tragedie dersom de fortsetter å kaste bensin på bålet i Ukraina

  1. Var inne å så på Facebooksiden til Erling Svaerd.
    Et rottereir av krigsdemoner og blodtørst.
    Fullstendig hjernevasket av msm.
    Stakkars de som tok ordet “fred” i stedet for krig der inne.
    Den facebooksien var full av Birgirèr

Det er stengt for kommentarer.