Støre regimet vil at du skal spise knuste kakerlakker -agenda 2030 og the great reset

Acheta domesticus 1EU-kommisjonen publiserte 3. januar 2023 en godkjenning av bruk av pulveriserte kakerlakker som godkjent matvare og som tilsetningsstoff i matvarer. Og det tok ikke lang tid, nemlig fire dager, før regjeringa satte gummistemplet sitt på dette. Regjeringa vil at folket skal spise pulveriserte kakerlakker, av PR-hensyn omtalt som hussiriss (Acheta domesticus),” skriver Steigan.no. Jonas Gahr Støre og hans regime er i ferd med å introdusere det store reset som også inkluderer “et reset” av våre matvaner. Ekte kjøtt og rene produkter for eliten, og insekter og kakerlakker for almuen. Det norske folk har ved folkeavstemning to ganger sagt “nei til EU”, men de vekslende regimer har siden folket sa nei, jobbet med begge hender for å tilpasse Norge EUs regler og direktiver.

Regjeringa skriver: (link til regjeringen)

Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet (EFSA) konkluderte i en risikovurdering vedtatt 7. juli 2021 at ny mat-ingrediensen er helsemessig trygg ved angitte bruksbetingelser.

EFSA konkluderte også, på grunnlag av få publiserte studier om allergi relatert til insekter generelt, med at inntak av ny mat-ingrediensen kan indusere primær sensibilisering som kan føre til allergiske reaksjoner hos mennesker. EFSA anbefaler at det gjennomføres studier for å undersøke allergenisiteten nærmere. Kunnskapsgrunnlaget er imidlertid for begrenset til å kreve merking. Insektbaserte proteiner er for øvrig inkludert i EU-kommisjonens forskningsprogram Horizon Europe, som muliggjør videre forskning på allergenisiteten. Merkekrav kan eventuelt vurderes når ny kunnskap foreligger.

Det går fram av notatet at man ikke vet hvordan menneskekroppen vil reagere på å få denne typen søppel i seg. Men det framgår at:

Mattilsynet anser rettsakten som EØS-relevant og akseptabelt. (Grammatikken er deres, ikke vår.)

Men hvorfor?
Verken EU-kommisjonen eller regjeringa sier noe om hvorfor de vil vil dytte massene fulle av knuste insekter.

Vi har sette det komme lenge. Vi vet at de sier «klima», siden alt urimelig og ubehagelig begrunnes med «klima», men også fordi det har vært propagandert av milliardærene lenge allerede.

Gourmetmat til eliten – insekter til massene

Globalister på klimatoppmøte nyter gourmetmat mens de oppfordrer vanlige folk til å spise insekter, skrev Ramon Tomey i Natural News.
En oppvisning av hykleri mens hele verden ser på; globalistene nyter en rekke gourmetmatretter på klimatoppmøtet COP27 i Egypt, mens de oppfordrer vanlige folk å spise insekter.

Dette er rettene verdensledere og lederne i industrien skal nyte under den 12-dagers konferansen i byen Sharm El Sheikh: Biffmedaljonger med soppsaus, kyllingbryst med appelsinsaus, og laks med kremet saus. Delegater kan også forfriske seg med endeløse cocktailer.

Ekte mat for meg, men bare insekter for deg

Menyen på COP27-toppmøtet var helt motsatt i forhold til det globalistiske FN og World Economic Forum (WEF) går inn for. I følge 2018-utgaven av Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC); «kunstig kjøtt som imitert kjøtt fra planteprodukter, fremdyrket kjøtt og insekter, kan hjelpe i overgangen til mer sunne og bærekraftige dietter.» IPCC, med base i Genève, Sveits, er et mellomstatlig organ under FN.

WEF har i også ivret for et kjøttfritt kosthold for å stoppe «klimaendringer.» – «Insekter er en alternativ proteinkilde som krever færre ressurser enn konvensjonell dyreavl» sa de i en artikkel 12 juli 2021 på WEFs nettsted. «Insektprotein har høy kvalitet, og kan brukes som en alternativ proteinkilde gjennom hele næringskjeden». Relatert: FN og WEF presser på for bruk av insektkjøtt midt i et massivt angrep på den globale matforsyningen.

«Insektoppdrett bruker mindre ressurser enn konvensjonelt jordbruk, og er bedre når det gjelder CO2, vann, arealbruk og råvarer. Dessuten gir oppdrett av insekter en reduksjon i forurensning på nesten 99% sammenlignet med buskap, og med 80 ganger mindre metanutslipp enn storfekjøtt». En annen artikkel publisert 26 juli 2021, foreslo også flere alternativer til kjøtt, inkludert alger, kaktus, andre kornslag og bearbeidet mat.

Neil Oliver advarte til slutt: «Retningslinjene deres dømmer hundrevis av millioner av verdens fattige til sult og død i en global skala. Samtidig sørger de i sin kynisme for at befolkningene i deres egne land, blir kastet ut i drivstoff- og matfattigdom for første gang på generasjoner».

EU-kommisjonen: – Spis mark og insekter!
Den europeiske unionen (EU) har bestemt at melormen er trygt for folk å spise, og det vil snart komme på markedet som en ”ny mat”. Det er World Economic Forum som melder dette. De skriver videre:

EU-forskere sier at ormene, spist hele eller i pulverform, er proteinrike, mens FNs mat- og jordbruksorganisasjon sa at spiselige insekter «inneholder protein av høy kvalitet, vitaminer og aminosyrer for mennesker «.

I tillegg til å være en næringsrik matkilde, bruker insekter færre ressurser enn tradisjonell husdyr . Det er selvfølgelig mange deler av verden der insekter allerede er en del av hverdagens kosthold. Industrialisering av produksjon og forbruk kan åpne for nye veier for å mette verdens voksende befolkning og lindre noe av miljøtrykket forårsaket av konvensjonelt jordbruk.

Å sikre tilgang til trygge, sunne matkilder er en sentral del av FNs mål for bærekraftig utvikling (SDG). Fra null sult til klimatiltak, fra å avslutte fattigdom til å sikre ansvarlig bruk av ressurser, er det mange av de 17 SDG som er knyttet til maten folk spiser, hvordan den dyrkes og hvordan den fordeles.

I følge World Economic Forums Meat: The Future-rapporten kan det være i fare å holde tritt med etterspørselen etter animalsk avledet protein.

Kommentar: Et ledd i det globale angrepet på landbruket
EU-kommisjonen og World Economic Forum fortsetter sine angrep på landbruket, bøndene og globale ernæringskjeder. Dette er det samme som vi har sett fra Gunhild Stordalen og hennes EAT Foundation. Og nettopp Gunhild Stordalen var en av fem temasjefer da FN avholdt toppmøte om mat og bærekraft i 2021, skrev E24.

De som står bak Stordalen er en av de mektigste kapitalalliansene verden har sett, og de mener business – agrobusiness. De har tenkt å forandre ernæringssystemet over hele kloden og har samlet makt til å gjøre det. EAT Foundation er i ferd med å bygge opp ulike former for partnerskap som er et lite FN i seg sjøl, et kapitaldrevet FN som naturligvis vil infiltrere agendaer på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Dette er klart uttrykt i tipunktsplanen deres, som en kan lese her.

Artikkelen er hentet fra Steigan.no 

5 tanker om “Støre regimet vil at du skal spise knuste kakerlakker -agenda 2030 og the great reset

 1. Ordet bærekraft er nå så uspiselig at det luktet skit lang vei. Vi ser hvor det bærer hen, og det skal heller ikke merkes. «Kunnskapsgrunnlaget er imidlertid for begrenset til å kreve merking» 🤮

  5
  5
 2. De som er redd for å spise protein fra insekter, kan sammenliknes med småbarn og gretne, gamle gubber som ikke spiser grønnsaker eller fisk. Eller amerikanere som tror at en skikkelig biff og Jesus er det eneste saliggjørende 😉

  Må innrømme at jeg smiler litt av de kresne som bare tenker på seg selv 😉

  Det er smart å ta smarte valg for å redde det naturlige grunnlaget for vår egen eksistens og et godt liv. Bærekraft er det eneste fornuftige prinsippet – med mindre man er en faktafornektende konspirasjonsteoretiker eller endetids-fanatiker som lengter etter at Gud sender alt og alle til helvete 😉

  6
  4
  • Gud sender ikke alle til helvete, men Han nekter ingen å havne dit hvis det er det en person ønsker. Det er hvert fall ikke fest der og ingen festligheter heller. Gud ga en gave, en skatt til menneskene, som mange dessverre ikke vil ha, og mange av oss tronende har dessverre ikke forvaltet denne gaven/skatten med Gudsfrykt og respekt. Vi har alle en vei å gå, og faller og snubler på vegen, men hvor grensen går er vanskelig å si. Synes du for din egen del, burde slutte å spotte. Gud er ikke avhengig av å bli forsvart, Han vet hvem Han er i all sin guddommelighet, uansett hva et lite menneskebarn som deg eller oss andre mener. Så lenge armer og bein fungerer, og det nevrologiske ikke er ødelagt, har mange mennesker en lei tendens til å være overmodig over det man ikke vet noe om. Det er ingen døde mennesker som kan påstå det ikke er noe etter dette livet i kroppen, andre siden kjenner heller ikke du Aril, og om det er en andre side, så forsvinner ikke den uansett hva du tror eller ikke tror. Pass på deg selv!

 3. Her var det mye “de kommer til å….”, “de vil tvinge deg til….”, “de tar godene selv og gir dritten til deg…”, svart/hvitt, de/oss….

  DE – hvem nå de er- kommer for å ta deg!!!!

  Og når du leser grundig er det i grunnen veldig lite substans i saken. Ja, det stemmer at man vurderer å bruke mer insekter som føde – slik man gjør i veldig mange land-, men ingen vil tvinge deg til å spise insekter i stedet for tradisjonell mat. Igjen har en god løgn ofte litt sannhet i seg.

  Konspirasjonsteori kalles en slik fremstilling. Man fremstiller det som om at alle de andre har onde hensikter, og hele tiden er på jakt etter oss gode.

  7
  3
  • Tvinge? Denne fremtidige «maten» de grønne ønsker folk skal spise, vil bli malt opp og tilsatt andre matvarer uten å «merke» hva de tilsetter. Hvorfor tror du Nederland har hatt store demonstrasjoner bestående av bønder? Kyr i USA som ble vaksinert døde, og hvem vet hvor mange gårdsbruk i andre land som tvinges til å gjøre dette for å beholde buskapen? Vi vet rett og slett ikke hva vi spiser lengre. Har mistet lysten på oksekjøtt for lenge siden etter at jeg leste dette. Hvorvidt det forekommer i Norge, vet ikke jeg, men det er utrolig mye som ikke er bra som tilsettes maten vi kjøper i butikkene.

   3
   3

Det er stengt for kommentarer.