Mimrestund over msm-propagandaen 2020-2022

Regimenes propaganda-maskineri gikk for full kraft i årene 2020-2022. Covid var den nye folkefienden og frelsen fra den fienden lå utelukkende i vaksinene som ble pushet på både barn, unge, voksne og eldre. Nå, etter to år har vi høstet “sudden death syndromet”. Kanskje på tide å minne hverandre om hvilke kriminelle handlinger legemiddelindustrien, massemedia, myndigheter og religiøse ledere begikk mot folket i de siste to år.

Her et knippe eksempler på hvordan propaganda-maskineriet kjørte på i 2020 og 2021

 

37 tanker om “Mimrestund over msm-propagandaen 2020-2022

 1. Fakta basert Qanon / Gransker? , var det ikke fakta fra Fauchi og hans like, du fremhevet som seriøse , mens de av leger, forskere m.m. fremstilte du som løgnere , tvilsomme, useriøse osv. osv.

  Men sant nok Qanon/Gransker, du sa hverken for eller i mot vaksinen du bare ba folk lese ” fakta” som du så behendig frembringde, så ut fra dette måtte en jo velge selv .

  Du Qanon/Gransker promoterte og driv aktiv propaganda for denne giftige vaksinen , det bør det ikke være noen som helst tvil om , som sagt så anbefaler jeg å gå bak over i Søkelys sine arkiver og se alle Qanon/Gransker sine innlegg om covid vaksinen, så dere lærer å kjenne lusa på gangen.

  2
  4
  • Akkurat som satan du tjener Qanon/Gransker prøver du sleipt å vri deg unna?

   2
   6
  • Jeg husker til og med at du ville betale Kjell for å motbevise mine utregninger, og hjelpe deg med dokumentasjonen.
   Kjell er smartere enn det. Han vet at mye av det som publiseres ikke kan dokumenteres. Han bare fyrer opp. Det er liksom agendaen til Søkelys dersom du ikke har forstått det ennå

   2
   2
  • Ja , jeg ville betale Kjell, det er sant, men arbeidet ble for omfattende, men på steigan.no finner du fullt av artikler med statistikk, som var det jeg ville betale Kjell for å utføre, Kjell har også ved en rekke anledninger linket til Steigan.no og mange av artiklene som har stått på Søkelys.no er det jeg som har sendt link til.

   Du streker deg etter ett halm strå Qanon/Gransker som en avlednings manøver, men sannheten om covid og covid vaksinen lyser deg i øynene.

   Som sagt på Steigan.no finner du ett lass av artikler som omhandler det jeg ville betale Kjell for å gjøre og disse er utførte av profesjonelle.

   3
   3
  • Sannheten er at du ikke har kunnet vise til noen troverdig dokumentasjon. Ingen!
   Det kan være at dokumentasjonen finnes det sted, men du har ikke kunnet vise til den.
   Jeg mistenker at grunnen til at du hater meg så intenst er at jeg har demonstrert så ettertrykkelig at du kun kommer med påstander du har hørt et sted, noe du tror på og ikke evner å dokumentere eller bevise.

   4
   3
  • Se videoen i artikkelen vi diskuterte, er ikke det en dokumentert sannhet Qanon/Gransker eller har aldri disse som står frem i videoen og sier covid er farlig for barn sagt det som de åpenbart sier i videoen?
   Kanskje er det bare fake ? noen som har lagt på stemmer og at de egentlig sier noe helt annet.

   Ja, ja du Qanon/Gransker selv når sannheten lyser deg i øynene, så opprettholder du løgnen.

   Sannheten Qanon/Gransker er at covid vaksinen dreper og skader folk i stort antall, at den gjør stikk motsatte av det den ble fremstilt å gjøre , sannheten er at covid aldri var en alvorlig pandemi, men mer å rekne for en vanlig influensa og for det aller aller fleste som en mild influensa, alt var og er en stor løgn , det er sannheten.
   Det at du forlanger alt mulig dokumentasjon av meg , er kun en del av din manipulerende taktikk Qanon/Gransker og det har jeg vist helle tiden , selv når dokumentasjon som er i video linke på denne artikkelen på søkelys, som denne tråden går utifra nekter du forholde deg til det Qanon/Gransker.
   Jeg har referert deg til nettsteder og artikler som dokumenterer løgnen rundt covid , men disse spotter du Qanon /Gransker sier de er useriøse eller finner andre dritt pakker på dem , akkurat som. MSM gjør , men nå lyser det fysiske resultater rett i trynet på deg og dine medsammensvorne, like fullt forsetter dere å lyve og spotte .

   5
   3
  • Sånn er det!
   Noen av oss stoler mest på etterprøvbar informasjon fra seriøse institusjoner, andre stoler mer på videoer fra tilfeldige personer publisert på Søkelys eller Steigan.

   Jeg sier ikke at de lyver, jeg sier at fordi om noen har opplevd dette så betyr ikke det at det gjelder de fleste.

   4
   3
  • Det gjelder ikke de fleste, for noen er faktisk så heldig at de har fått placebo/saltvann. Hvis 30 % av verdens befolkning har fått den reelle sprøyten med dets skadelige innhold, så er det et meget høyt antall på verdensbasis. De som har fått placebo, skal prise seg lykkelige for det, selv om de nødvendigvis ikke vet om det.

  • Sannheten er at slike medisinske prøveprosjekt som Covid vaksinen var tar lang tid før man ser konsekvensene.
   Vi ser nå noen konsekvenser av giften de har gitt folk.
   Virkeligheten er at slike som Qannon/Gransker og Birgir Hermansen kan ha påvirket folk til å ta giftsprøytene -og således er medansvarlige i drap på mennesker eller påført dem livsvarig skade.
   Men så er ikke liv viktig for dem. Se bare på deres støtte til det blodtørstige NATO i krigen i Ukraina.
   Men Gud ser og holder dem ansvarlig

   2
   1
  • Ja Kikki.
   Jeg er skremt over hvordan disse draps og krigsdemonene har grepet enkelte “kristne”.
   Vi åndelige kristne er ikke som Gransker/Birgir/torstein og lar oss drive av de vinder dødsåndene og krigsdemonene skaper blant denne verdens barn. Vi lytter til Åndens stemme. La Guds Ord vise vei, ser på fruktene og konkluderer deretter.
   Vi kastet ikke hit og dit av forførende ånder som gjør bruk av massemedia og politikere og korrupte leger som kunne miste jobben dersom de sa noe annet enn det tillatte under Koronaen.
   Vi lot oss ikke rive med. Vi holdt øynene rettet mot Jesus og ventet på Den Hellige Ånd.
   Vi vet at denne verdens “vitenskap” er dårskap for Gud.
   Det var mange talerør for vaksinen når det stod på.
   Gud skal holde dem ansvarlig.
   De er manndrapere og Guds ord sier at slike ikke skal arve Guds rike. Ildsjøen venter

   4
   5
  • Innlegget til Hannah B ligner farlig mye på bildet om fariseeren og tolleren, hun kan umulig kjenne Bibelen med slike uttalelser, men veldig typisk “søkelys-kristendom” som blir presentert her inne.
   ‘Takk Gud for at jeg ikke er en synder som alle andre, og spesielt ikke som tolleren der borte! Jeg bedrar ikke noen, jeg stjeler ikke fra andre, jeg er ikke utro i ekteskapet mitt, jeg faster to ganger i uken, og jeg gir en tiendedel til Gud av alt jeg tjener.’
   Trist, forferdelig trist. Folk som kjenner Gud skriver ikke slikt som Hannah B gjør, denne typen kristendom finnes ikke i Bibelen.
   Hannah B, på tide å lese hva Bibelen sier, på tide å se deg selv i speilet, du er ikke noe bedre enn de du skriver om. Heller ikke jeg.

   3
   3
  • Besøkende.
   Hannah B har rett.
   Det er et oss og et dem.
   Vaksinen har vist oss at noen har åndelig åpenbaring og dømmekraft, mens andre er død fisk som flyter med strømmen.
   Jeg takker også Gud for at Han gav meg åpenbaring slik at jeg ikke tok vaksinen.
   Overdødeligheten som nå begynner å ta form er jo beviset. Her i Norge har det ikke vært større overdødelighet siden svartedauden. Da daua folk av pest, nå kreperer dem av MRNA vaksine.
   De av oss som stod i mot presset er takknemlige for at Gud gav oss åndelig åpenbaring.
   Men jeg har vondt av alle dem som lot seg bedra til å ta disse dosene.
   Dette kunne vi lese i dag: “Elon Musk følte seg «døende» etter sin andre dose mRNA-vaksine: – Håper jeg ikke er varig skadd!”
   Jeg har vondt av Elon Musk. Hans immunitetsforsvar er manipulert og ødelagt av den rottegift de prøvde ut på folk.
   Jeg vil kalle det tankeløst når folk frivillig gikk og tok mange doser “vaksine” som ikke har vært grundig forsket på og utprøvd over flere år. Jeg har vondt av ofrene men ikke av disse mørkets tjenere som var propagandister for massemord av mennesker.
   Har du tatt en eller flere vaksiner. Angre, omvend deg. Søk Jesus om legedom. Gud kan!
   Når jeg snakker med folk som lider av vaksineskader sier jeg: Søk Jesus. Han kan helbrede!

   2
   2
  • Bjørn, kan ikke tro Elon Musk har tatt denne sprøyten, da er jeg isåfall veldig overrasket. Jeg er rasende over både sprøyten og testen, og har ikke hatt det så tøft og vanskelig siden jeg fant ut av dette. Har ikke tatt sprøyten, men testen inneholder så mye greier at jeg sliter med å ha fred i sjelen av frykt for denne testen.

  • Svar til Bjørn:
   Også fariseeren hadde rett, han hadde helt rett i det han sa. Han bedro ikke noen, han var ikke utro i ekteskapet, han fastet to ganger i uken, og han ga tienden til Gud av alt han tjente.
   Hans åndelige liv så meget bra ut, men hans hjerte var lang borte fra Herren, han var aldri omvendt, han var aldri frelst. Hans fokus var på seg selv og hvor bra han var, sett med åndelige øyne, og hevet seg over andre. Slik som vi ofte ser her på søkelys.
   Hvor er røsten fra tolleren blant kristne i dag? ‘Herre, vær meg synder nådig!!!’ Det er ikke rom for å slå seg selv på brystet og se ned på andre.
   Hvor er røsten fra Paulus blant kristne i dag? Han sier om seg selv at han var den største synderen av dem alle. Er vi noe bedre?
   Personen som skryter av å ikke ha tatt vaksinen, kanskje baktaler han andre som har tatt den? Kanskje baktaler han den irriterende naboen? Kanskje baktaler han kollegaen eller noen i menigheten? Kanskje sitter han og fyller seg med verre ting som porno, eller ser på andre kvinner med lyst i hjertet? Kanksje stjeler han? Kanskje unnlater han å betale skatt? Kanskje har han andre synder i det skjulte?
   Vi får ingen takk fra Gud fordi vi unnlot å ta vaksinen, heller ikke fordi vi tok den.
   Enhver frelst vil aldri kunne heve seg over andre, røsten fra tolleren burde være min og din røst fra den dag vi ble frelst til den dag vi forlater denne verden. Vær meg synder nådig!

  • Var inne og så på Twitter, men er likevel veldig overrasket om det er tilfelle, da han umulig kan være uvitende om denne teknologien. Hvis han nylig tok andre dose etter alt som er kommet frem om bivirkninger, virker det veldig rart for en som er såpass opplyst som han om teknologien som det snakkes om i WEF.

  • Beklager Besøkende
   Du skriver_
   “Enhver frelst vil aldri kunne heve seg over andre, røsten fra tolleren burde være min og din røst fra den dag vi ble frelst til den dag vi forlater denne verden. Vær meg synder nådig!”

   Falsk teologi du har. Jeg for min del er rettferdiggjort og siden Jesus har båret synden -er det ingen mening i å proklamere tilstanden som “synder”.
   Jesus bar all synd på korset slik at vi som er frelst kan si: “Vi er rettferdige, rene og hellige.
   Jeg skjønner ikke hvorfor du har en slik feil bekjennelse.
   Jeg for min del akter meg som død for synden -og kan derfor ikke stille meg bak det du skriver. Jeg mener som Paulus at kristne skal akte seg døde for synden og rettferdige og hellige.
   Paulus skriver at “alle har syndet”
   Legg merke til “har syndet”. Ikke at vi alle er syndere.

   1
   4
  • Har du noen gang sagt: vær meg synder nådig? Har du noen gang sett hvor ille det står til med deg, at uten Jesus Kristi fullbrakte offer, så er du evig fortapt?
   Jeg skal gi deg rett i at vi er rettferdiggjort, og vi skal slippe å proklamere tollerens ord videre i livet. Men vi må aldri glemme hvor vi kom fra, det var det jeg egentlig mente. Glem heller ikke Paulus’ ord hvor han sier: jeg elendige menneske, osv osv. En naturlig del av helliggjørelsen og vår åndelige vokst er å se hvor håpløs vi er i oss selv, ingen rom for å slå deg selv på brystet, Bjørn. Vi er avhengig av Gud hver eneste dag.
   Vi skal få lov til å leve i takknemlighet over å være rettferdiggjort, men da er det naturlig å se seg selv i speilet og huske på hvor vi en gang var, som i Efeserne 2. Gjør du det, og har du opplevd hva jeg skrev på første setning i dette innlegget, da vil ditt hjerte, din røst og dine holdninger være basert på takknemlighet til Jesus, og det gir ingen rom for å heve seg over andre. Snarere tvert imot.

  • Søkelys, jeg leste nå om Elon Musk på I nyheter, har ikke vært på det som før var Resett, på aldri så lenge, og bare vært innom den nye siden til Lurås 1-2 ganger siden oppstart. Er som sagt overrasket over at den godeste Musk har tatt denne sprøyten, han sier han måtte for å besøke en Teslafabrikk i Tyskland ov «ikke mitt valg»! Vel, trist i alle fall.
   Er ikke så jevnlig innom Steigan heller, men der er det utrolig mange gode artikler å lese. Det er begrenset hvor mye man skal gape over, men det er verdt å få med seg mye av det som fremkommer av artikler der. Så også intervjuet med Pfizer direktøren på Twitter…

   1
   2
  • Helge Lurås side er blitt bedre. Resett ble mer og mer woke og ble mindre og mindre interessant.
   Steigan er veldig informativ men forhatt av mange på grunn av politisk fortid.
   Elon Musk burde hatt ryggrad til å si nei -og ble kanskje like skremt som resten av flokken.
   Når menneskeheten “atombombes” med slik skremsel 24/7 er det lett å bli skremt til å ta ukloke valg.
   Men jeg forstår Elon Musk at han ikke vil ta flere vaksiner nå.
   Det er forsåvidt hans valg. Han kunne latt være å besøke Teslas fabrikk i Tyskland.
   Han burde ha takket nei og bært konsekvensene av det.

   1
   2
  • Besøkende skriver
   Har du noen gang sagt: vær meg synder nådig? Har du noen gang sett hvor ille det står til med deg, at uten Jesus Kristi fullbrakte offer, så er du evig fortapt?
   ———–
   Ja, den dagen jeg tok i mot Jesus. Den dagen jeg kom til omvendelse og tro.
   Den dagen døde jeg med Kristus og akter meg således som død for synden. Nå lever jeg etter ånden og ikke etter kjødet.
   Nå ser jeg på Jesus og følger Guds Ord.
   Og skulle jeg falle i synd -så renser Jesu blod meg sllik at jeg fremdeles kan akte meg som død for synden.

   Jeg har ikke den akk og ve, jeg arme syndige menneske teologien vi finner hos de uomvendte menneskene som sitter i statskirken/folkekirken/frafallskirken eller homsekirken -eller hva du kaller dem. Der sitter mennesker og har den akk og ve teologien.
   Som renset i blodet er man døde for synden/levendegjort for Gud og er rettferdiggjorte. Jeg bekjenner ikke “jeg arme syndige menneske” for det forteller jo historien om et mislykket frelsesverk.
   Jeg bekjenner det nye livet, jeg proklamerer “Jeg er en ny skapning i Jesus Kristus. Jeg vandrer i Ånden og ikke etter kjødet.
   Jeg er død for synden og levende for Gud.
   -Og alt på grunn av Jesu verk på Golgata.
   Jeg bekjenner meg ikke som en synder lenger -jeg bekjenner meg som død for synden og en ny skapning.
   Dere religiøse vil så absolutt ha folk til å bekjenne og proklamere “jeg arme synder” -dere sitter jo å fastholder deres posisjon i kjødet. Vandre i Ånden!

   1
   2
  • Jeg leser hva du skriver Bjørn, men det blir dessverre veldig lite troverdig når jeg observerer hva annet du har skrevet her inne. Studer Paulus liv og lære, tror han har noe å lære deg.

 2. ….og jeg oppfordret innstendig deg til å underbygge påstandene dine.
  Jeg ba deg vise til hvor du fant dine data, hvilke rapporter du viste til eller hvor “bevisene” som knuste min informasjon var å finne.
  Du har til nå ikke kunnet vise til annet enn helt udokumenterte påstander. Noe er vi enige om, men du det er ikke fordi du har kunnet underbygge påstandene.
  Jeg har sagt det før: jeg mener du er en dyktig gründer, men du har ingenting å bidra med i en seriøs diskusjon.

  10
  5
  • Dersom min informasjon var feil eller ensidig burde du kommet med grundig motinformadjon. Det var det jeg oppfordret til.
   Jeg har hele tiden sagt at folk ikke skal søke på min informasjon, men lese flere kilder og deretter gjøre seg opp som egen mening.
   Dersom du ikke har kommet med så tåpelige påstander som du gjorde, hadde ikke jeg knust dem med lett tilgjengelig, seriøs dokumentasjon.

   …ikke si at du ikke ble utfordret til å komme med motinformasjon.

   10
   4
  • Qanon/Gransker artiklen over knuser all den informasjonen du brukte fra WHO , osv , til og med på Helse Nprge sine websider står det at de ikke kjenner langtidsvirkningene av covif vaksinen og det gjorde det helt fra starten.
   Jeg kommentert ut fra artiklene og eksperter som Søkelys har brukt , alle disse har du Qanon spottet og diskreditert , videre anbefaler jeg deg å gå inn på Steigan.no eller Hemalia.no , men problemet ditt Qanon/Gransker at alt som blir fremlagt der av dokumentasjon, vil aldri være godt nok for deg , for det passer ikke inn i agendaen til denne verdens makter og myndigheter, som du tjener, det eneste som er godt nok for deg er all løgnen som WHO , Fauci , Camilla Stoltenberg, Nakestad ol. kommer med .
   Når du forlanger all mulig og umulig dokumentasjon fra meg , så er ikke dette annet ett forsøk på manipulere fra din side, for du vet godt at mine påstander er godt dokumentert , men som den statans tjener du er Qanon/Gransker, så er det ikke sannheten du er opptatt av.
   Men sannheten i artiklen som vi nå faktisk kommenterer lyser i øynene på deg Qanon/Gransker , folk dør i hope tall og her på videoen Søkelys har lagt inn i artikkelen får du se det live, men det er fortsatt ikke godt nok for deg Qanon /Gransker for du er en satans tjener .
   Som sagt , en kjenner lusa på gangen

   3
   8
  • Dersom dine påstander er godt dokumentert er det vel enkelt å vise til hvor den dokumentasjonen finnes?
   …. og ikke be meg lete selv! Den dokumentasajonen du påstår finnes må du vise frem.
   Jeg mistenke at du har gått på bløffen
   trodd på andre sine påstander og videreformidlet disse. Og når du skal vise til rapportene “du har lest” eller “dokumentasjonen fra seriøse forskere” faller korthuset.

   7
   3
  • Kommentaren havnet i fell tråd. Skulle vært her.

   Jeg husker til og med at du ville betale Kjell for å motbevise mine utregninger, og hjelpe deg med dokumentasjonen.
   Kjell er smartere enn det. Han vet at mye av det som publiseres ikke kan dokumenteres. Han bare fyrer opp. Det er liksom agendaen til Søkelys dersom du ikke har forstått det ennå

  • Vaksinen skulle gi flokk immunitet, ble det sagt, eller ble det ikke sagt Qanon/Gransker?
   Se videoen i artikkelen til denne tråden, her tar en for seg andre løgner som ble fremstilt som sannheten og som du Qanon/Gransker gikk god for.
   Din taktikk Qanon/Gransker har alltid vart og vil alltid bli og så tvil, selv nå du opplagt må se at vaksinen dreper folk , du bærer satans egenskaper Qanon/Gransker fordi du tjener satan.
   Til alle lær dere å kjenne lusa på gangen.

   3
   6
  • Det hjelper ikk Gransker. Rune Lye stoler på, og trøster seg til, er spindelvev. Hen LEVER I SPINDELVEVET.

   4
   1
  • Vg og Dagbladet sa det. I overskriftene!
   Men du tror vel ikke på Msm?
   FHI sa at de håpet på flokkimmunitet, men at det var for mange usikkerhetsfaktorer til at det var noe regnet som sannsynlig. Forklaring: vaksinene var ikke effektive nok, folk reiste inn og ut av landet, viruset muterte etc.
   De sa vel noe sånt som at “vi mener vaksinene vil gi god effekt, men det er ikke et skjold som stopper covid”. Senere ble det sagt at vaksinene er ikke så effektive som vi håpet, men alle data tyder på at de beskytter godt mot alvorlig sykdom.

   10
   1
  • Så Birgir Hermansen står sammen med Qanon/Gransker.
   Ikke så overraskende. Ikke så merkelig. Vantro spottere og mobbere finner sammen i en uren enhet.

   1
   9
  • Stakkars lille GUTTUNGEN “randi”. Fått enda mer juling av pappaen sin? Tenker det svir i rumpa. Å du, å du.
   GUTTUNGEN “randi” lovet høyt og hellig at HAN skulle forlate Zøkelyz for godt hvis ikke Gransker og Birgir ble utestengt. Løgnen har ingen grenser. Det er GUTTUNGEN “randi” et levende eksempel på.

   “04/11/2022, kl. 19:19 sa
   Randi
   :
   Vaksinen gjør blodet urent og har skadet millioner av mennesker.
   Vaksinen har åpnet en portal fra åndeverden inn i folk som har tatt vaksinen. De har fått i seg noe urent og er under fremmede ånders makt. Bare se hva villighet til å ta vaksinen gjorde med Birgir Hermansen.. Han er ikke til å kjenne igjen.”

   “05/11/2022, kl. 18:12 sa
   Randi
   :
   Birgir.
   I ditt viljeliv har du alt tatt vaksinene. Du forsvarer disse som fremmet vaksinen og er således en satans tjener.
   Du er uansett død for Gud og det bærer ditt liv og dine ord preg av.”

   “03/01/2022, kl. 19:09 sa Randi:

   Er uenig med Rune og andre som sier at de som har tatt vaksinen kan vende om å komme til Jesus. Sannheten er at
   de som har tatt vaksinen er døde for Gud. De er bortkastet tid.”

 3. «Alternativfolket» som «tenker selv», ser sjelden nyanser og forbehold som er selve grunnlaget for vitenskapelig tenkning. Teorier må nødvendigvis justeres og kanskje forkastes med ny kunnskap.

  Mange av konspirasjonsteoretikerne tviholder på enkle, “evige sannheter”, på samme måte som endetidsfanatikerne tviholder på religiøse dogmer, i sitt ideologiske hat mot «etablissementet», mot modernitet og liberale goder. Flere innrømmer aldri usikkerhet eller feil. De er bombesikre og «hellig overbevist». Men virkeligheten er komplisert og det meste forstår vi ikke.

  Offentlig kommunikasjon må være enkel og klar. Likevel har helseekspertene under pandemien vært nyanserte i sine forklaringsmodeller og ærlige på manglende kunnskap.

  • Vet ikke om jeg skal le eller grine av ditt svar Aril , for det er mest latterlig, hadde det ikke vært for den tragiske konsekvensene covid vaksinen har fått.

   For å si det sånn, kun idioter eller psykopater velger å kjøre ut en ekspremitel og uprøvd vaksine på hele verdens befolkningen , jeg mistenker sterkt at det er psykopater som treker i trådene og styrer idiotene , hvertfall når jeg leser om Qanon/Gransker som svelger rått alt som myndigheter og såkalt seriøs forskning måtte komme, i så måer han unnskyld for han bet ikke hva han gjør og forstår ikke hvem han tjener , akkurat som deg Aril.

  • Morsomt er det i allefall å lese disse tragikomiske kommentarer.
   Og når de går tomme for argumenter eller ikke kan vise til fakta så blir du beskylt for å være Satans tjener.
   Det hadde jo vært best for både surfere og nervøse kvinner at de stoler på leger og fagpersoner.

 4. Til Bjørn,
  i
  1.Tim 4 sier Paulus om seg selv at han er synder i seg selv
  En som er frelst har framdeles ett syndig kjød, det gamle menneske, redningen er i Kristus. Han er vår stedfortreder

Det er stengt for kommentarer.