BREAKING NEWS: A FIGHT TO THE DEATH IS COMING AS RUSSIA PREPARES TO FIGHT NATO DIRECTLY

Er vi på vei mot en direkte konfrontasjon mellom NATO og Russland? Kanskje. Det greske nettstedet WarNews 24/7 melder fredag at Russland forbereder seg på direkte krig med NATO. I følge nettstedet skal Russland ha utplassert luftvernsystemer på hvert hjørne i Moskva, Kreml, rundt regjeringsbygget og residensen til president Putin. Nettstedet tolker dette som et tegn på at Russland forventer konfrontasjon med NATO. Fredag ettermiddag ble det klart at Tyskland foreløpig ikke vil levere Leopard stridsvogner til regimet i Kiev. Leopard var et av Ukrainas viktigste ønsker til NATO. Imidlertid skal NATO ha blitt enige om å sende annet utstyr til Ukraina.

Paul Mills i Of Gried Farming har fulgt denne krigen nøye og gir jevnlige oppdateringer til sine følgere. Mills tror som endel andre at vi befinner oss i den tredje verdenskrig. Fra klokken 19 kan vi følge hans oppdatering og høre de nyheter Mills mener er relevante. At vi hører drønn av hovslag fra apokalypsens rytter på den røde hest er det lite tvil om. Krig og rykter om krig skal i følge Jesu egne ord være noe som kjennetegner tiden før Jesus kommer igjen. I en tid med krig og konflikt vil det være mye propaganda, mye rykter og mye usikkerhet.

6 tanker om “BREAKING NEWS: A FIGHT TO THE DEATH IS COMING AS RUSSIA PREPARES TO FIGHT NATO DIRECTLY

 1. Ifølge warnews skal Russland ha utplassert luftvernsystemer på hvert gatehjørne i Moskva, Kreml, rundt regjeringsbygget og residensen til president Putin…
  På hvert gatehjørne i Moskva????
  Fantastisk informasjon fra grekerne som er løgn fra ende til annen.
  Forresten skulle nato erklære Russland krig i går fra Ramstein, noe som ogå ikke var sant.
  Ja sannelig er spøkelys en seriøs nyhetsaktør!!!

 2. Luftvernsystem på hvert gatehjørne? En saftig overdrivelse….Warnews sine «profetier» bommer inni mellom, men greit å følge med på. MSM sin propaganda er vel ikke den mest pålitelige.

  • Det var da utrolig. Kjell Zverre Anderzen henviser til medium han UANSETT IKKE TROR PÅ. Nettavisen er jo en del av MSM. Du proklamerte høyt og hellig at du BARE stoler på RIA Novosti
   RT.com. Noen av de verste avskum innen journalistikken, finnes i nettopp de “nyhets”medium. Og hvem er det som styrer hvilke nyheter slipper igjennom der?

  • Dette bør du dokumentere: “Du proklamerte høyt og hellig at du BARE stoler på RIA Novosti”

  • Birgir Hermansen
   Han lyver fra begynnelse til slutt. En håpløs nazisympatisør.
   Han støtter Covid tyranniet og støtter helhjertet NATOs krigstese “kjempe til siste ukrainske blodsdråpe”.
   Han står på feil side av den åndskampen. En mann som har byttet ut Jesus Kristus med sin nye messias: Volodomyr Zelenskyj.
   Der andre bibelske kristne folder sine hender i bønn til Jesus Kristus stiller Birgir seg foran et bilde av Messias–Zelensky og roper Zieg Heil!

Det er stengt for kommentarer.