Evangelist Gjermund Kvamme: “Motbydelig at Ola og Kari Nordmann tror de er på den gode side”

“Dette er en av mange lignende videoer jeg har sett hvor Ukrainske Nazist Offiserer truer, banker opp og tvinger Ukrainiske ungdommer til å gå ut som kanonføde i angrep mot Ukrainere i Øst og Russiske tropper. Er så motbydelige at Ola og Kari Nordmann tror vi er på de godes side i denne Globalist styrte forbrytelse mot menneskeheten. Våkn opp! Make love! Not war!,” skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook søndag. Samtidig deler han videoer som viser hvordan ukrainske offiserer truer, banker opp og tvinger ungdommer til å delta i den meningsløse proxykrigen mot Russland.

Det ukrainske forsvaret har tapt svært mange soldater i krigen og tvangshenter nå sivile til å bli kanonføde i denne proxykrigen mot Russland. Kvamme har nylig oppdatert sitt innlegg: Dette er en av mange lignende videoer jeg har sett hvor Ukrainske Nazist Ofiserer truer, banker opp og tvinger Ukrainiske ungdommer til å gå ut som kanonføde i angrep mot Ukrainere i Øst og Russiske tropper.
Jeg har ikke delt noen før nå fordi de andre videoer har vært extremt brutale. Både hvordan Ukrainiske offiserer banker opp unge Ukrainiske soldater som nekter og gå i skyttergraven som kanonføde og hvordan dem bruker trusler og grov vold for å få utrente ungdommer til og være kanonføde for Kiev Regimet og den nye verdens orden som dem kriger for mot Russiske tropper i Øst Ukrainia.
Tysk etterretning melder om katastrofale Kiev regime tap og tusener på tusener av døde Ukrainere som blir tvunget ut i Krig av Nato og det Nazistiske regimet i Kiev.
Det er så motbydelige at Ola og Kari Nordmann tror vi er på de godes side i denne Globalist styrte forbrytelse mot menneskeheten. Våkn opp! Make love! Not war!

De aktuelle klipp er disse to under.

 

10 tanker om “Evangelist Gjermund Kvamme: “Motbydelig at Ola og Kari Nordmann tror de er på den gode side”

 1. Det er vel slik også i Russland. Mennesker som ikke ønsker å ta del i krigen.
  Tragisk er det at partene ikke kunne finne en fredlig løsning.
  Ukraina skulle aldri ha lyttet til NATO og Europa.
  De skulle ha inngått fred når de kunne.
  Nå kan det være for sent. Mange hundre tusen døde og skadde mennesker.
  Mange byer er lagt i ruiner.
  Hvorfor?
  Det er uretten mot jødene og nazismen de har latt blomstre som nå innhenter dem.
  Landet skulle ha vendt seg til Gud og ydmyket seg.
  I stedet ser vi stolthet og pride vinne frem,
  Heiet frem av russofober i Europa.

  1
  3
  • Hei,
   Søkelys har blitt som NRK, som altid sier det er Israels sin fel og ikke dekke begge side. Det er merklig at mange kristene er sint på deknigen NRK gir, men når vi selv skriver så dekker vi ikke begge sider.
   Vi må ikke glemme at det finnes Nasister på begge sider, Wagner har mange av lederene tatoverte nasistiske tegn på seg, og de hater Israel og Jøder, og mange er muslimer. Vi må heller ikke glemme de grusomheter Rusland etter 2. verdenskrig gjorde mot Jøder og Kristene som straff.

   4
   1
 2. Woke vestens maktelite jobber for at krigen skal utvikle seg til en storkrig. Dette er ønsket da det er en del av The Great Reset. Målet er færre mennesker på jorden. De kan gjerne starte en tredje verdenskrig for å gjennomføre dette. Woke kommunistene som nå styrer vesten, er enda farligere enn Russland. Woke krever total underkastelse slik som Islam og Nazismen. Folk går rundt som zombier og tror at de lever i et demokrati. Det gjør de ikke. Deres skjebne er allerede forseglet for de fleste. Noen våkner i tide. Vestens krighissing er uten sidestykke i nyere verdenshistorie. Den bereder grunnen for en storkrig som er ønsket av vestlige woke ledere. Ondskapens akse er ikke lenger bare Kina og Nord Korea. Ondskapens akse er alle de som møtte opp hos WEF i Davos denne uken. World satanic forum som det egentlig er. Disse lederne og menneskene vil ødelegge deg. Proxy krigen mot Russland er et godt verktøy for å gjennomføre dette. Ødeleggelsene av energimarkedene er også et verktøy for å utarme og ødelegge deg og samfunnet.

  1
  2
 3. Søkelys har blitt som NRK, som altid sier det er Israels sin fel og ikke dekke begge side. Det er merklig at mange kristene er sint på deknigen NRK gir, men når vi selv skriver så dekker vi ikke begge sider.
  Vi må ikke glemme at det finnes Nasister på begge sider, Wagner har mange av lederene tatoverte nasistiske tegn på seg, og de hater Israel og Jøder, og mange er muslimer. Vi må heller ikke glemme de grusomheter Rusland etter 2. verdenskrig gjorde mot Jøder og Kristene som straff.

  1
  1
  • Pepen
   I denne saken her dekker jeg hva Gjermund Kvamme har delt og da dreier det seg om hvordan Ukraina pratiserer dette.
   Her i Norge er det hundrevis av medier, blogger, aviser og nyhetskanaler som dekker den ene siden.
   Det trengs noen som også omtaler det som er motstandernes side.
   For min del ber jeg om at partene i krigen snart begynner å snakke om fred fremfor krig.

   5
   5
 4. Konspiklovner og kokokristne samles i en merkelig blanding av homohat, endetidslengsel og frykten for verdensjødedommen kombinert med prorussisk propaganda om kapitalistiske nazister og liberalistiske satanister. Hvorfor ikke også skylde på lizard people, UFO-er og løgnene om koronavaskinene og at jorda er rund?

  Selvsagt burde alle gode krefter stanse krigen straks, men like selvsagt skulle Russland aldri ha gått til invasjonskrig. Oligarktsaren i Kreml har hærtatt naboområder før. Vestens forsøk på å hjelpe har dessverre ikke stoppet den aggressive part. Men heller ikke Putin har klart å oppnå fred, kun milliarderinntekter i sin private lomme og lidelse og død for millioner av medmennesker.

  Forstår at det er en dyd å være ydmyk. Men å legge ansvaret og skylden på offeret når noen terroriserer skolegården, samfunnet eller verden, er kanskje heller ikke moralsk riktig eller klokt? Også Chamberlain skyldte på jødene da han stolte på Hitler og lot ham få gjøre hva han ville. Og russerne var like grådige i sine hemmelige avtaler med Hitler om å voldta Polen.

  Det er like gjerne Putin som ydmykt må bøye nakken, trekke sin sadistiske dødsmaskin tilbake – og så erstatte og reparere alle skader.

 5. PS. Putin har i sannhet ødelagt for kommende russiske generasjoner. Vi gråter med dem. Måtte deres sinnsforvirrede leder fratas all makt. Terrorstyrene i Russland og Iran tjener ikke fred- og frihetselskende ungdom, kun gretne, gamle gubber.

 6. Jo da, vold avler vold, og krig får sin egen brutale logikk der fornuft og medmenneskelighet kan drukne i hensynsløs desperasjon. Videoklippene viser hva krig og militarisme gjør med menneskesinn. Sadismen nærmer seg religiøs galskap.

  Like fullt: Den som først avlet vold her, faren (både faderen og trusselfaren) som avlet vold som har avlet vold, er og blir Vladimir Putin. Putin har, kanskje helt egenrådig, sådd frøet til sadistisk krig. Oligarktsaren har som «god kristen» ikke spilt ikke sin sæd på marken, men besvangret Moder Russland med vold og krig og elendighet. Stakkars folk!

  • Igjen Aril les Valdres profetien , selv om du ikke liker det , er det som nå skjer forutsagt av Gud.

 7. Gjermund Klamme er selv så motbydelig at jeg vil kaste opp bare ved å se det sleske, motbydelige smile hans. Satan står skrevet i øynene hans.

Det er stengt for kommentarer.