Visjon Norge sjef Jan Hanvold utløser raseri etter å ha omtalt Greta Thunberg som “psykisk syk og ikke vel bevart” på egen facebookvegg

Jan Hanvold i Visjon Norge tok lørdag til Facebook hvor han blant annet skrev dette om Greta Thunberg: “Igjennom en psykisk syk jente ifra nabo landet, som hyler ut sitt budskap om verdens undergang. Bare ,å se uttrykket i ansiktet hennes, vet vi at hun ikke er vel bevart. Et redskap i morens og andre hysteriske klima menneskers kamp.”

“I en tid med stor forvirring og medie hysteri. Er det godt, å være godt forankret i bibelen Guds ord. Særlig når globalister og fanatiske grønnskollinger, forteller oss om verdens undergang. Igjennom en psykisk syk jente ifra nabo landet, som hyler ut sitt budskap om verdens undergang. Bare ved å se uttrykket i ansiktet hennes, vet vi at hun ikke er vel bevart. Et redskap i morens og andre hysteriske klima menneskers kamp. Det er jo genialt at de klarer, å manipulere små barn rundt omkring i verden. Til, å streike for sitt eget hysteri. Så har vi hysteriet rundt Donald Trump. Nå skal han stilles for riksrett. Dette fordi han har avslørt korrupsjonen til Joe Biden, å hans sønn. Det er jo en selvfølge at demokratene vil bli kvitt Donald Trump,” skriver Jan Hanvold i en oppdatering på Facebook. Hanvold som leder Nordens ledende kristne tv kanal tar i bruk sterke ord for å beskrive vår tids hysteri omkring klimaet og fake news medias hatefulle propaganda mot Donald Trump

Visjon Norge sjef langer ut mot klimahysteriet skapt av kretsen rundt Greta Thunberg

“Dette har jo norske medier hele tiden profetert. Først sa de at Donald Trump aldri vil kunne bli president. Så har de nå fortalt oss i 3 år, at han snart blir avsatt. Det har ikke skjedd ennå. Så som godt etablert i Guds ord og Ånd, vet vi at Donald Trump vil bli gjenvalgt for nye 4 år. Fordi han tar vare på USA, å er imot globalistene.  Så ser vi igjen at de kristofobiene, fryder seg om dagen. Hvor de får spalteplass både her og der, for deres nye film disco. som er bygd opp under den historien til den kristofobie avhopperen. Som de har brukt som grunnlag for sin syke historie. Så har du en tårevåt dame ,som gråter seg igjennom filmen. Ja dette har jeg også opplevd. Og Hillsong blir misbrukt i denne filmen. Hvorfor ikke lage en film om de 1500 personene som trives i Hillsong. Som har fått sine liv forvandlet igjennom troen på Jesus. Vi har tusenvis av flotte vitnesbyrd, om hva Jesus og Hillsong og hva pinsemenigheter har betydd for folk. Men det er ikke negativt og passer ikke de få, kristofobie avhopperne. Det som er felles for disse, er at de har overført sine personlige problemer til menigheter og organisasjoner. Og er ikke istand til, å se sine egne feil og mangler. De har aldri fungert sosialt, å har store personlige problemer. Som de ikke tar et oppgjør med. Og disse blir da sannhets vitner for tusenvis av lykkeligere og velsignede mennesker i Hillsong og andre menigheter. Og skal fortelle verden at vi kristne, er egentlige hjernevasket og vet ikke bedre,” skriver Hanvold som ikke er redd for å legge seg ut med klimahysterikerne og Donald Trump hatet i fake news media.

Jan Hanvolds utspill omkring Greta Thunberg og klimahysteriet har satt sinnet i kok blant klimahysterikere og poltisk korrekte Donald Trump hatere

“Igjen verden vil bedras av kristofobi, globalister og andre bedre vitere. Stakkars mennesker, tenker jeg. Hvorfor ikke leve og glede seg i Herren. Bibelen sier at snart kommer Jesus, å oppretter sitt 1000 årige fredsrike. Så det er de gode nyhetene, verden går ikke under. Det skjer først etter 1000 års rike. Da vil vi få en ny himmel og en ny jord, etter at denne jorda har blitt brent opp. Så ikke vær bekymret for klima. fortsett å spis din biff med god samvittighet. Fly som aldri før, få ikke fly skam. Og kjør bil som alltid, husk det står alltid et tog. Så skal du komme frem, bruk bilen. Og fryd deg over livet. Da sier jeg bare halleluja. Så går livet videre. Les din bibel og be, så får du inside info om fremtiden. Med Jesus går alt bra,” slår pastor Jan Hanvold fast i sitt innlegg som har skapt sterke reaksjoner på pastorens facebookside. I en oppdatering lørdag kveld fastholder Hanvold sitt budskap med følgende hilsning til de mange som nå hetser pastoren på Facebook: “Det ble jo en voldsom reaksjon på mitt innlegg om dette klima hysteriet. Det jeg angriper er at klima eliten, misbruker barn i et kynisk spill. Og bruker denne 16 åringen i dette spillet. Og hisse opp barn over hele verden, til, å streike for klima og hjerne vaske barna til, å tro på dette hysteriet.Personlig synes jeg synd på denne jenta, å ber for henne.At hun ikke skal ta mer skade av, å være et midtpunkt i dette medie-hysteriet. God kveld,” skriver Hanvold som ser ut til å ha satt folk i fyr og flamme med sitt budskap til vår tids mange klimahysterikere. Sjekk ut innlegget og de massive kommentarene her: Jan Hanvolds Facebookside

Har Hanvold rett i sin kritikk og er det rett å omtale Greta Thunberg som “psykisk syk og ikke vel bevart.”  Si gjerne din mening

Tekst Kjell Andersen

22 tanker om “Visjon Norge sjef Jan Hanvold utløser raseri etter å ha omtalt Greta Thunberg som “psykisk syk og ikke vel bevart” på egen facebookvegg

 1. I Satans kamp for å etablere det globale verdensherredømmet er intet maktmiddel for lavt og nedrig. Det kjenner vi fra hans tidligere eskapader.

  Å utsette et barn for egen politisk vinning slik globalistarkitektene gjør med dette pikebarnet er skammelig.I forrige kapittel om verdensherredømmet – 1933 til 1945 – fant man også en ungdom – Horst Wessel – som skulle gjøre verdensplanen uangripelig i vanlige folks øyne.

  Nå går man enda lenger ned i alder. Hensikten med “klima”-prosjektet er selvsagt å generere mest mulig politisk støy blant folk flest slik at selve globaliseringen ruller og går uanfektet. Dette er politisk renkesmederi på høyeste plan. Men så er det heller ikke hvem som helst som står bak og trekker i trådene.

  Heldigvis vet sanne kristne at alt dette er den gamle verdens krampetrekninger. Bibelen forteller nemlig ikke om noen ytterligere verdensmakt etter Vesten og Angloamerika – “Sydens konge”. Kun opponennten “Nordens konge” som utfordrer, men “han” vil ikke klare å overta før Gud griper inn i menneskenes anliggender. Vi er altså vitne til at det siste av de syv verdensrikenes endelige fall.

  “Dagen og timen” kjenner vi ikke, men man må være rimelig åndelig retardert for ikke å se at vi befinner oss helt på slutten av denne verdens historie.

  Snart legger Jehovah Gud og Kristus i nasjonenes lederes hjerter å feie bort all offentlig religion, som står i veien for deres endelige gjennomføring av verdenskuppet. Islam har de bare benyttet for å underminere kristenhetens posisjoner i vesten, men nå er dette blitt en trussel mot den globale verdensfreden.

  Når det hele starter vil de fleste – som Bibelen sier – “stå med blussende ansikter av forbløffelse over det de ser komme over jorden”. Men ikke sanne kristne. Vi vil se at alle profetiene oppfylles i ett nu. Det blir en fantastisk forløsning etter årtusener med lidelse fordi Satan utfordret Gud om hvem som har retten til verdensherredømmet. Derfor gjelder det nå å være åndelig edrue og våke, for vi vet ikke nøyaktig i hvilken time Jesus og brødrene kommer.

 2. Lukas 12:39:
  39 Men det skal dere vite: Dersom husherren visste i hvilken time tyven kom, ville han ikke la ham bryte seg inn i huset. 40 Vær forberedt, dere også! For Menneskesønnen kommer i den time dere IKKE venter det.»

  Markus 13:
  32 Men den dagen eller timen kjenner INGEN, IKKE englene i himmelen og heller IKKE Sønnen, BARE Faderen.

  Vi vet ut i fra profetiene at vi lever i endetiden etter at “folk reiste seg mot folk og rike mot rike” i 1914 da 1. verdenskrig brøt ut etter at djevelen ble kastet ut av himmelen.

 3. Jenta fremstår som en slags messias skikkelse for hysteriske klimafanatikere verden over. Jeg er enig med hva Hanvold skriver.Han tar en spade for en spade. Og sier sannheten, det alle tenker, men ingen våger å si.

  Synes B.O. Som de fleste kjenner, skriver ikke navnet ,men har er til de grader mot mobbing av henne, at de som som sier imot han blir stemt ned og hjem.
  Gud har en plan for menneskene.
  Først kommer 1000 års riket.
  Så tilslutt kommer det en ny himmel og en ny jord.
  Alt det gamle blir borte. Se alt blir nytt.
  Tenk om disse ungdommene heller hadde kjempet for Guds sak. Vinne mennesker for Jesus. Da kunne vekkelsen ha kommet.

  Det skal komme en ny himmel og en ny jord.

  • Dere som er enig med Hanvold. Dere må utdype hva dere er enig i og ikke. Jeg også er enig i at klimahysteriet og Trump hatet er forkastelig. Så mye av det Hanvold skriver er sant. Men man må skille snørr og bart. Det er IKKE greit å si at Greta Thunberg er psykisk syk og ikke vel bevart. Jenta er et offer for kynisk propaganda. Hun kan gjerne være opptatt av klima og miljø, men det er kyniske foreldre og andre verdensledere som kjører henne frem da hun er uangripelig. De vet at folk vil bomme med kritikken slik som f.eks Hanvold og kalle henne for stygge ting. Da har motstanderne tapt saken og diskvalifisert seg selv.

  • Å kalle noe psykisk syk uten å ha undersøkt pasienten er ubegrunnet og en form for hersketeknikk.
   Noen vil vel hevde at du også er psykisk syk Jan Kåre. Jeg er ikke enig verken i din diagnose utdeling eller i hva Hanvold gjør her.
   I sak er jeg enig med Hanvold i mye av det han skriver, men å stemple mennesker som psykisk syke er skjellsord og man har ikke bibelsk dekning for å ta i bruk slike ord om folk.

  • Hanvold har alltid drevet med dette. Kaller folk tykke, mindre begavet, gjerrige, ikke den mest peneste akkurat, psykisk syk, late, stakkarslige m.m.
   OG kommer til å fortsette med det så lenge han ikke vender om.
   Han har smittet kona med samme greiene. For noen kvelder siden sitter hun i flere minutter og hermer etter mennesker, det gjør vondt å se på. Han kan studere HENNES ansiktsuttrykk og glemme Greta’s uttrykk.

   Han fremstiller seg støtt og stadig som bare en enkel gategutt fra Drammen. Men andre gategutter blir til menn som ikke rakker ned på andre…

   Men ingen her som vet hvor Jørn ble av?

  • Ifølge EFA-senteret ; så har de sluttet med TV-sendinger på Visjon Norge grunnet mangel på kvalifiserte TV-medarbeidere.
   En annen sak om Jan Hanvold : Han fikk overført fullt eierskap på det såkalte Honda-bygget i Drammen til seg og familien. Så ble bygget solgt til et firma som visstnok skal oppføre boligbygg der. En norsk avis gikk ut og fortalte at Hanvold’s tjente 10 mill. på denne transaksjonen . Men Hanvold fortalte på direktesendt TV at dette var feil – og hisset seg opp over dette. Kan hende var fortjenesten under 10 mill. ?

 4. Mye av det Hanvold skriver er sant. Klimahysteri og Trumphat. Problemet er at Hanvold uttrykker seg unøyaktig og feil med et par ord som diskvalifiserer resten, da han blir stemplet som barnemobber. Grunnen til at globalisteliten har satt Greta Thunberg fremst i klimasaken, er fordi hun er uangripelig. De vet at folk ikke klarer å skille barnet fra de som egentlig står bak. Man kaller henne for alt mulig og man ender opp med å bli en barnemobber. Greta Thunberg er et barn som er uskyldig og et offer for foreldrenes og etterhvert mange voksne maktpersoners kyniske handlinger. Å kalle henne “psykisk syk” og “ikke vel bevart” er fullstendig skivebom fra Hanvold. Det er de som står bak hele opptrinnet som er psykopater og løgnaktige falske mennesker som tenker kun på makt, innflytelse og penger. Det handlet aldri om klima.

  5
  1
 5. Folk må jo coole ned. For 60 år siden hadde vi atombombe hysteriet. Og barna rundt om i verden ble skremt med at nå ville det bli atom krig, snart. En bygde bomberom overalt for, å forberede seg på atom-krig. Takk og lov, den kom ikke. Idag 60 år etter, hører jeg ikke om at myndighetene krever bomberom i nye skoler. Selvfølgelig er vi imot atombomber og krig. Og spredning av dette djevelskapet.
  Men når hysteriet og fanatismen tar overhånd, mister en helt realismen. Slik er det også med klima hysteriet, det blir fullstendig overdimensjonert. Og skaper frykt i barn, fordi de tror at nå går planeten vår under. Noe den ikke gjør. Vi er selvfølgelig alle imot forurensing og vil bevare kloden vår. Men vi skal jo ikke tilbake til steinalderen. Vi vil ha et grønn skifte.Uten at vi skal føle bil, kjøtt, å fly skam. La oss ta til fornuft, å beskytte våre barn imot dette hysteriet. Så de skal slippe, å vokse opp i frykt og angst for fremtiden. En ting som er sikkert, verden vil bedras. La oss heller fylle våre barn med tro, håp og kjærlighet. Og tro på en fantastisk fremtid. Verden går ikke under, men Jesus er på vei, for å opprette sitt tusenårige freds rike. Så husk at Jesus er veien, sannheten og livet.Og tro på han, vil fri deg fra ethvert hysteri og gi deg fred og glede. Velsignet søndag.

  5
  3
  • Det er nok ikke Hanvold som skriver her.
   Mitt håp om at han har lest vår fortvilelse over såkalte profeter, fyllefester som ikke er bibelsk og annet her inne på Søkelys, er lite.
   Men jeg håper fortsatt. Forresten, noen som vet hvor Jørn ble av på kanalen?
   Han kom seg jo bort -endelig. Han kan være i Guds vilje uten V.N. Er bare å gå inn på EFA-siden for de som vil det. Tror jeg da, er ikke lenger innom der.

   2
   2
  • Jo , det er nok herr Hanvold som skriver her – for nett samme innlegg står på hans Facebook-side. På denne nettsiden Sokelys finner han nok mye nytt om kristendommen – herunder synspunktene om trengselstiden skrevet av Torstein Langesæter. Som kjent er undertegnede og Langesæter stort sett enige om ” tidenes ende “. Dette er det slett ikke så mange år til – tror jeg.

  • Om det er han eller ikke har ikke noe å si. Han har aldri hørt på hva vi mener om fyllefestene og falske profeter på V.N. Og kommer aldri til å gjøre det heller.(En god leder lytter selvfølgelig til sånt)
   Og OM han gjør, så får han klare seg med mine eldgamle kommentarer.
   Ser at han hilser oss på Søkelys med at Jesus vil fri oss fra hvert hysteri. Er ikke noen hysteriske her. De er en annen plass…

 6. EN SUVEREN SKAPERS EMINENTE PLAN

  “En ny himmel og en ny jord” betyr ikke at hverken den bokstavlige himmelen eller jorden skal ødelegges. Hverken planeter eller elementer har gjort noe galt. Det er helt ulogisk.

  Derimot bruker Bibelen slike uttrykk om andre saker. Eksempelvis sier Bibelen om tiden før vannflommen at “hele jorden talte ett språk”. Vi skjønner enkelt at det ikke var snakk om at hverken Galdhøpiggen eller Araratfjellene snakket seg i mellom, men at det betyr at menneskene talte samme språk.

  Slik finner vi også om “himmelen”, som Bibelen kaller styresett og regjeringer som er “over” oss.Vi forstår da at det dreier seg om at Jehovah ved Kristus bytter ut den gamle verdens onde befolkning med en ny – gjennom de som overlever Harmageddon samt de som står opp til nytt liv som mennesker på jorden.

  På samme måte vil de gamle “himlene” – regjeringene world wide – byttes ut med det nye styresettet – 144 000himmelsk oppstandne, tidligere kvinner og menn, som sammen med Kristus skal føre menneskeheten tilbake til den lydige fullkommenhet som eksisterte på jorden før syndefallet der de første menneskene fravek Guds overherredømme.

  Etter dette tusenårige styresettet/riket vil Gud avslutte sin tusenårige hviledag, og sønnen Kristus kan overlevere et fullkomment skaperverk tilbake til Faderen – akkurat like fullkomment som da Han startet hvilen fra sin skapergjerning.

  Etter dette kan nye ting skapes – kanskje helt til det yrer av liv i hele universet. Hvilken suveren Far vi – alle som vil – har i himlene!

  7
  1
 7. Skaperen av klimaet sa:

  1 Mos 8:22
  “Så lenge jorden står, skal sæd og høst, kulde og varme, sommer og vinter, dag og natt aldri mer ta slutt.»

  Mvh RJ

  8
  1
 8. Jeg er enig i ditt resonnement om at det kan være fornuftig å tro at etter 6000 år etter Adams skapelse vil tusenårsriket komme. Og likeledes at de siste sju årene av disse 6000 årene vil være trengselstiden for denne verden. Tusenårsriket vil da være den store sabbatshvilen over jorden, som en slags 7. dag.

  Men mine pålitelige kilder setter skapelsen til 3961 f.kr. Legger vi til 2019 får vi 5980, dvs at det ennå gjenstår 20 år av denne 6000 årige perioden. Men skal vi ha rom til en sju årig vredens dag her, gjenstår bare 13 år til opprykkelsen.

  Uansett, vi vet ikke dagen og timen som det heter i skriften. Mvh

 9. Jeg har gått helt andre veier i Bibelen og benytter profeten Daniel – slik Jesus oppfordret oss til å gjøre for å finne ut når hans gjenkomst finner sted. Jesus legger til at vi må skjønne hva vi leser i profeten Daniel ! Således : Jeg har kommet frem til Hans gjenkomst i 2027 – trolig om våren dette året. Torstein Langesæter kommer fram til 2028. Dette mener jeg er oppsiktsvekkende likt – siden vi bruker helt ulike ” Bibel-kilder “.

  • Ingen kjenner dagen eller timen, men for all del. Det er lov å ha en teori om at en viss hendelse kan skje i et bestemt år.
   Opp gjennom årene og kirkehistorien har mange troende fremsatt teorier om årstall.
   Jeg personlig kan ikke si at Jesu gjenkomst ikke vil kunne finne sted i 2027 eller 2028. Det kan skje da.
   Tiden vil vise om det er en riktig eller feil teori.
   Jeg håper Jesu gjenkomst og møtet med Ham i skyen er svært nær og ser med forventning frem til dagen da vi skal se Han ansikt til ansikt.
   1 Joh 3,2 Elskede, nå er vi Guds barn. Og det er ennå ikke blitt åpenbart hva vi skal bli, men vi vet at når Han blir åpenbart, skal vi bli lik Ham, for vi skal se Ham som Han er.

 10. For 9 t. siden startet det nye jødiske året 5780 🙂

  Det er nå den 1.dagen i den 7. måneden Tishrei.
  Tishrei 10 er det Yom Kippur, forsoningsdagen.
  Tishrei 15 starter Løvhyttefesten.

  Løvhyttefesten nå i 5780 -et perfekt år å bli bortrykket i 🙂
  Da står Jesus på Oljeberget i 5787. Eller 2026.

Det er stengt for kommentarer.