The Squad og venstrevridde demokratiske partier går for riksretts-prosess mot Donald Trump

De ledende krefter i det demokratiske partiet presser på for riksrett og Nancy Pelosi som ennå er leder i navnet forsøker å bremse prosessen

På tross av og i full visshet om at sentatet kommer til å ta livet av riksretts-prosessen i samme øyeblikk den når gulvet i Sentatet, fortsetter det venstrevridde demokratiske partiet anført og kontrollert av “The Squad” å fortsette høringene om mulig riksrettssak mot president Trump. De fire kvinnene som i praksis utgjør lederskapet i det nye og venstreradikale demokratiske partiet er Alexandria Ocasio-Cortez fra New York, Ilhan Omar fra Minnesota, Ayanna Pressley fra Massachusetts og Rashida Tlaib fra Michigan. Disse fire kvinnene utgjør de facto de ledende krefter i det demokratiske partiet, mens partiets leder,  Nancy Pelosi som er “speaker in the house” i realiteten bare er leder i navnet. Alt driv og all kraft er nå hos “The Squad” og venstrevridde potensielle president kandidater som Bernie Sanders og Elizabeth Warren.

Elizabeth Warren som ble støttet av terroristen i Ohio er nå den ledende kandidaten til å bli demokratenes president håpfulle i 2020

Joe Biden som lenge var den førende kandidaten må nå på flere målinger se seg slått av Elizabeth Warren, og stadig flere stiller spørsmål med Joe Bidens håndtering av en ytterst uheldig episode i Ukraina da han som Obamas visepresident presset den tidligere ukraninske presidenten Poroshenko, til å sparke en korrupsjonsetterforsker som gransket et selskap Hunter Biden, Joe Bidens sønn var innvolvert i. Joe Biden har i ettertid skrytt av hvordan han misbrukte sin makt og pengestøtte for å presse den ukraniske regjeringen til å sparke etterforskeren som var i ferd med å granske selskapet Joe Biden og hans sønn hadde økonomiske interesser i. I en offentlig tilgjengelig video skryter Joe Biden av affæren og forteller at han gav president Poroshenko 6 timer på å sparke etterforskeren, ellers ville Joe Biden ta med seg sjekken hjem igjen. Som Biden sier i videoen, det gikk mindre enn seks timer før den ubehagelige etterforskeren var sparket. Selv om dette er et faktum, har de svært venstrevridde “Fake News mediene” som CNN, MSNBC, ABC og New York Times, valgt å fortie saken,-for å beskytte sin kandidat Joe Biden. Imidlertid har disse nyhetskanalene som frontet “Russia Collusion” og “Mueller hoaxen” mistet betydelig andeler av sine seere som er gått trøtt av alle heksejaktene på president Donald Trump.

Greta Thunberg fremstår mer og mer som en klimagud eller messias–skikkelse for hysteriske klimafanatikere verden over

Selv om mange moderate demokrater nekter å erkjenne det, har partiet på kort tid beveget seg fra å være et liberalt smårødt sentrumsparti til å bli et ekstremt venstrevridd radikalt parti som kommer til å føre USA ut i dypere økonomisk ruin enn det landet er nå. De demokratiske kandidatene nærmest kappes med å overgå hverandre i løfter om “the new green deal”, gratis helsevesen til alle innvandrere og “tusen dollar måneden i free cash” til alle. Alt dette er penger betalt av amerikanske skattebetalere som fra før føler godt på høyt skattetrykk selv om Trump  har senket skattene noe. Det demokratiske partiet har “fullstendig mistet vettet” og stiller seg sammen med hjernedøde klimahysterikere som hyller Grata Thunberg som en slags klimagud eller messias. Mens Donald Trump valgte en fornuftig tilnærming til Greta Thunbergs klimaangst- står demokratene nærmest i kø for å hylle henne som vår tids klima-messias. “Det demokratiske partiet slik vi historisk kjenner det blir oppspist innenfra av det ekstreme venstre, sier Ned Ryun. Nancy Pelosi er bare speaker i navnet og navn som Adam Schiff og Jerry Nadler har roper “impeach impech” mot nærmest alle de ikke liker, ” sier Ned Ryun til Tucker Carlson som er et av USAs mest sette nyhetsprogram.

Også på Sean Hannity var demokratenes utømmelige hat mot president Trump tema, og hvordan Sean Hannity som er en av de mest sette tv-personlighetene på amerikansk nyhetsfjernsyn mener at det demokratiske partiet har mistet helt bakkekontakten og alt hva de sier og gjør, -er drevet av et sykelig og besettende hat til en president som ydmyket alle med å slå medias ynglingskandidat, Hillary Clinton i valget i 2016.

2 tanker om “The Squad og venstrevridde demokratiske partier går for riksretts-prosess mot Donald Trump

  1. Som i Daniels profeti om de 7 verdensrikene fra Egypt til Anglo-Amerika – sistnevnte som føttene i billedstøtten som bestod av uforenlig jern og leire – er nå Vesten spkittet til det ytterste med kvinner og barn som styrer nasjonene.

    Steinen i profetien nærmer seg nå disse billedføttene med voldsom kraft – HARMAGEDDON!

    Det er spennende fra en sann kristen synsvinkel å være vitne til profetienes oppfyllelse. Kristne kan ikke være lei seg for at Guds ord skjer rundt oss på alle kanter for våre øyne. Alt dette må så skje slik at den definitive enden kan inntreffe. Vi kunne ikke ha hindret Guds ord om vi så hadde villet. Alt vi ser rundt oss av galskap MÅ komme. Vi må bare forsøke å hjelpe flest mulig til å forstå for om mulig å berge livet når den ytterste dag opprinner. Lykke til med DINE bestrebelser.

Det er stengt for kommentarer.