Profeti: Jesabel slår tilbake og håper Donald Trump blir stilt for riksrett

Hillary “Jesabel” Clinton slår nå hardt tilbake mot Donald Trump og sier at hun støtter demokratenes kampanje for å underminere presidenten og tilsist få han stilt for riksrett. Selv om Trump ikke har gjort noe kriminelt som skulle tilsi riksrett, fortsetter “fake news media” og demokratene å snakke om å stille presidenten for riksrett, selv om de vet at en eventuell riksrett sak vil være død i samme sekund den ankommer Sentatet. En av dem som virkelig håper på riksretts-prosess er Hillary Jesabel Clinton som ennå ikke har kommet over det faktum at de amerikanske velgerne ikke ville ha henne som president.

Hillary Clinton og hennes mann, Bill Clinton har i flere tiår preget amerikansk politikk og begge har til fulle fått bygd opp store personlige formuer for sin innsats for “The Clinton Fundation” og det amerikanske folk. Hillary Clinton som drømte om å bli USAs første kvinnelige president, har aldri kommet over nederlaget hun led i valget i 2016 og har i ettertid brukt enhver anledning til å hakke på presidenten. Hillary Clinton som mange kristne omtaler som en “Jesabel” i amerikansk politikk burde ha vært tiltalt for å ha satt amerikansk sikkerhet i fare med å oppbevare graderte eposter på en personlig server som ble hacket av det man tror var ukrainske hackere tilknyttet regimet Kiev. I videoen under snakker “FOX news “The Five” om Hillary Clinton og demokratenes siste forsøk på å stille presidenten for riksrett.

Profeti og Guds ord omkring Hillary Clinton as Jesabel og Donald Trump as king Jehu

“A man named Jehu was raised up by God and anointed king of Israel for one specific purpose – To bring judgment upon the House of Ahab and Jezebel. It appears as though Donald Trump could be raised up by God for the same purpose, to bring Hillary Clinton and all who have conspired with her to justice.”
Pastor Ben Heath snakker i videoen under om dagens situasjon hvor Hillary Clinton er vår tids Jesabel som gjennom sin egen og sin manns ondskap har formet USA til å bli en nasjon som fortsetter å ta livet av hundretusener av babyer, som ærer og dyrker likekjønnede ekteskap og som har kjempet hardt for å fjerne spor av kristen tro i det moderne USA. Guds svar er å reise opp en ny kong Jehu -i form av Donald Trump. En mann valgt ut av Gud for å oppfylle profetier om Israel og gjøre det mange tidligere presidenter ikke har gjort.

Også Jonathan Cahn har pekt på Hillary Clinton som Jesabel og Donald Trump som den moderne tids kong Jehu -reist opp av Gud for en tid som denne.

 

3 tanker om “Profeti: Jesabel slår tilbake og håper Donald Trump blir stilt for riksrett

 1. Trump har så sannelig også gått Jesabels ærend med sitt utsvevende liv i skjøgenes forgårder.

  • Trump har ikke vært noen engel for å si det slik. Likevel har Gud anvendt ham som et redskap for å anerkjenne Jerusalem og flytte ambassaden samt at han står opp for kristen trosfrihet. GTs Jesabel skikkelse var dronning og er vel mest kjent for å ha forfulgt Herrens profeter og stått Guds ord i mot.

   5
   1
  • Jehovah Gud har tidligere benyttet eksempelvis perserkongen Kyros til å frigjøre jødene fra det babylonske fangenskapet som ble innledet under kong Nebudkanesar.

   Ingen sann kristen mener vel at Trump er en uskyldsren figur. INGEN mennesker er uten synd. Men Jehovah benytter også i våre dager profetisk den Han vil til hva Han vil.

   Jesabel representerte som Søkelys poengterer en helt annen historie.

Det er stengt for kommentarer.