Visjon Norge kan gå i svart lørdag -mangler sju av ti millioner kroner

TV Visjon Norge er i store økonomiske problemer. Det er Store sjanser for at TV Visjon Norge går i svart fra i morgen. Det er Facebook-gruppen “Vi som støtter Visjon Norge som skriver dette på sin Facebookside. “Store sjanser for at TV Visjon Norge går i svart fra i morgen. Kanalen har hatt et behov for å få inn ekstra 10 millioner før 1.juli. Ved utgangen av måneden mangler fortsatt over 7 millioner. Ifølge tidligere utalelser fra kanalen vil det resutere i at kanalen går i svart fra 1. Juli,” skriver Facebookgruppen videre.  Den kristne tv-kanalen har kjempet en desperat kamp for å få inn penger til videre drift de siste ukene men har foreløpig ikke kommet i mål.

Visjon Norge og Jan Hanvold kjemper nå tydeligvis en hard kamp for å holde tv-kanalen gående. Gjennom programmer og spesielt Studio Direkte har det blitt brukt mye tid og krefter for å hente nye støttepartnere. Det koster å drive kristen-tv og som kjent er det blitt flere alternativ til Visjon Norge de siste årene. I tillegg lever vi i en dyrtid som også rammer troende. Også kristne erfarer at en stadig større andel av inntektene går til å betjene økte lånekostander og en prisvekst mange yngre aldri har sett tidligere. I kombinasjon med dårlige tider gjør dette at mange ikke har fullt så mye penger å gi som tidligere. Hvorvidt kanalen går i svart gjenstår å se. Her er Visjon Norge direkte

 

 

3 tanker om “Visjon Norge kan gå i svart lørdag -mangler sju av ti millioner kroner

 1. Tenkte på David Wilkerson som advarte i sin bok Visjoner – om at kristne organisasjoner ikke tar opp gjeld ol. Jeg vet ikke om det gjelder Visjon Norge. Men jeg vet også at ikke alt går riktig for seg i TV Visjon – kanskje ikke store greiene, men små ting kan bli store. En kjent profet ble lurt, egentlig ikke for mye penger, men det var en sak han ble sur for – da han ville ta tak i det, så fikk han høre fra sin mentor at “ikke rør Herrens salvede” – og så møtte han en mann som hadde samlet mye om ting om visjon som kanskje ikke helt bra – og fikk den samme beskjed fra Herren, ikke rør Herrens salvede.

  Men om ting ikke er riktig – så vil Herren til slutt ramme de som selv gjør det som er galt – vi husker Saul, David rørte han ikke, fordi han hadde respekt for det livet han før hadde hatt med Gud – dvs. var Herrens salvede (salvet med kraft for å gjøre Herrens gjerninger) – men til slutt så falt han – egentlig for sin egen synd, av fienden som tok hans liv..

  Personlig ser jeg ikke på TV visjon – men jeg vet at det betyr mye for en del kristne – og at folk faktisk blir frelst. Men med tanke på hvordan de gikk til angrep på de som ikke ville vaksinere seg – og så jeg forsto, vaksinerte de fleste i teamet seg – og kanskje det ikke er en god himmelsk karakter å skille seg, og gifte seg 3 ganger. Vi trenger gode rollemodeller mer enn noen gang – for de som blir nyfrelst – sånn at ikke nykristne tar opp sine forbilders skjeve og dårlige karakterdrag.

  Jeg vil ikke dømme – men uansett hvor bra ting er utad – så tåles ikke synd i Guds hus – det er en grunn til at Herren sier :

  Jag etter fred med alle, og etter helliggjørelse. For uten helliggjørelse skal ingen se Herren.
  Heb 12:14

  Gud kan tillate ting en stund – og husk, Gud er fryktelig tålmodig – men så kommer det til ett punkt, hvor man ikke griper de sjansene Gud gir, for at man skal omvende seg – og da kan man faktisk havne i problemer – til den dagen man innser at man faktisk trenger en hjerte omvendelse.

  Tro som Hanevold har er bra – men tro uten større karakter kan bli ett dårlig forbilde – som teks. at mange tillater skilsmisse (og gjengifte) – enda Guds Ord sier at Gud hater Skilsmisse – du kan lese om det i Malaki.

  Tror Herren går gjennom sin menighet – på oss alle, for å rense sitt hus – for å forberede oss for Hans komme. De som blir med – er de som er funnet verdig – i å følge Herren – og å være lydig i å vende om, på de punktene Herren peker på. Og klart – Gud er ingen firkant – han legger nåde som er ulikt på hver og en av oss – etter hva han krever av hver og enkelt. Han krever mer av de som har mer – enn de som har lite.

  Vi får nå se hva som skjer videre – og kanskje de klarer seg videre.

  3
  2
  • Jeg har i mange år bedt om at Guds vilje må skje med VN. Om denne kanalen virkelig er fra Gud, vil millionene rulle inn nå, men om det faktisk ikke er Gud som står bak denne kanalen, er det muligens tid for at den skal gå i svart. Jeg ber fortsatt – Gud la din vilje skje.

  • Det har jeg også Jorunn.
   Litt har skjedd. Mindre talere fra USA.

   Men penger kan alltids strømme inn også om ikke kanalen er etter Guds vilje.

   3 kvelder nå handler det om endetiden. (På tide sier nå jeg) Har ventet i årevis på undervisning om det men det kom svært lite. Så det ble å finne annen undervisning.

Det er stengt for kommentarer.