Visjon Norge har økonomiske problemer -sender ut permiteringsvarsel -ansatte frykter for jobbene sine

“TV Visjon Norge i økonomiske problemer. Inntektene minker og utgiftene øker. Kanalen går mot million underskudd. Feilslåtte satsinger og mindre gaveinntekter har gjort forholdene vanskelig. Det er sendt ut permiteringsvarsel og flere frykter for jobbene sine. Vi håper kanalen får justert aktiviteten etter inntektene og at vi ikke opplever svarte skjermer,” skriver Facebookgruppen “Vi som støtter Visjon Norge.”

Den kristne tv-kanalen sliter med nettopp det som er det store problemet, nemlig den globale økonomiske nedgangstiden Europa og Vesten befinner seg i. Økt inflasjon, økt rente, skyhøye strømpriser og politikere som har trykket på knappen “The Great Reset” har gjort at folk flest har større utgifter og dermed mindre å rutte med. Alt er blitt betydelig mye dyrere og dermed øker også utgiftene for TV kanalen.  Og siden det nå er “vanlige folks tur” opplever også kanalens givere at det er langt mindre igjen i lommeboken eller på kontoen, etter at alle nødvendige utgifter, mat og regninger er betalt. I følge Facebookgruppen er det sendt ut permiteringsvarsel til ansatte og flere i kanalen frykter for arbeidsplassene. Vi kan forstå det. Det er vanskelige tider for mange nå. Folket har tatt sine valg og stemt på partier som ledes av mennesker med sinn som ikke duger. Det strammes inn over alt. Prisen for å tukte Putin merkes nå i økende grad over Europa som opplever skyhøy inflasjon og resesjon i økonomien.

Bønn og hat

Blant dem som hater Visjon Norge er dette godt nytt og flere av dem som har kommentert nyheten. Kristin Nilsen Stensrud som ikke overraskende flagger med Ukraina og støtter krigen mot Russland skriver dette: “Så bra. Denne kanalen som har gjort Jan Hanvold til mangemillionær trenger vi ikke.” Frank Buan kaller Jan Hanvold for en ufyselig klovn,” mens Kristin Nilsen Stensrud legger til: “Han skor seg på uføretrygdede og minstepensjonister.” Lars Eirik Sæther skriver: “La SVINDLER Kanalen går Konkurs🍾🎉🍺” Oddny Marie Vik Dahl som støtter Israel skriver: “uten denne kanalen hadde ikke min mann og jeg levd i dag. Ble bedt for og helbredet og sluttet og røyke. Har levd nå i snart 20 år etterpå og lever fortsatt.” Og hun legger til: “Etter at VN kom på lufta og vi sendte bønnebegjær dit. Var også ofte på møtene der og ble en del av miljøet der. Ba om legedom og å slutte å røyke. Vi var storrøykere begge to. Først ble vi røykfri og ei stund etterpå fikk min mann nytt hjerte og to nye lunger. Dette skjedde på sekunder. Før hadde han pust på 27, nå ble han helt frisk. Tenk å ligge i sin egen seng og plutselig etter få sekunder få nytt hjerte og to nye lunger.” Carmen Gonzalez oppfordrer: “Vær med å be for visjon norge at Jesus skal gjøre et under at visjon norge skal bestå til jesus kommer igjen. Vi kan ikke miste den kanalen vær med folkens å støtte den .Gud velsigne visjon norge di som jobber der og alle partnere, amen 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏”

5 tanker om “Visjon Norge har økonomiske problemer -sender ut permiteringsvarsel -ansatte frykter for jobbene sine

 1. Mitt råd er å gjøre som Vakttårnet. Robb til dere og selg annet hvert bedehus rundt om i landet. Da får dere råd til alt. Ja til og med den dyreste whiskyen i kassevis som bonus.

 2. Jeg har undret meg over at Visjon Norge satset mye penger på å opprette et nytt forsamlingssted i sentrum av Oslo. Så langt jeg har registrert : Så blir dette lokalet lite brukt.

 3. Hvis det viktigste er å spre evangeliet så klarer de seg med et bygg. Hvor mange bygg har de? En gjestegård, et hotell og …?

  Kanalen vil uten problemer gå videre med alle givere.

  Bl.a. kutte årlige reiser til USA til Rodney Howard Browne for å få påfyll. Påfyllet der er ikke bra.

  Betyr virkelig kanalen for Hanvold å få til , så kan han starte med å lytte til alle som har prøvd å nå inn til ham i årevis. Kutte Maldonado, Browne og 7-8 såkalte apostler og profeter og talere fra utlandet.De er nok ikke billige.

  • Det er som men pinsemenigheten i Kristiansand og Q42.
   De bygde seg et slott som har falt. De tullet det til.
   Hanvold og kristne ledere bør ikke bygge for flott og for stort.
   Litt nøkternhet er alltid på sin plass.
   De kunne erstatte alle profetene fra utlandet med norske forkynnere. Kanskje noen uten et kjent navn.

Det er stengt for kommentarer.