Virkeligheten om Black Lives Matter NRK, VG og TV2 nekter å rapportere om -BLM aktivist sparket mann som satt nede i hodet

Den politisk korrekte venstrepressen, også omtalt som “Fake News” media ynder å fremstille Black Lives Matter aktivister som “fredelige demonstranter” eller aller helst gode samfunnsborgere som kjemper for sosial rettferdighet. Mens MSM media helt bevist forsøker å tegne det narrativ at det nærmest er Black Lives Matter aktivistene som er ofre, forteller videoklipp på sosiale medier et annet bilde. I en video som nå sirkulerer på Twitter kan vi se hvordan en Black Lives Matter aktivist regelrett sparker en sittende hvit mann i hodet, og etterlater ham liggende nede mens han blør fra hodet

“På fruktene skal treet kjennes, og dette gjelder også den såkalte “Black Lives Matter” bevegelsen hvis aktivister nå terroriserer en rekke amerikanske byer. Fellesnevnere for disse aktivstene er villigheten til å ty til vold, plyndring, en venstrevridd agenda og hat mot hvite mennesker. “I sosiale medier florerer videoklipp fra Portland, av en mobb bestående av venstreekstreme tilhengere av Antifa og Black Lives Matter-bevegelsen, som terroriserer sitt lokalsamfunn. Det er særlig ett videoklipp som vekker avsky. I det aktuelle klippet, som er lagt ut på Twitter, kan man se hvordan mobben sparker en mann, som tilsynelatende angripes fordi han er hvit, slik at han mister bevisstheten. Klippet har vekket sterk avsky og opprørthet i sosiale medier, ifølge Gateway Pundit.” Det er nettavisen Resett som i kveld publiserer storyen som river ned det bildet gammelmedia og MSM forsøker å tegne av Black Lives Matter og Antifa. Som troende tar vi avstand fra Black Lives Matter og den voldelige ideologi vi ser bli praktisert av den politiske kulten.

https://twitter.com/FromKalen/status/1295245694177951748

I klippet under kan vi se konsekvensene av det brutale angrepet. I følge de siste oppdateringer skal mannen som ble angrepet fremdeles være bevisstløs og under intensiv behandling. Samtidig som stadig flere amerikanere får se brutaliteten og volden som preger denne bevegelsen, kan våpenforhandlere rapportere at de aldri tidligere har solgt så mange våpen som nå. Selv gamle damer på 70-80 år går nå til anskaffelse av våpen slik at de kan beskytte seg mot mobben og BLM aktivstene når politiet svikter.

https://twitter.com/FromKalen/status/1295246011032461312

15 tanker om “Virkeligheten om Black Lives Matter NRK, VG og TV2 nekter å rapportere om -BLM aktivist sparket mann som satt nede i hodet

 1. Forferdelig og trist.

  I alle massebevegelser er det ukontrollerbare og hensynsløse som misbruker situasjonen. Og lett å forstå at organisasjonsledelsen mister kontrollen over enhver spontan protest og smitteeffekten blant aggressive egoister. Det gjelder ikke minst når opprør skjer blant samfunnsgrupper som har vært systematisk undertrykt på groveste vis i flere århundre. Det siste er et faktum selv ikke privilegerte hvite kristne kan benekte. Like fullt tviholder de nasjonalkonservative, høyreekstreme og mange evangelikale på sin historieforfalskning og patriarkale slavedriverholdning.

  Siden borgerrettighetsbevegelsen fra slutten av 1940-tallet opponerte mot Jim Crow-mentaliteten, har hvit patriotisme forsvart fortsatt raseadskillelse, og tidvis også selvrettferdige lynsjninger, både av kulturelle, religiøse og økonomiske grunner.

  Selvsagt er det få oppegående som forsvarer vold og undertrykkelse. Av aktuelle maktmenn i vestlige demokratier er det nesten bare Trump som finner på å jage vekk demonstranter med bevæpnet terrorpoliti for å ta selfie med en bibel opp-ned.

  Vel, så har vi jo Jahve da, den evig samme som oppfordrer til og legitimerer rasisme, folkemord, barnedrap, slaveri og så videre…

  https://www.nordlys.no/bibelen/kristendom/dette-er-de-javligste-tingene-som-star-i-bibelen/s/5-34-354959

  13
  2
  • Så kom hatet mot Gud tilsyne. Venstresiden hater Gud så det er ikke overraskende.

   2
   10
  • Bibelsitater er ikke mot Gud, vel? ? Eller kan kristne velge og vrake tekster og tro som de vil? Hva sier den allmektige da? ? De ti gammeltestamentlige bud beholdes, men ikke Pauli ord om lydige slaver og tause kvinner? ? Ja, er det rart det er bitre religionskonflikter selv blant kristne? ?

   Jo da, Trump er en nyttig idiot og marionett for de høyreradikale teokratene.?

   De av oss som lever lenge nok, kommer til å oppleve en hard historisk dom over mannen som splittet USA og bygde ned demokratiet bare fordi han var opptatt av seg selv, likes, golf og nye trofehustruer ?

   Håper også endetidssvermerne her er modige nok til å innrømme feilslåtte gjetninger hvis Jesus ikke snart dukker opp… ser at mange tror det blir himmelferd for de selvrettferdige i høst. Hvis himmelen blir grønt reisemål, da… ???

   PS. Det er heldigvis lov å tro hva man vil. Og det er greit å ha et åpent sinn for selvmotsigelsene og skremslene i Bibelen. Men kanskje dumt å ha et småpent sinn at hjernen faller ut? ?

   10
   3
 2. Stakkars mann. Tårene vil ikke stoppe. Ville tilstander i gatene.

  Jeg mangler ord. Det problemet burde ikke Norges politikere og journalister ha, løgn er det ihvertfall nok av…

  1
  1
 3. Den som ikke kjenner historien er dømt til å gjenta den, er det et ordtak som sier.

  I mellomkrigstidens tyskland oppførte nasjonalsosialistene seg akkurat som pøbelene i USA i disse dager. Og Mediene tok i liten grad et oppgjør med ondskapen. Slik kunne mye av tysklands elite sympatisere med Hitler uten å miste anseelse. Slik vokste nazismen frem uten at folk flest forstod hva som skjedde.

  Jeg har lurt på om noen helt bevisst bruker den samme oppskriften idag. Det eneste demokratene i USA trenger nå er en skikkelig “riksdagsbrann” for å innføre diktatur på en tilsynelatende demokratisk måte. Og om de ikke greier å ta makten fullstendig, så tror jeg de kan starte en slags borgerkrig som kan medføre at det som har blitt kalt “de forente stater” deler seg opp.

  Slik kan deep state-eliten redde sitt eget skinn.

  Det rare er at folk ikke evner å se at det som har skjedd gang på gang på gang oppgjennom historien kan skje igjen. Og altid sier folk at “dette var det ingen som kunne tenke seg muligheten av”. Jeg tror nesten at jo mer blinde folk blir, jo større blir muligheten for at “det utenkelige” skjer”.

  Om ikke så lenge så vil vil kanskje Chamerlains katastrofale godtroenhet være glemt. Da vil kanskje folk undre seg over nye politikere som har vært enda mer blinde.

  3
  10
  • Jo, Hitlers stormtropper skapte uro. Men årsakene er mer kompliserte enn som så, og sammenlikningen mellom Sturmabteiliung og Antifa og Demokratene er ikke fyllestgjørende.

   Mistenkeliggjøring av store grupper, for eksempel gjennom terping om dolkesstøtslegenden, stadige anklager om upatriotisme og syndebukksretorikk minner vel så mye om Trumps enkle populisme og «alternative fakta».

   At nazistene etter Machtergreifung i januar 1933 konsoliderte makten så effektivt skyldres dessuten aktiv bruk av lovverket. Dette grepet har mye mer til felles med politiske rettsutnevnelser i USA og Trumps stadige ønsker om egenrådige presidentdekreter enn det minner om demonstrerende masser og demokratiske prosesser. Hitlers anslag mot motstandere, hans demonisering av grupper og hatretorikk likner også mye mer på Trumps gjentatte undergraving av samfunnsinstitusjoner og hans splittende uttalelser enn det minner om liberale samfunnsbevegelser.

   Men du har rett i at ingen på forhånd så hvor skjørt det amerikanske demokratiet er. Hvor lett en realitystjerne kynisk kan misbruke medietekket til å forføre folket inn i anti-fornuft og egoisme.

   Men selvsagt er ikke Trump en ny Hitler. Din historiske forståelse av en nasjonalistisk hatbevegelse er nok likevel mangelfull. Som i Det tredje riket, blir de politiske endringene i USA ledet av en sterk retoriker som utnytter situasjonen, ikke er redd for løgner og er en mester i å skape indre og ytre fiendebilder.

   Chamberlains godtroenhet er heller å sammenlikne med trumpistenes blåøyde naivitet overfor en mann som innfrir noen få religiøse løfter men svekker samfunnet med tusen stikk i alle retninger. Trump bryr seg ikke det minste om han ødelegger samfunnet, bare han får ros og likes og navnet sitt på et produkt.

   14
   2
  • Hitler lovet gjenreising av nasjonal stolhet og harde tak mot svikerne, mot jøder og bolsjeviker selvsagt, men særlig mot det politiske etablissementet, mot sosialdemokratiske myndigheterog andre demokrater i Weimar-republikken.

   Trump lover også gjøre America great again og knuse de «undergravende eliter» som følger demokratiets spilleregler…

   Jeg forstår fortsatt ikke hvordan noen kan godta alle Trumps _åpenbare_ løgner og «alternative fakta»? https://en.wikipedia.org/wiki/Veracity_of_statements_by_Donald_Trump

   14
   2
  • SA hadde bare en funksjon i den tiden som Goebbels kalte “kamptiden”. Når Hitler ble en del av det politiske etablissementet ble ledelsen i SA avviklet og lederne likvidert.

   Det Hitler hadde til felles med venstresiden idag er motstanden mot Bibelsk tro. Jødene måtte bekjempes for å bli kvitt de ti bud. Disse budene var en trussel mot menneskeettens utvikling fordi de undergravde de darwinistiske mekanismene. Les mein kampf.

   Og Hitlers politikk var så lik Stalins kommunisme at den eneste i naziledelsen med litt utdannelse, Josep Goebbels, gav utrykk for at han beundret Stalin. Og som vi vet regnet det norske arbeiderpart seg som et søsterparti til det russiske kommunistiske parti.

   Nesten alle problemer i det forrige århundre startet med to partier. Det russiske sosialdemokratiske arbeiderparti og det tyske arbeiderparti. I disse partiene lå kimene til verdenskommunismen og drømmen om det tredje riket.

   Det store deler av venstresiden har til felles er mangelen på moralske og referanser. De lar til en hver tid sine egne tanker og ideer bestemme hva som er rett og galt, godt og ondt. Og siden de alltid har hatt problemer med å overbevise intellektuelle tar de i bruk løgn og propaganda. Akkurat som vi ser de gjør for å bekjempe Trump og fremstille seg selv som noe “trygt og godt”. Slik det gjøres i alle kommunistiske land.

   Trump er ikke den presidenten jeg ville ha satt høyest. Men Trump har vært det eneste alternativet til den beviselige korrupte Klinton og den stadig mer senile og like korrupte Biden.

   Like godt bevist er det at statlige institusjoner ble brukt politisk for å skade politiske motstandere under Obamas tid som president. Avsløringene er mange. Og alle som har et minstemål av historiekunnskaper vet at dette er det sikreste tegnet på demokratiets undergang. Spesiellt når mediene spiller på lag med politikerne.

  • Antifa og BLM bevegelsen er vår tids Hitlerjugend og funger som fascistiske stormtropper for de krefter som hater Donald Trump.
   Massemedia fungerer som den globalistiske makt-elitens propaganda-apparat og forlengede arm. Venstrefascismen i kompaniskap med media er livsfarlig og vil spre død og fordervelse over USA.
   Trump står i veien for disse onde kreftene og derfor er det nå panikk på venstresiden. Meningsmålinger viser at the Trump train nå skyter fart og er i ferd med å ta igjen sosialistene.
   Folk har begynt å avsløre venstresiden som er i ferd med å kollapse.
   Fire år til med Trump ligger foran oss.

   1
   7
  • Lett å snuble i politisk historie, blande fenomener og avspore med andre forhold. Selvsagt kjenner jeg til Röhms endelikt, den politiske venstresiden som ble likvidert, og de avskyelige, totalitære trekkene ved fascismen og kommunismen.

   Men når nasjonalkonservative og teokrater hevder de er historiske garantister for demokrati, er de uredelige. Det vet alle som kjenner til rasistiske og patriarkalske tradisjonalister som har kjempet mot borgerrettighetsbevegelsen siden etter andre verdenskrig, og de kristnes toppstyrte idealsamfunn… Gud, mannen, kvinnen, barnet, katten, musa. Guds orden. Diktatorisk og svart-hvitt. En oppfinnelse av menn som vil beholde makt.

   Som sagt: Trump er slett ikke Hitler, men hans antidemokratiske og forførende hatretorikk, nasjonalistiske selvhevdelse og ekstreme og hensynsløse ego minner.

   Og igjen: Kritikk og diskusjon er en nødvendig del av et pulserende demokrati, men hvordan _kan_ noen som hevder de støtter folkestyre, se bort fra alle beviselige løgner, skiftende «alternative fakta» og usannheter fra Trump? Fakta blir ikke borte selv om man lukker øynene eller ser vekk. Og hvordan kan man se bort fra Trumps splittende forpesting av debatten?

   Trump elsker Kim Jung-un og Putin like mye som kvinnekjønnet. Men ikke mer enn seg selv. Enkelt og greit. En strålende realityshow-deltaker.

   Vi får alle bruke fornuften, være kildekritiske og støtte de beste kreftene. Og den som lever, får se.

   Ha en fin sensommer og høst hvor enn du er!

   7
   1
 4. Til Monstersnusken:

  Apopopos historie:

  Enig i at darwinismen har blitt misbrukt politisk. Ja, utviklingslæren, som er solid fundert i virkeligheten i motsetning til Bibelens skapelsesfantasier, har dessverre dannet grunnlag for menneskefiendtlig ideologi. For eksempel i den ekstreme kapitalismen der den sterkestes angivelige naturgitte rett har blitt brukt som forsvar for tingenes tilstand. Eller misforståelsen om at videreføring av gener er det eneste som teller, og at sex for kosens skyld derfor er unaturlig og perverst.

  Men også Guds egne bud om utvalgte folk, kjøp og salg og tortur av slaver, spedbarnsdrap, horemord, tankekontroll og steining av forelskede er også tatt til inntekt for politiske handlinger. For eksempel er nazistenes ekstreme rasediskriminering og hat mot jøder, sigøynere og slavere i høy grad teologisk begrunnet. Eksempler er Martin Luthers antijudaistiske pamfletter, der han oppfordrer til nedbrenning av alle synagoger, og katolske pasjonsspill, som det i Oberammergau, der jøder framstilles som djevler med horn. Den engelskspråklige kulturen dyrket sin herreraseideologi mot andre folkegrupper, for eksempel gjennom Sørstats-segregeringen, konsentrasjonsleire i koloniene og britenes ofring av sultende indere og andre betydningsløse. Nei, det mangler ikke på eksempler på religiøs fanatisme som fører til lidelse og nød, enten det er barnemishandling (“den man elsker, tukter man” og så videre), stempling av “uekte” barn, Moder Terasas beviselige svermeri for lidelse og medisinunnlatelse for trengende eller det er jihadister som henretter frafalne eller korsriddere som dreper abortleger fordi Gud har sagt så. Dessverre.

  Så la oss åpne øynene, tenke fornuftig og hjelpe hverandre.

  5
  1
 5. Guran skrev:
  “Så la oss åpne øynene, tenke fornuftig og hjelpe hverandre.”

  Dette er jeg enig i. Problemet er alle de som kun ser sine egne interesser, som gjerne vil ha hjelp men som aldri hjelper andre. Jo mer de kan utnytte andre jo bedre synes de det er. Evangelisk troende er kalt til å være andeledes.

  Bibelen er delt inn i den gamle og den nye pakt. Det første som skjedde var at djevelen ble ond, så slo kain i hel abel, så kom den første diktatoren, Nimrod og så solgte de Josef til egypt osv osv. Kort sagt, det er menneskene som er onde. Og det blir de fordi de velger å lage seg sin egen “gud”. Eller gjør seg selv til gud.

  Helt i utgangspunktet skulle de ti bud være den eneste loven for jødene. Men de respekterte ikke disse budene.

  En som heter Oskar Magnusson skrev en veldig kjent bok som heter “Jeg vil leve”. Les den så vil du forstå hvorfor lovene i det gamle testamentet er som de er. Alternativene kan nemlig bli tusen ganger verre. Det har historien vist gang på gang på gang… .

  Det nye testamentet handler om noe helt annet enn det gamle. Troen på evangelisk kristendom er individuell og skal kunne tilpasses mange kulturer og mange slags økonomier. I praksis har den influert mange land og kulturer over tid. Og det er faktisk de landene som har blitt mest influert av evangelisk tro som har vært de beste landene å leve i. Men nå blir kristendommen kastet ut av de vestlige kulturene og hvem vet om ikke folk snart begynner å flykte fra disse landene snart? Ikke tilfeldig at kristendommen blir forbudt i kommunistiske, ateistiske og islamistiske stater.

  Veldig bra og åpne øynene. Med den innsikten vi har fått om mollekylær biologi de siste årene kan man faktisk si at den beviser eksistensen av en Gud gjennom ren statistisk sannsynlighetsberegning. Det skremmer livet av ateistiske akademikere. DNA er kun et dødt lagringsmedium. Koden ligger lagret i dna-molekylet. Men koden er skrevet i et språk som ingen forstår uten en tolk som svømmer rundt i cellene våre. Og de “fabrikkene” som lager nye proteiner blir instruert av disse. Og slik kunne man fortsette og ramse opp helt utrolige ting som aldri kunne oppstått gjennom tilfeleldigheter i en verden som kun besto av gass, veskeblandinger og mineraler. I en slik verden vil alle kjemiske reaksjoner følge den samme loven. Nemlig å bruke opp sitt kjemiske potensialet og danne stadig mer stabile (døde) kjemiske forbindelser. Som f. eks vann og stein.

  Sannsynligheten for at nok aminosyrer, av den typen som alt liv består av, vil hope seg opp på et og samme sted er praktisk talt ikke eksisterende. Men i tilfelle, hvis det skulle skje så ville sannsynligheten for at det ble dannet ett eneste protein være lik null. Men i tilfelle, sannsynligheten for at tusenvis av proteiner skull oppstå samtidig og klumpe seg sammen til en levende organsime er rett og slett også lik null. Men i tilfelle, hvor skulle dnakoden komme fra? Koden som allt levende er avhengig av for å kunne reprodusere seg selv? For enkelt hets skyld kan jo den som er interessert søke på videor om hva som finnes “inside a human cell”.

  Det er også et faktum at ingen har greid å bevise at en art har oppstått av en annen. Det handler kun om hypoteser. Og mye av det som stod i lærebøker om dette for noen tiår siden var ren løgn.

  Mye kunne faktisk skrives om partikkelfysikk også. Noen av de fremste fysikerne mener at det antagelig finnes “paralelle rom” som er langt mer virkelig enn den dimmensjonen vi lever i. Vår virkelighet består nemlig av ingen ting! Partikler fyker rett gjennom jordkloden hele tiden. sannsynligheten for at de skal treffe noen atomer eller protoner er svært liten.

  Og partikler blir bare borte og dukker opp et annet sted. Man kan nesten si at de har samme egenskaper som englene i Bibelen. Jo lenger vitenskapen kommer jo mer sannsynlig blir Bibelen som skriver om usynlige rom rundt oss hvor engler og demoner ferdes.

  Det har blitt skrevet tykke bøker om disse emnene. Hvis du er interessert så sett av et par-tre år eller mer.

  2
  5
  • He he.

   Vart du skræmt no?

   Ha en fin onsdag og torsdag og resten av livet!

   ?

   5
   16

Det er stengt for kommentarer.