Vil Thailand reise sak mot Pfizer og forby «vaksinene» deres

Raseri mot Pfizer i Thailand etter at prinsesse Bajrakitiyabha falt i koma etter å ha fått Pfizer-sprøyta. Prinsesse Bajrakitiyabha, som er den potensielle arvingen til den thailandske tronen, er i en alvorlig tilstand etter at hun kollapset. Kongefamilien har nå blitt varslet om at prinsessen mest sannsynlig har vært offer for «vaksinen». Thailand forbyr Pfizer etter at thailandsk prinsesse faller i koma etter booster. Dette skriver The European Union Times. Det er nyhetsnettsiden Steigan.no som har slått opp historien om Pfizer-vaksinen og den kongelige som har endt i koma etter å ha fått en “booster” av Pfizers giftsprøyte.

Les hele saken fra Steigan.no

https://steigan.no/2023/02/vil-thailand-reise-sak-mot-pfizer-og-forby-vaksinene-deres/

2 tanker om “Vil Thailand reise sak mot Pfizer og forby «vaksinene» deres

 1. https://spikerscorner.blogspot.com/2023/02/lgn-demningen-som-omgir-covid-lab.html

  Løgn-demningen som omgir COVID Lab-lekkasjen brister

  Av P54.

  KORT OVERSIKT:

  I januar 2022 ga House Oversight Committee Republikanerne ut en gruppe e-poster sendt til og fra National Institutes of Health. Et Freedom of Information Act (FOIA)-søksmål anlagt av Jimmy Tobias ved The Intercept tvang også løslatelsen av uredigert NIH-korrespondanse

  E-postene avslører at det var stor bekymring blant NIH-ledelsen, ettersom SARS-CoV-2 så ut til å være et genetisk konstruert virus som på en eller annen måte rømte fra Wuhan Institute of Virology (WIV) i Kina

  E-postene viser at de var nervøse for muligheten for at de hadde finansiert etableringen av dette viruset, og at de var fast bestemt på å undertrykke spørsmål om opprinnelsen

  En gruppe forskere sammenkalt av Dr. Jeremy Farrar, direktør for Wellcome Trust, publiserte en artikkel der de hevdet at viruset definitivt ikke var et resultat av forsettlig utvikling. De innrømmet at utilsiktet opprettelse i et laboratorium ikke kunne utelukkes, men at naturlig evolusjon var det mest sannsynlige scenariet. Noen av de samme forskerne hadde tidligere delt detaljer som indikerer genteknologi i e-poster til Fauci

  Papiret “Proximal Origin”, som ble redigert av Fauci og “avkreftet” laboratorielekkasjeteorien uten bevis, ble det mest leste publiserte papiret i historien. Mer enn 2000 medier har sitert det for å støtte deres propaganda

  I januar 2022 ga House Oversight Committee Republikanerne ut en gruppe e-poster sendt til og fra National Institutes of Health (NIH). 1 , 2 , 3 Et Freedom of Information Act (FOIA)-søksmål anlagt av Jimmy Tobias ved The Intercept 4 tvang også ut løslatelsen av uredigert NIH-korrespondanse i slutten av november 2022, akkurat da Dr. Anthony Fauci forberedte seg på å trekke seg fra sin stilling som direktør for National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID).

  E-postene avslører det mange hadde mistenkt hele tiden, nemlig at SARS-CoV-2 så ut til å være et genmanipulert virus som på en eller annen måte rømte fra Wuhan Institute of Virology (WIV) i Kina. (I en Twitter-tråd 17. januar 2023 oppsummerte 5 molekylærbiolog Richard Ebright, Ph.D., hypotesen om laboratorieopprinnelse.)

  Korrespondansen avslører også at a) NIH-ledere var nervøse for muligheten for at de hadde finansiert etableringen av dette viruset, og b) de var fast bestemt på å undertrykke spørsmål om opprinnelsen.

  Sammendrag av nøkkelfunn

  Som rapportert av House Oversight Committee: 6

  “Utdrag av e-poster som er utgitt i dag avslører følgende:

  27. januar 2020: Dr. [Anthony] Fauci visste at NIAID [National Institutes of Allergy and Infectious Diseases] hadde finansiert EcoHealth Alliance, WIV var en subgrantee av EcoHealth, og EcoHealth var ikke i samsvar med tilskuddsrapporteringen, spesielt et tilskudd som NIAID visste hadde potensiale for å øke funksjonen på nye flaggermuskoronavirus.

  1. februar 2020: Dr. Fauci, [daværende NIH-direktør] Dr. [Francis] Collins, og minst elleve andre forskere innkalte til en telefonkonferanse for å diskutere COVID-19. På telefonkonferansen sa Drs. Fauci og Collins ble først advart om at COVID-19 kan ha lekket fra WIV og kan ha blitt med vilje genetisk manipulert.

  4. februar 2020: Etter å ha snakket med Drs. Fauci og Collins, fire deltakere på telefonkonferansen forlot troen på at viruset stammet fra Wuhan-laboratoriet og forfattet en artikkel 7 med tittelen “The Proximal Origin of SARS-CoV-2.” Før den endelige publisering i Nature Medicine ble oppgaven sendt til Dr. Fauci for redigering og godkjenning.

  16. april 2020: Mer enn to måneder etter den opprinnelige telefonkonferansen sendte Dr. Collins en e-post til Dr. Fauci og uttrykte forferdelse over at Nature Medicine-artikkelen – som de så før publisering og fikk muligheten til å redigere – ikke knuste laboratorielekkasjen hypotese og spør om NIH kan gjøre mer for å “legge ned” hypotesen om laboratorielekkasje.

  17. april 2020: Etter at Dr. Collins eksplisitt ba om mer offentlig press, siterte Dr. Fauci Nature Medicine-artikkelen fra Det hvite hus-podiet, sannsynligvis i et forsøk på å kvele hypotesen COVID-19 lekket fra Wuhan-laboratoriet ytterligere.”

  https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/February/PDF/covid-lab-leak-pdf.pdf

 2. Når skal folk våkne? I går ba de for en baby som hadde fått blodpropp, tror babyen var 8 mnd, (kan ha vært 8 uker). Er det normalt da? Noen steder i Afrika løper de beina av seg for å komme seg vekk når de kommer med disse «gode» vaksinene, et såkalt u-land vil noen si. Vil si det må være mange flere oppegående afrikanere i disse «u-landene» hva nå det skal bety, enn i såkalte velutviklede akademiske land der man løper beina av seg for å få satt «vaksine»!

Det er stengt for kommentarer.