Vil mest sannsynlig utsette flyttingen av ambassaden og anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad

Sjansene for at president Trump kommer til å offentliggjøre at USA vil flytte sin ambassade i morgen er små. Imidlertid tyder alt på at USA i morgen kommer til å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad -og slik delvis oppfylle et av sine løfter under fjorårets valgkamp. I følge israelske avisen Ynet vil dette trolig være utfallet av det hele etter at en rekke arabiske og muslimske ledere i tur og orden har advart president Trump mot å gjøre noe som kan skjerpe konflikten om Jerusalem. Imidlertid er nyheten om at Trump nå ser ut til å ha bestemt seg for å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad og kanskje også flytte ambassaden til der den egentlig hører hjemme, -blir tatt i mot av evangeliske kristne over hele verden.

En som i kveld som feirer dette som en viktig profetisk hendelse er pastor Paul Begley som tirsdag kveld la ut videoen under

 

7 tanker om “Vil mest sannsynlig utsette flyttingen av ambassaden og anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad

 1. Enig med deg. Tempelet skal opp. Kanskje til og med raskere enn vi tror. Hurra for Trump!

 2. Er det enda noen kristne som ikke er enig i, at Donald Trump er den rette mann for president-embete i USA?
  Nå gleder jeg meg til at klokken skal bli 19.00, slik at verden kan se hva Gud gjør gjennom Trump.
  Jeg snakker altså om at ut ifra USA sitt standpunkt, vil de at hele Jerusalem, både øst og vest, skal bli Israels godkjente hovedstad.
  Og at ambassaden til USA skal flyttes dit.
  I samme moment er jeg skuffet over at Fremskrittspartiet ikke støtter Trump i dette.
  Men det gjør faktisk langt på vei Kristelig Folkeparti.
  Kanskje jeg atter vil stemme på dette partiet i framtiden? Tiden vil vise…

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Anders
   Du kjenner min holdning til Donald Trump og Søkelys har aldri vært blant dem som har spottet den amerikanske presidenten.
   Søkelys har i motsetning til mange andre vært fair overfor Donald Trump, og jeg er virkelig glad for at Donald Trump tok denne beslutningen. Dette var noe nær sagt alle presidenter har lovet å skulle gjøre, og her leverer Donald Trump

  • Takk for tilbakemeldingen, Andersen…For meg virker det som vi er enig i det meste, tross alt…
   Legg også merke til, at når Trump taler, har han tilsynelatende ingen manuskript. Det han sier kommer alltid fra hjerte, verken mer eller mindre.
   Det skal også bli veldig interessant å følge det som Torstein Langesæter skriver om, et nytt jødisk tempel på tempelplassen. Jeg vet ikke så mye om dette, derfor er det alltid interessant å lese hva Torstein skriver.

  • Han gjør dette KUN for å oppfylle sitt løfte til Pence.
   Trump var avhengig av et “kristent alibi”, for å nå kristne velgere. Dette er den sure pillen Trump måtte svelge.
   Trump er like lite kristen som det du er, Herr Myhren.
   Kan tenkes at Gud har straffet Amerika ved å tillate Trump å bli valgt?

  • Her ser vi faktisk en president som er en mann etter Guds hjerte Ansgar.
   Han er kanskje ikke det vi kaller frelst og døpt i vann og Ånd. Men han kan være en mann etter Guds hjerte i den forstand at han gjennom sitt styre medvirker til å oppfylle Guds planer for de siste dager.

 3. Tempelet er ferdig. Det ligger som et byggesett på et lager i Jerusalem, klart til å reises . Alteret kan reises på et par timer. Selve bygningen på max tre dager. Vaskekar, en rød kvige, yppersteprestens klær og andre seremoniklær og alt annet som trengs for et komplett tempel med innvielse og ofring er ferdig. Dette skrives på en torsdag kveld. Hvis jødene begynner i dette øyeblikk, så kan ofringene og tempeltjenesten starte senest søndag kveld. Så kjapt kan et av de største og viktigste profetord oppfylles.

Det er stengt for kommentarer.