Recep Erdogan og Tyrkia sier det vil bli en katastrofe dersom USA erklærer Jerusalem som Israels hovedstad

Den tyrkiske diktatoren Recep Erdogan som enkelte kristne tror kan være Antikrist fordi hans navn i følge  Gematria-kalkulatoren har tallverdi «666» er blant dem som vil advare om alvorlige konsekvenser dersom USA formelt vil anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Blant Israels mange fiender er det frykt for at USA allerede onsdag skal komme til å erklære at Jerusalem er Israels hovedstad. I følge den tyrkiske visestatsministeren vil en slik formell erklæring førte til en katastofal konflikt og true freden i regionen.

Donald Trump vurderer å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad

Det var Donald Trumps svigersønn og rådgiver Jared Kushner som lørdag sa at president Trump ennå ikke hadde bestemt om USA kommer til å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad, men at en slik beslutning ennå ikke var tatt. Presidenten vil sette seg grundig inn saken. Videre har heller ikke presidenten bestemt seg for når eller om han vil flytte dem amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem, men flere sier nå at en eventuell formell anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad, vil være et første skritt i retning av en ambassade flytting. Som kjent var ambassade-flytting et av president Trumps løfter som ble gitt til evangeliske kristne under valgkampen i 2016. Dersom presidenten bestemmer seg for å flytte ambassaden vil det sende et mektig signal til Israels mange fiender i Midtøsten og Europa -om at Amerika er helt på Israels side. En anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad vil komme til å utløse massivt sinne i den arabiske verden, mens blant Guds folk vil en slik anerkjennelse føre til glede og ny profetisk visshet om at Bibelens ord løfter til Israel og jødene ligger fast. For den kristne kirke er Israel et veldig profetisk tegn og det knytter seg mange profetord i Skriften opp mot det som har skjedd og vil skje med Israel og det jødiske folk i disse siste dager.

Facebook Comments

8 tanker om “Recep Erdogan og Tyrkia sier det vil bli en katastrofe dersom USA erklærer Jerusalem som Israels hovedstad

  1. Kommer aldri til å bli fred før Jesus Kristus, Jødenes konge kommer igjen. Det vil være krig og ødeleggelse inntil enden. Det er forutsagt i profetordet.
    Ved å sette sitt håp til Trump nede i midt-østen vil være et håp som går til grunne.
    Det er ikke en lys framtid for det umovendte Israel. Men Gud har en stor frelsesplan med sitt utvalgte folk jødene. Løstningen er Jesus Kristus. Han er den som skal sette alle ting i rette stand. Paulus bønn var at Israel måtte bli frelst. Og de må gjennom Golgataverket som alle andre. Det er bare et evangelium og det er ikke frelse i annet navn enn Jesus Kristus.

  2. Og palestinerne har utlyst 3 dager vrede, det vil si terror. Verden bør sette ned foten for muslimenes måte å «protestere» på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *