Vil bli det mest umoralske Hvite Hus noensinne

En ny bok avslører de pinlige detaljene om hvorfor Bill Clinton som kan bli USAs første mannlige førstedame noensinne er så og si fraværende under kampanjen for å få Hillary valgt som president. I skrivende stund syntes Hillary og rykke fra Donald Trump på meningsmålingene, men mye kan skje før valget den 8 november.

7 tanker om “Vil bli det mest umoralske Hvite Hus noensinne

 1. Trump har sagt at han er “mot” fri abort, og da er han akkurat like superkristen som fremskittspartiet som “””støtter””” Israel.

 2. Hva med Trump da? Han som begjærer andre damer når han selv er gift for x antall ganger. Hvorfor retter ikke Søkelys noe kritikk mot Trump? Er alt han sier og gjør godtatt hos dere?

  • Noen har en oppfatning av at republikanerne er mer “kristne” enn demokratene, og at dette gjelder uansett kandidat.
   Vi har jo sett gode kristne demokrater, som feks Jimmy Carter, mens vi har sett ukristelige republikanere som Richard Nixon og Bushene.

   Vi klarer ofte ikke helt å forstå det politiske landskapet i Amerika, spesielt ikke når noen prøver å sammenligne det med det norske. Demokratene i Amerika ligger nok litt til høyre for partiet Høyre, mens republikanerne er omtrent som Konservativt Folkeparti i Danmark. Dette partiet hadde som kjent sin storhetstid på åtti og nittitallet, med Poul Scluther som statsminister i elleve år, i regjering med partiet Venstre(som tilsvarer norske Høyre).
   Partiet Fremskrittspartiet passer ikke inn i det amerikanske bildet, da de er et populistisk og liberalt parti, som har en politikk som svinger fra ytre høyre til ytre venstre. De har lite eller ingenting til felles med republikanerne, unntatt ønsket om å kutte skattene til de rikeste, på bekostning av de fattigste!

   At noen her hjemme kan heie på Donald Trump, samtidig som de tar som en selvfølge alle velferdsgodene vi har i Norge, vitner om en komplett mangel på kunnskap, en ignoranse og manglende innsikt i faktum!
   I Amerika koster helseforsikring ca 150.000 kroner for en gjennomsnitts familie. Obamacare gir de som ikke har råd til dette, en forsikring.
   Det er kvalmt å lese nordmenn som støtter repbulikanerne i Amerika sitt ønske om å fjerne helsetilbudet til de fattigste, mens de selv nyter godt av et av verdens beste og helt gratis helsevesen i Norge.
   Donald Trump har et genuint kvinnefiendtlig syn, og mener derfor at de heller ikke skal få bestemme selv om de skal begå fosterdrap(noe jeg selvsagt er enig i, dog av helt andre grunner enn Trump).
   Problemet er at dette er akkurat like symbolsk som KRFs syn på saken. Det er ikke flertall i kamrene for å gjøre endringer i abortlovgivningen, da også de fleste republikanske representantene er tilhenger av fri abort!
   Republikanerne er tilhengere av dødsstraff. Det er et paradoks at Norge fordømmer alle andre land som har dødsstraff, unntatt Amerika.
   Det er ut fra et kristent synspunkt forkastelig å være tilhenger av dødsstraff!
   Rebublikanerne tviholder på den ultraliberale våpenlovgivningen, som tillater at alle har rett til å ha våpen, og til og med bære våpen. Ja, sågar har studenter anledning til å medbringe våpen på skolene!!
   Er det rart at det blir begått et drap med skytevåpen hvert kvarter i Amerika?
   Interesseorganisasjonen til våpeneierne NRA, har slagordet at “det er ikke våpenet som dreper, men mennesket”. Med den tåpelige teorien, kan man jo utstyre alle land med atomvåpen også?

   Det er unektelig et faktum at jo større tilgang og utbredelse av våpen, jo flere drap og skuddskader vil det bli. Det er som med alkohol: økt tilgang gir økt forbruk!

   Republikanerne ønsker å ta fra de fattige og gi til de rike. Dette er rett og slett ondskap!
   Minstelønnen i Amerika er 7 dollar. Clinton har sagt at hun vil jobbe for å øke den til 12 dollar timen, mens Trump under press har motvillig sagt seg villig til å vurdere å øke den til 9 doller.
   Har denne mannen et hjerte????

   I Norge har vi ingen lovfestet minstelønn. Det trenger vi ikke, da vi har velfungerende fagforeninger, som gjennom mange år har fremforhandlet gode tariffavtaler som alle nyter godt av.
   Det har ikke Amerika. Ronald Reagen og Margaret Thatcher brukte åtti-tallet til å knuse fagbevegelsen i både Amerika og Storbrittania.

   Jeg er sannelig glad jeg bor i Norge og ikke i Amerika. Et kaldt samfunn, der forskjellene er enorme, og med Trump som president( må Gud forby), vil han styre det i en enda verre retning; mer til de rike, verre kår for de fattige og nedre middelklasse!

   Vi må alle be om at Hillary Clinton blir president, og at hennes visepresident, som virker til å være en troverdig og god kristen mann, får stor innflytelse på henne!

 3. Også viktig å skille på “moral” og “kristen moral”. Bibelens guddom er for eksempel åpenbart umoralsk i moderne, humanistisk forstand når det gjelder syn på krig, slaveri, folkemord, voldtekt, blodskam, homohets osv.

 4. Slik dette utarter seg, vil nesten det aller beste scenariet være at Trump blir valgt, og blir erstattet av Pence umiddelbart etter innsettelsen( grunnet brå død grunnet akutt sykdom, ulykke eller attentat).
  Av de 4 P/VP-kandidatene, fremstår han som den klart beste!

Det er stengt for kommentarer.