Russland: Et amerikansk angrep mot Damaskus vil lede til en fryktelig strukturell endring i regionen

Det verserer stadig flere og flere rykter om at USA kan komme til å iverksette et militært angrep mot syriske regjeringsstyrker og deres allierte dersom det Vesten kaller de “barbariske og bastialske angrepene mot opprørere og sivile i Aleppo ikke opphører. Maria Zakharova, talsmann for det russiske utenriksdepartementet sa lørdag at dersom USA iverksetter direkte militær aggresjon direkte mot Damaskus eller den syriske armeen, vil det føre til det hun kalte forferdelige, strukturelle endringer, ikke bare på syrisk jord, men også i hele regionen, sa talskvinne Maria Zakharova (foto You Tube) lørdag. Stadig flere og flere ser nå med økende bekymring på at isfronten og uenigheten mellom Washington og Moskva, vil føre til full militær konfrontasjon mellom de to stormakten over krisen i Syria, slik det israelske Debka skrev fredag.Det stadig mer anspente forholdet mellom Moskva og Washington over den fastlåste konflikten i Syria har fått stadig flere til å spekulere om de to maktene som begge står på hver sin side i konflikten på et eller annet punkt vil komme til å ende i militær konfrontasjon med hverandre i luftrommet over Syria. Den syriske regjeringshæren støttet av styrker fra Iran, Hizbollah og Russland har i de siste dagene vært i harde kamper med styrker fra IS om den strategisk viktige høyden i  Deir Ezzor som ble tatt over av islamsk stat etter at fly fra USA bombet høyden som ble holdt av syriske regjeringsstyrker tidligere i september. Minst 62 syriske regjeringssoldater og flere titalls iranske soldater ble drept i koalisjonens angrep som hjalp IS i å ta over posisjonen. I følge det syriske nyhetsbyrået SANA er regjeringen nå i ferd med å få kontroll over høyden og flere dusin terrorister fra IS og Nursa fronten skal være drept i kamper de siste dagene.

https://www.youtube.com/watch?v=oL8-HOQjFdk

En rekke medier har tidligere omtalt nyheten om et påstått russisk rakettangrep på en kommando og etterretnings-sentral i den opprørskontrollerte delen av Aleppe. I følge meldingene som er omtalt i en rekke russiske medier og i flere ikke mainstream medier,  deriblant Global Research, har ikke blitt omtalt eller kommentert i vestlige medier av den grunn at koalisjonen formelt aldri har hatt et slikt kommando og etterretnings senter i områder kontrollert av IS eller Al Nursa. I følge de ubekreftede meldingene skal flere titalls amerikanske, tyrkiske, Saudi-Arabiske og israelske etterretnings folk ha blitt drept da tre russiske raketter angivelig blåste i stykker en bunker bemannet av etterretnings-offiserer fra flere av landene i koalisjonen som søker å bekjempe president Assad og hans regime. Som kjent har en rekke av Gulf-statene lenge vært dypt involvert i krigføringen i Syria og store summer er blitt brukt på å finansiere ulike terrorgrupper som opererer inne i Syria.

https://www.youtube.com/watch?v=dHNta0Y_glA

I de siste dagene har en rekke medier meldt om økt frykt for at Det Hvite Hus er rede til å iverksette bombing av syriske regjeringsstyrker og Damaskus, og en slik bombing kan i verste fall føre til at det blir direkte kamphandlinger mellom koalisjonens fly og russiske fly i syrisk luftrom.

https://www.youtube.com/watch?v=jTbMmqRqaWw

5 tanker om “Russland: Et amerikansk angrep mot Damaskus vil lede til en fryktelig strukturell endring i regionen

 1. I følge Guds ord skal Damaskus bli lagt i ruiner, kanskje det er dette vi ser opptakten til…..

  • Helt riktig: profeten Jesaja kapittel 17 vers 1;
   “Utsagn om Damaskus :Damaskus skal opphøre å være en by og bli til en Grusdynge .” (1930 utgaven ).
   I 1988 utgaven står det at Damaskus skal bli til en ruinhaug..
   Det er på slutten av det vi kaller endetid og profetiene oppfylles raskt. ( Gud skal i hast fullbyrde sitt ord har han sagt..) Det er da bare et tidsspørsmål når Damaskus ødelegges helt.. Esekiel kapitlene 38 og 39 er neste , da Russland som vi seter stadig mer involvert i Midtøsten, som det står skrevet der.

Det er stengt for kommentarer.