Video: Joe Biden getting worse & worse! Is he okay? | Top Biden Gaffes & Bloopers in Octobe

Joe Bidens mange forglemmelser, forsnakkelser og tydelige tegn på langt fremad skreden demens skaper stadig latter og flir på sosiale medier. Selv de mest innbitte Trump-hatere har begynt å erkjenne at deres store håp om endring i Det Hvite Hus er i ferd med å kollapse fullstendig. Selv om Joe Biden har mektige støttespillere i fake news media og sosiale plattformer som driver knallhard sensur, er det stadig færre og færre som tror at Joe Biden vil slå Donald Trump den 3 november. I dagens utgave av Zeducation tas det et tilbakeblikk på noen av forrige ukes Gaffes & Bloopers.

Sjekk ut

Facebook Comments

1 tanke om “Video: Joe Biden getting worse & worse! Is he okay? | Top Biden Gaffes & Bloopers in Octobe

  1. Det tok lang tid før jeg forstod hvorfor så mange støttet Obama. Jeg mistet tilliten til ham den første gangen jeg så ham holde en tale. I dag tror jeg grunnen til at så mange trodde blindt på ham er den samme som at folk støtter Biden og hater Trump. Det er noe dypt inne i folk som tiltrekkes av mørkets krefter. Litt som når Bibelen sier at folk ikke tåler lyset. Det er slike mennesker som lett lar seg overbevise om “jødene i stor grad har seg selv å takke”. Det er også slike mennesker som kan gjøre fryktelige ting hvis de vet at det er alminnelig akseptert og offentlig legitimt. Et illustrerende eksempel var alle de helt vanlige tyskerne som deltok i bestialsk jødeutryddelse. “For jødene var jo ikke mennesker med livets rett”.

    Det er mange år siden alle burde forstå at demokratenes ledere er dypt korrupte og kriminelle. I dag er det dokumentert ut over en hver tvil. Men likevel er det få som går i seg selv. De velger heller å kose seg med tabloidaviser som VG og Dagbladet og andre politisk korrekte statssubsidierte venstreradikale medier. Medier som styres av grovt uærlige politiske aktivister ytterst på venstresiden.

    Trump vil drenere sumpen. Hvis man gjør det i Norge frykter jeg at det nesten ikke blir noe igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *