Video: Forbered deg på 3.Verdenskrig – Vebjørn Selbekk er en av promotørene for krigen

“Forbered deg på den tredje verdenskrig og Vebjørn Selbekk er en av promotørene for krigen. Torgeir Tønnesen som driver YouTube kanalen “teologi og profeti” sier han er svært skuffet over at Dagen redaktør Vebjørn Selbekk som skal være en åndelig leder og opiniondanner i kristen-Norge bidrar til å hisse til krig mot Russland. Selbekk virker fanatisk opptatt av å dyrke USAs hegemoni. Det er skremmende å se at kristne kan hisse til krig slik vi ser Selbekk og enkelte kristne poltikere gjør, sier Tønnesen i sin video. Hele gjengen vil ha krig og det er nesten ikke til å tro,” sier Torgeir Tønnesen videre

Hør Torgeir Tønnesens alvorlige budskap som er i skarp kontrast til det krigshisseriet mot Russland vi ser blant enkelte kristne i Norge.

11 tanker om “Video: Forbered deg på 3.Verdenskrig – Vebjørn Selbekk er en av promotørene for krigen

 1. Torgeir Tønnesens har rett. Folk og politikere har ikke den minste aning om hvor forferdelig en krig er. Ukraina skulle gjort hva de kunne i sin makt for å unngå krig å inngå kompromiss med den store bjørnen i nord. Det vesten, NATO, EU og USA nå driver med er krigshissing som kan ende i et ragnarok. Russland kan ikke overvinnes.

  5
  3
 2. Krig er grusomt.
  Kva er alternativet når ein Putin “Hitler” oppstår? Vesten har ikkje anna val enn å prøva å knusa han. Ved å gje våpen til Ukraina er både USA og Norge alt med i krigen. Alt kan skje framover.Mest sannsynleg vert det full krig.
  Stoltenberg har vore veldig flink, synest eg.
  Norge med fleire har prøvd å vera venner med Russland.
  Diverre ser ein no at Putin ikkje er interessert i fred.

  6
  2
  • Du er alltid på villspor. Du trodde George Bush var antikrist.
   Du trodde valget i USA ble avlyst.
   Nå roter du til virkeligheten slik du pleier.
   Ditt profetiske veikart om 2028 har null troverdighet.
   Den troverdigheten har du brukt opp med alt tull du har holdt på med de siste årene. Det er vel knapt andre enn deg selv som tror det du skriver. Her er angelsakserne de som ikke vil ha fred.
   Det er en krig om herredømme over verden og det er Obama antikrist som trekker i trådene og vil ha denne krigen.
   Putin har siden 2008 sittet stille og sett på hva USA og NATO gjør i hans bakgård. Dette skjer fordi det amerikanske folket lot Obama/Biden frarøve Trump valgseieren i 2020.
   Vi ser nå at syndens lønn er døden og konsekvensen av Bidens og demokratenes valgjuks er krig og elendighet.

   Putin er på mange måter kristendommens forsvarer og det eneste bolverk mot den nye verdensorden.
   Han er blitt syndebukken som jødene var det under Hitler tiden.
   Noen ser og forstår, andre som deg, som har rotet og bommet på alt du har forutsagt ser ikke og forstår ikke..

   Biden/Obama må stanses!

   2
   3
 3. “3.Verdenskrig – Vebjørn Selbekk er en av promotørene for krigen”
  Det er så sannelig Kjell Andersen også.

  1
  3
  • Så langt jeg har sett har Kjell Andersen ment at Ukraina/Vesten skulle finne et kompromiss med Russland for å unngå krig.
   Et kompromiss kunne være at Ukraina ble nøytralt. Godtok at Krim har vært en russisk eiendom siden 1500 tallet og en form for selvstyre i Øst -og fått flyttet eller fjernet Azov nazistene fra Donbass.

 4. Selbekk er ikke lenger en ekte kristen – har fulgt hans aviser – fra Magazinet på 90 tallet – hvor han skrev artikler om at Kristne kunne ha demoner – og var ganske så radikal. Han skrev også en bok som avslørte frimureriet, det var vel i 1990 – sammen med Ulf Ekman.

  Men utover 2000 tallet ble artiklene i Magazinet dårligere og dårligere – han fremmet korrupte kristen ledere hele tiden – og hadde ingenting i seg som kunne utskille noe som helst. Han var nok modig under karikatur striden, men det valgte han ikke frivillig – han skjønte ikke hva han antente.

  Da de fjernet de mer gudfryktige lederne i Dagen avisen, som Odd S. Hove, så skjønte jeg at dette var noe korrupt over hele avstemmingen – jeg hadde Dagen på den tiden – og artiklene ble slettere med en gang – de manglet salt. Så jeg avsluttet abonnemanget. Jeg savnet S. Hoves Israels analyse, som var uvurderlig å få med seg.

  Og det at han er fredet av Globalistene og får globalist lønn for sin avis – hvor han stort sett aldri får kritikk fra de andre i løgn mediene – betyr at han er innafor – og utenfor Guds rike. Man kan ikke tilbe både gud og mammon – sier Jesus, men man kan heller ikke forene seg med det onde – og samtidig bli ansett som rettferdig. Noe er galt med hjertet hans, som Ords. 4 ber oss om å våke over, ettersom livet går ut fra det.

  6
  3
  • Hva slags kristen er DU, Tore, som har vendt evangeliet ryggen, og vendt deg til LØGNEN.?

   1
   3
  • Tore. Det er alltid en fryd å lese dine betraktninger og tanker.
   Følger din blogg -ser at Søkelys har linket til den under blogroll.
   Hvert ord du skriver er sannhet -også om Selbekk.
   Vi hadde håp når Selbekk ble redaktør, men han skuffet stort da han la seg ut med evangeliske kristne personer en etter en.
   Ta ikke Birgir Hermansens ord sa alvorlig.
   Han anklager alle nå.
   Han har ikke et godt ord å si om noen.
   Blir man kritisert av Birgir Hermansen så ta det som heder!

   3
   2
  • Fri pinsevenn, for din egen skyld, brems deg litt, siden det virker som Tore er guden din.

   Hører aldri at du elsker å si mye om Jesus. Om gleden i Herren hver en dag. Eller at du velsigner alle dine søsken i Herren. Og om alt hva Jesus har gjort for deg. Hvor blir det av?

   Jeg vet ikke om du kanskje bare tuller. «ALT Tore skriver er sannhet» skriver du. Det er løgn. Og sprøyt.

   Tore har skrevet mye bra. Og mye galt.

   Du forguder mennesker. Bare Gud skal du tilbe.

   «Birgir har ikke et godt ord å si om noen.» Det er løgn det også. Er ikke lett å skrive noe pent til deg. Du liker ikke mange. Elsker deg selv, Tore pluss noen få til.

   Opptatt av Birgir sine feil. Ikke glem dine egne. Vi skal gå i oss selv daglig alle mann. Bibelen viser oss vei, og Den Hellige Ånd taler til oss og viser oss ting. Og leder oss tilbake på riktig spor.

   Samvittigheten varsler en kristen kanskje HVER ENESTE dag, vil jeg påstå.

   Hva gjør du i himmelen fri pinsevenn, når Birgir sitter rett ovenfor deg ved bordet?

   Jeg vet ikke om du bare er et nettroll som tuller, og ikke har annet å gjøre. Kanskje er du sta og gammel og ikke har planer om å forandre på oppførselen din? Det blir verre med årene. Man tror man vet alt. Rikker seg ikke en tomme. Viser lite nåde. Ihvertfall når man har lagt bort Bibelen en tid… Kanskje vært en bessevisser hele ditt liv i din menighet og dømt horer, rusmisbrukene, de mindre lærde og andre (?) ikke vet jeg.., i stedet for å hjelpe dem(?) Da har du et problem.

   Som kristne skal vi vokse. DET er Gud sin gode plan for oss. Han leder og hjelper oss ALLE i våre forskjellige behov og med alle vårt forskjellige dårlige sider. HVIS vi vil ha hjelp da.

   Ønsker deg alt bare godt.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.