Opptrapping: “Heftige russiske kamper med briter og amerikanere i Donbas: En død brite og en savnet – To amerikanere såret!

Foto: Skjermfoto fra WarNews 24/7

Det er en heftig og skremmende utvikling i krigen i Ukraina. I følge de siste nyheter skal russiske styrker utkjempe heftige kamper med britiske og amerikanske soldater i Donbass. En brite skal være drept og en annen savnet mens to amerikanske soldater skal være skadd. Det raser heftige sammenstøt i Donbas mellom russiske og amerikansk-britiske styrker som kjemper på ukrainsk side. I det minste i Donbass har krigen blitt til en direkte konfrontasjon mellom Russland og USA. Stadig mer indikerer at denne krigen vil utvikle seg til en tredje verdenskrig. Ifølge russiske kilder har en stor styrke av Spetsnaz spesialstyrker vært utplassert i området, mens snikskyttere tar ut styrker fra begge sider.

Vesten, NATO og USA er tungt involvert i krigen i Ukraina. På mange måter utkjemper nå Russland en krig mot USA og NATO og selv om det ennå ikke er formelle amerikanske og britiske styrker som er involvert i kamphandlinger tror stadig flere at det bare er et tidsspørsmål før NATO befinner seg i krig med Russland. En død brite, en savnet amerikaner og to sårede amerikanere er rapporten om de voldsomme sammenstøtene med de russiske styrkene de siste 48 timene. Den britiske leiesoldaten Scott Sibley ble drept under sammenstøt med den russiske hæren, mens en annen kollega fortsatt er savnet, melder WarNews 24/7. “Samtidig ble to amerikanere ifølge ukrainerne såret i Orekhovo, Luhansk, under sammenstøt med russiske og allierte styrker. De er Manus McCaffrey og Paul Gray. Amerikanerne var utplassert på forsvarslinjene i Donetsk og avfyrt Javelin anti-tank missiler mot russiske stridsvogner. Under trefningen åpnet russisk artilleri ild og skadet McCaffrey i ansiktet, hodet og kroppen, mens Gray ble funnet skadet under en vegg som knuste og knuste ham. Ukrainerne fraktet dem umiddelbart til sykehuset. I følge ukrainske kilder uttalte Gray at: «Vi ble påkjørt i dag rundt klokken 14.35 i Orekhovo-området. Vi var i ferd med å treffe russiske stridsvogner som nærmet seg byen fra Novotishkovsky da det russiske artilleriet traff oss. En betongvegg beskyttet meg, men falt så over meg. “Manus fikk det sterkeste slaget.” Russland har avfyrt minst tre Kalibr-kryssermissiler mot militæranlegget Artyom i Kiev. Fabrikken skal ha blitt ødelagt. Angrepet fant sted på tidspunktet for FNs generalsekreær Gutierrez sitt besøk og pressekonferanse med Zelenski.

Σφοδρές μάχες Ρώσων με Βρετανούς και Αμερικανούς στο Ντονμπάς: Ένας νεκρός Βρετανός & ένας αγνοούμενος – Δύο Αμερικανοί τραυματίες!

13 tanker om “Opptrapping: “Heftige russiske kamper med briter og amerikanere i Donbas: En død brite og en savnet – To amerikanere såret!

  • Fy for noen djevler disse i NATO og Ukraina er.
   Nato og USA må stoppes.
   Ingen nasjon i denne verden har drept flere mennesker enn amerikanerne under vekslende presidenter.
   Folk burde reise seg i protest mot hva NATO og USA er i ferd med å påføre oss.
   Det er vist bare Putin som kan utsette den nye verdensorden.
   Vi er ikke i trengselstiden men i tiden for fødselsveer.
   Jesus kommer snart for sin brud.

   4
   6
  • Denne teksten er fra den siste artikkelen på War News
   “Russland begynner å innse at tredje verdenskrig har begynt”
   «Storbritannias utenriksminister Liz Tras har sagt rett ut at krigen i Ukraina er en krig for alle, en krig mellom Vesten og Russland.
   “Dette er tredje verdenskrig, og i London har de tenkt å kjempe til de oppnår en fullstendig seier over Moskva.”

   Jeg tror det er riktig.
   Tenk om Vesten, Biden, Stoltenberg hadde lagt like mye krefter for å fremforhandle en enighet med Russland før det ble skikkelig krig?
   Tenk om de hadde presset på slik de har presset på Israel for å inngå avtaler med palestina?
   Men de har valgt å pøse på med våpen slik at dette kan utvikle seg. Vi får be om at Jesus henter sin brud raskt slik at vi slipper unna.
   Jeg har levd i 75 år og har ikke sett maken noen gang.
   Det virker som om de styrer bevisst for undergang.
   Og legg merke til det; Herren holder regnet tilbake!
   Det er knusk tørt, vi har rekordpriser på alt og verre vil det bli.
   Herre kom snart!

   4
   2
  • Her kan du lese hva Ukraina egentlig støtter:

   https://www.document.no/2022/04/28/stepan-bandera-nasjonalhelt-eller-blodtorstig-morder/

   Ukraina er en råtten nasjon – og bak der, står det råtne NATO og bak alt der, er USA – med den korrupte Biden regimet. Når vi vet at Media har løyet stort – siden Trump satt med makten – og brukte sin makte for å få ham fjernet – så hvordan kan vi tro at MSM forteller sanheten om denne krigen?

   Når NRK sier noe, så bruker jeg å tenke at det egentlig er det motsatte som er sant – dette gjelder mange artikler de skriver og trykker ut. Politisk korrekt – er løgn!

   USA ønsker en storkrig med Russland – fordi de som styrer USA, som Obama – ønsker at USA skal bli ødelagt. USA er problemet for at det antikristelige riket kan reise seg – fordi folk der lar seg ikke så lett lure, som eks. det europeiske og det norske folket. Selv om bedraget er stort der også – så er det mange som står imot. Og det ønsker man å ødelegge – sånn at Den Nye Verdensorden kan reise seg.

   Russland vil bli dømt i sin tid – men først vil Gud bruke de, til å dømme flere nasjoner, med krig – som teks. Norge.

   7
   4
  • Amerikanske og britiske soldater kjemper med amerikanske og vestlige våpen i Ukraina. NATO og Vesten gir Ukraina penger og våpen som igjen gis til disse amerikanske/britiske og franske soldatene som vil drepe russere.
   Med andre ord, siden Vesten/USA/NATO finansierer krigen, betaler lønn til egne borgere som kriger i Ukraina. Hvem er det som egentlig kriger? Hadde ikke NATO/Biden og Vesten gitt våpen og penger til Ukraina -hadde ikke Ukraina kunne lønne disse leiemordere de har ansatt. Dette er soldater som rent formelt har dimitert fra eget lands forsvar for å krige mot Russland -med våpen og penger de har fått av vestlige land.
   Dette er en vestlig proxykrig mot Russland.
   De som tror noe annet lurer seg selv med løgn.
   Det er ingenting heltemodig over Zelensky og hans regime i Kiev.
   Det heltemodige hatt vært og inngått kompromiss og spart titusener av liv. Men så har han latt seg hisse opp av Biden/Stoltenberg/Boris Johnson.

   Savner Trump som var en gudsmann sett opp mot Biden.

   5
   3
  • Hadde du hatt greie på kristendomm samtidshistorie og politikk hadde hverken du og flere andre på diskusjond forumet kommet med så bastante utsagn. Nato har vært en del av konflikten i Ukraina siden 2014, itilegg er verden mere komplisert enn den var i 1939, f,eks har globalistene drevet konstant krigføring siden 2001.

   4
   1
 1. Biden sender unge menn og fedre og i døden. Hva skal han blande seg for?
  Stakkars mann…
  Hva skal Jens blande seg for?
  Men det er ikke lett å være Jens.
  De aner ikke hva de driver med.

  Alt ble litt utsatt pga Trump.
  Men nå er toget gått.
  Slik gikk det, og slik skulle det gå.

  Jeg ber for soldatene, de begynner å bli mange nå…

  Ingen trengselstid før opprykkelsen Torstein.

  7
  3
  • Ærlig talt. Det er ikke Biden som har sendt de amerikanerne til å krige for Ukraina. Altså de er ikke der som AMERIKANSK MILITÆR. Nå må dere slutte med den løgnen. Men det kan selvfølgelig bli vanskelig, når Kjell Andersen går i bresjen for bedrageriet og løgnen som formidles i Søkelys

   1
   6
  • Hannah.
   Du har helt rett. USA og NATO har lenge vært dypt involvert i konflikten i Øst gjennom å trene og utstyre Ukraina.
   Mange av disse er NATO styrker som lojalt har fulgt ordre og oppfordringer fra sine lands myndigheter og dra å drep russere.
   Biden har utvist stort personlig hat overfor Putin.
   Det er trist med de unge menn som dør fordi vestens ledere ikke ville ha kompromiss med Russland.
   Hadde Trump vært president ville ikke dette ha skjedd.
   Vi er i de siste tider, men ikke i den store trengsel som noen mener. “Time Of Sorrow” skrev Carter Conlon i et budskap han delte på Facebook om dette vi nå er i.
   Tiden med fødselsveer er smertefulle men jeg tror vi skal være takknemlige til Herren over at tiden med Trump brakte en utsettelse.
   Amerikanske og britiske og franske soldater er drept i denne krigen fordi det er en krig mellom Øst og Vest.
   Norge er jo også medkrigere her -så når dette braker virkelig løs, er Norge og norske våpenprodusenter og våpenlagre lovlige mål for Russland. Det er som om komplett madness har tatt over den vestlige verden.
   Jesus kommer!

   5
   2
  • Ja kongen kommer snart❤️

   Birgir, jeg tenkte etterpå jeg skrev det at jeg kanskje påstod litt feil. Men mange land ønsker å ta Putin nå. Og det fører intet godt med seg. Bare mer død. Større krig.

   Zelensky har sitt ansvar han også. Etter en tid kunne han ikke gjort noen avtale med Putin lenger, slik at drapene stoppet. Da ville hans folk sagt; hvorfor gjorde du ikke dette før , så kunne alle døde ha levd nå? Så han måtte bare fortsette. Og legge skylden på andre land hvis mange vil dø fremover nå så…
   at får jeg ikke mer hjelp nå snart så…

   Putin er en jævel skrikes det. Zelensky er ingen helt.

   Jeg vil ikke hjelpe med våpen. Men jeg har ikke noe jeg skulle ha sagt. De skulle ha fått seg god GOD GAMMELDAGS JULING.
   Men dette må kanskje skje slik det skjer…
   Lurer på hva kong Harald mener, tror han har det tøft. Vi må ikke glemme ham.

   Putin hadde ikke satt igang om Trump var president. Men Gud har kontroll Birgir, vi kan ikke annet enn å be for alle som lider og har mistet sine kjære. Jeg tenker spesielt på gamle, syke, små barn, stakkars fedre og brødre som kjemper i en grusom krig, ukrainske og russiske soldater. Verden er grusom. Jeg ber for soldatene. Må de rope på Jesus… 😢

   Tenk at Gud har kontroll Birgir. Ikke bli sint. Bare be. Gud sender engler når du ber.

   Sees.

  • “Zelensky har sitt ansvar han også”
   Du er ikke riktig godt bevart. Her har Putler angrepet et fritt og demokratisk land, uten å ha så mye somen eneste grunn til å gjøre det. Og så har Zelensky et ansvar han og? Jeg tror ikke du er den samme Hannah som har kommentert her tidligere. Jeg får meg ikke til å tro det du skriver. Jeg rett og slett vemmes av slike kommentarer.

   1
   3
  • Beklager å skuffe deg Birgir men det er meg Hannah.

   Vi mener forskjellig Birgir. Setter pris på deg uansett. Vi får se etterhvert Birgir, hvordan alt går.

   Jeg vet hva du mener, så jeg forstår reaksjonen din. Jeg har senket skuldrene og hviler mer og mer i Jesus nå. Gud har kontroll.

   Det er ikke tiden for at noen her inne skal krangle mer. Om en uke eller fire aner vi ikke hva som er over jorden.

   JEG tror det er ting på gang fra Gud. En annen skrev om tørke her. Noe skjer.

   Og for kritikerne og spotterne her; nei det har ikke klikket for Hannah. Les gamle testamentet, Esekiel Daniel Paulus osv og siste bok i Bibelen. Bibelen er sann. Men bare le. Det er deres problem, ikke mitt😊

   2
   2
  • Birgir.
   Hvorfor holder du med det Nazipakket som styrer Ukraina…?
   Hannah er nyansert og forstår at det er mer enn svart/hvitt her.
   Vi har i vår menighet gående en innsamling til sivilbefolkningen i Donetsk. Vi støtter en russisk talende kirke som deler ut mat til dem som er tilbake i Mariupol.

   1
   3

Det er stengt for kommentarer.