Video: Da politi og helsevesen kom for å tvangsinnlegge Trond Harald

Videoen fra minutter før Trond Helge Haaland blir hentet av helsepersonell og uniformert politi. Hans venner kaller det et politisk overgrep mot en vaksinemotstander som har vært veldig lydhør

“Min modige FB venn Trond Harald Haaland ble hentet av helsepersonell og tvangsinnlagt for å ha delt sannheten på FB – basert på en anonym bekymringsmelding 🤯 Dette er helt sinnsykt og DER vi faktisk er i dag 🥴 Vi trenger nye ledere og systemer for folket og av folket!,” skriver Vibeke Sandåker som har delt videoen på Facebook.

7 tanker om “Video: Da politi og helsevesen kom for å tvangsinnlegge Trond Harald

 1. Norsk helsevesen, skjærer bort kjønns organer på folk , som får noen forskrudde ideer om at de er ett annet kjønn.
  Det sier seg selv at dette er folk en bør sky som pesten, da tenker jeg på folk som jobber i psykiatrien og det sier seg selv at dette er folk som er villige til å begå overgrep på ordre fra myndighetene.
  Så ja jeg er redd for at Jhon Harald Håland er utsatt for ett rått overgrep her , for og stemple å kneble ham

  3
  2
  • Nå får jeg vondt altså…🥺
   Jeg vet jo ikke så mye jeg her, men dette går bra.

  • Et fakta til i saken er at han var med meg, da vi FORSØKTE å politianmelde overlege når de startet injiseringen av ungdommene. TH er altså min «brother in crime». Jeg har self. besøkt han der han sitter INNELÅST- på helt USAKLIG grunnlag- fordi en ANONYM «kilde» vil stoppe hans «master brain». DETTE SKAL DE IKKE SLIPPE UNNA MED💪🏼💪🏼💪🏼❤️
   Takk at dere deler denne historien

   5
   5
 2. Trist og vondt. Mye kan fortsatt bli bedre i samfunnet. Så det er fint med saklig bebatt. Men jeg er usikker på om Junes konspiratoriske tanker hjelper mannen. Dessuten er det ytterst vanskelig å vudere en sak når en ikke kjenner alle detaljer. Det er likevel lett å forstå at tvangsinnleggelser oppleves som overgrep som kan skape varige traumer og livslangt nag.

  Generelt tror jeg det hjelper noe om politi og utrykningsmannskap ikke er uniformert under oppdrag som angår privatpersoner på denne måten. Det kan fortone seg mye mer dramatisk enn det ofte er. I Stockholm tror jeg psyiatrien har en mer diskret eller nøytral utrykningsenhet som ikke overdramatiserer og stigmatiserer i like stor grad.

 3. Hvorfor er videoen så kort? Det fremstår mistenkelig.

  Og det fremstår ingenting som vekker bekymring i videoen. Hva er kuttet bort og hvorfor?

  Og finner dere det ikke mistenkelig at hverken Inyheter eller Document har funnet det verdt å omtale dette?

  Kan det være dere henger ut en syk mann i et veldig sårbart øyeblikk i livet?

 4. Hva er den egentlige grunnen til at han ble tvangsinnlagt? Var det EGENTLIG FB-innlegg som er grunnen? Eller var det noe helt annet? Det gjenstår å se.
  Jeg ser at Kjell sammenligner det med Juklerød-saken. Men er det virkelig sammenlignbart? Videoen på noen få sekunder, forteller ingenting, egentlig. Jeg håper det ikke er en ny Juklerød-sak. Tiden vil vise det.
  Psykiatrien trenger ikke enda en slik sak. De pålitiske helsemyndighetene trenger ikke enda en slik sak. Det politiske systemet trenger ikke enda en slik sak.
  Det er bare det, at hvis psykiatrien har bestemt seg for at SLIK ER DET, så BLIR det slik. Det fikk Juklerød oppleve.
  Det er jo ingen som egentlig kontrollerer psykiatrien, om psykiaterne er psykisk kompetente til å vurdere psyken til et annet menneske.

Det er stengt for kommentarer.