Vi ønsker våre lesere en god jul

I dag feirer den kristne kirke Jesu Kristi fødsel og i en tid som denne, preget av Covid-frykt, splittelse og en mulig truende krig i Øst, er det et sted og til en person, vi kan vende våre blikk. Ingen tradisjonell julesang, men likevel en sang til oppmuntring

14 tanker om “Vi ønsker våre lesere en god jul

 1. JUL HAR INGENTING MED KRISTENDOMMEN Å GJØRE. JESUS BLE FØDT PÅ HØSTEN. DET ER TOR OG ODINS LJOL SOM ER KONVERTERT TIL SÅKALT KRISTEN.

  BIBELEN SIER IMIDLERTID AT “EN LITEN SURDEIG SYRER HELE DEIGEN”. OG LJOLEFEIRING ER INGEN LITE SURDEIG.

  MEN SNART SKAL JEHOVAH GUD VED KRISTUS STILLE ALL FALSK RELIGION TIL REGNSKAP. OG DA ER KRISTENHETENS BUNNFALSKE REGIME DET FØRSTE SOM BLIR KNUST. HELVETE – LJOL – TREENIGHET OG KVINNELIGE PRELATER ER BLANT DE SVÆRT MANGE SURDEIGENE SOM SKAL ØDELEGGES EN GANG FOR ALLE.

  DET BLIR VIDUNDERLIG NÅR ALL DENNE ONDSKAPEN BLIR KNUST I HARMAGEDDON! NÅ GJELDER DER BARE Å HOLDE UT LITT TIL MENS NASJONENE GIR SIN MAKT TIL FN. ETTER DET VIL DET GÅ SLAG I SLAG.

  6
  2
  • Lykke til, du er vel en av de MEGET få som kommer til å overleve.
   Mulig det blir litt stusselig nesten alene etter krigen……….

   4
   4
  • Nei da begynner oppstandelsen av alle som før har levd unntatt noen meget få. Det blir meget spennende. Desverre har Satan Djevelen fått med seg de fleste i dag. Men slik er det. Alt blir til sist akkurat slik Jehovah Gud planla det fra begynnelsen av.

   5
   1
  • De som har vært døde i hudrevis og tusenvis av år er nok ikke helt med i den morderne verden som da ligger i ruiner, hvor skal de bo og hva skal de leve av i en verden i ruiner??
   tror ikke steinaldermennesket kan sette deg inn i en bil å kjøre til butikken , hehe.
   Dagdrømmer er fine de, bare synd at de ikke er virkelige.

   2
   3
 2. Elohim, vår gode skaper , har ingenting til overs for denne avgudsdyrkelses Nimrod jula, en vinterblods fest, Et opprør og hån i mot Ham.St.Claus(en hyllest til Satan, dekknamn).Juletre(som er en «totempåle» ment til ofringer av hans skapning.Fråtsing av svin, alkaholkonsumering, materialisme dyrkelse.
  Gud Adonai Vår trofaste skaper har gitt oss sine vesentlige høytider(pesack, passover ,påsken og pinsen.Til sist Yeshuas fødselsdag, løvhyttefesten(23.september)Og alle hans sabbater som tegner opp for oss forvirrede mennesker hans profetiske plan for oss(Det lengste, mest omfattende budet, der fjerde budet:»Du skal holde sabbaten hellig og ærbødig!!
  Ærstatnings teologien forkludrer og fjerner focuset på Gud Adonais frelsesplan for menneskeheten.
  Budskapet ifra Sion,Messias kommer tilbake og frelser sitt eiendomsfolk , kaster antikrist og den falske profet(Islam), rett i hælvete.Satan , Djevelen blir kastet i fengsel for tusen år og tusenårsriket blir etlablert(Et permanent paradigmeskifte)

 3. Takk Kjell😊
  Ønsker deg også en fredfull nydelig kveld og hele julen. Takk for du holder ut med oss.

 4. Måtte mange av disse nettrollene som skriver her inne få se inn i evangeliet og bli løst og fri.. Gud ble menneske og både oppfylte loven, døde og sto opp på våre vegne.. Tror du dette i hjertet var for deg og stoler på det, ja da er du frelst og på vei til evig glede.. Takk Jesus.

 5. Vi kan takke Donald Trump for vaksineprogrammet som rir verden som en mare. I et nylig intervju skrøt han av seg selv: “-Jeg fikk frem en vaksine, tre vaksiner. Alle er veldig, veldig bra. Jeg kom opp med tre vaksiner på mindre enn ni måneder. Det skulle angivelig ta fem til tolv år.”
  Han har tatt tre doser og skryter uhemmet av den nye, eksperimentelle vaksinens virkning.
  Han hevder at det må være frivillig å vaksinere seg. Men vi ser hva som skjer i USA med uvaksinerte: De mister jobbene sine, inntekt og blir trakassert.
  Så takk til Donald Trump, han som mange av oss støttet. Men ikke nå lenger. Kan Republikanerne komme opp med en annen presidentkandidat? Det begynner å haste.

  1
  1
  • Han fikk vel bare saltoppløsning i den vaksine han? Med mindre det er en ivermectin?

Det er stengt for kommentarer.