VG jamrer om en tredje dose med vaksine-giften

“Det begynner å dukke opp flere enkelthistorier om folk som er blitt skikkelig syke til tross for at de er fullvaksinert mot corona. Det kan virke som det særlig skjer blant eldre og helsepersonell. Og mange av disse ble vaksinert alt i januar. Det er litt skremmende. Er beskyttelsen i ferd med å forsvinne? Risikerer vi alle å bli syke et halvår etter at vi ble vaksinert? Det var den friheten, liksom?,” skriver avisen VG i en kommentar. Også VG er i ferd med å oppdage at det terrenget helsemyndighetene beskrev vaksinene ville gi, ikke helt stemmer med terrenget vi er endt opp i. Mens folket måtte feire jul med drakoniske restriksjoner kunne vi på TV høre det gode budskap om at Frelseren i form av vaksine nå var på vei. Eskortert av politibiler med blinkende blålys ble verdens håp brakt ut til kommuner landet rundt -og på tv fikk vi se bilder når den første nordmann fikk sitt første møte med det som var verdens håp.

Nå, ni måneder senere, etter stadig flere rapporter om at dem som har tatt i mot de to frelsende stikkene for å bli beskyttet, er tydeligvis frelsesvissheten i ferd med å bli borte i VGs spalter: “Foreløpig sier Folkehelseinstituttet at de ikke ser noen skumle tegn i statistikken sin. Men tydeligvis ser blant annet danskene, svenskene, israelerne og amerikanerne noe litt annet enn i Norge. Israel nøler ikke. De tilbyr tredje dose til alle over 12 år. De sier at de ville fått sykehuskollaps om de ikke innførte dette,” skriver VGs Astrid Meland som har gitt sin kommentar “Vi kommer til å trenge en tredje dose.” Ja, de kommer til å trenge en tredje dose, en fjerde, en femte og sjette også. Nye vaksiner herfra og fremmer så langt øyet kan se vil de trenge stadige nye doser av mRNA. Og siden virkningstiden på medikamenter bruker å bli kortere og kortere, vil man også trenge hyppigere doser, og dette mens legemiddelindustrien gnir seg i hendene og kan le hele veien til banken. “Eldre og syke mennesker som ikke har «tatt kvelden» etter 2. dose, får nå tilbud om en 3.! -Det er begrenset hvor mange doser mRNA eldre (og oss

andre) tåler. Målet er å gi oss denne “demon-juice” frem til tilstrekkelig mange av oss er døde. Og de som går først er selvfølgelig eldre, svake og syke. Innimellom dør også noen ungdommer. Pytt pytt tenker de politisk og religiøst korrekte. At noen prøvekaniner dør unde forsøket er jo ikke spesielt uvanlig -og vi må jo alle være med på Ernas “dugnad” -så brett opp armen og gjør deg mentalt forberedt på jevnlige doser av det Paul Mills omtaler som “demon-juice” og dør du ikke av dose en, to og tre, kan det hende at du bukker under etter dose 7, 8 eller 9. For min del nei takk til vaksine galskapen -så for du heller bare kalle meg konspirasjonsteoretiker. Jeg bøyer meg ikke for Baal eller vaksinepress. Jeg sier nei takk til dose 1, 2, 3. og når de maser om dose 8,9 og 10 sier jeg fremdeles NEI.

Facebook Comments

4 tanker om “VG jamrer om en tredje dose med vaksine-giften

 1. “Målet er å gi oss denne “demon-juice” frem til tilstrekkelig mange av oss er døde.”

  Denne måten å ordlegge seg på er bare tragisk. Det vitner om en frustrert Redaktør2 som ikke har skikkelige argumenter, eller evner å formulere seg på en voksen måte. Selvfølgelig er det ikke et mål for noen å gi spøyter for å ta livet av folk. Det tror ikke engang Redaktør2 eller Kjell Andersen.
  Det er helt greit, dog relativt barnslig, å godte seg over at vaksinen ikke har evig effekt. Det var nok et håp for mange. Å være kritisk eller motstander av vaksinen er helt greit. Men jeg synes man bør kunne forvente kommentarer som er formulert noenlunde seriøst.
  Beklager at jeg er både direkte og på grensen til ufin, men når man skriver slikt klarer jeg ikke å la være.

  6
  13
  • En frustrasjon må få lov til å komme ut, selv fra en redaktør. Tross alt er det så mange som ikke bryr seg i det hele tatt – selv om folk blir syke og/eller dør. Likegyldighet får en ny betydning – med tanke på at ordet begynner med lik.

   Min frustrasjon er mest at dette vil bli presset på oss, en gang i fremtiden. Det er hele planen bak det. Enkelt – men hemmeligheten er hva som er i vaksinen.

   Vaksinen ble ikke laget på 6-7 mnd – de var lagd på forhånd, før Korona ble sluppet ut med vilje fra Wuhan, der det eneste avanserte laoratoriet i hele Kina på dens typen virus forskning. Kineserne ventet med vilje – og fengslet alle varslerne – og ventet til det Kinesiske nyttåret var over – hvor flere 100.000 kinesere hadde kommet fra alle verdenshjørner – for å feire – så etter at alle hadde dratt tilbake der de kom fra – så fortalte plutselig Kina at de hadde ett virus problem. Men da var det spredt.

   Alle tiltakene fra Vestens regjeringer – og andre – tyder på ett avtalt spill – som om nesten alle er marionettfigurer – for det vi bruker å kalle skyggeregjeringen. Også Mike Yeadon – som har jobbet i Pfizer i mange år og hatt sjefsstilling – etter å ha snakket med tidligere forsker kollegaer og sett hvordan alt ble organisert – så sa han at dette kom utenfra England – noen utenfor styrte hvordan politikken skulle føres – med full nedstengning – som ingen forskning støtter. Munnbind – ingen forskning støtter det – ja, nesten alle lover og tiltak er produsert for anledningen – og nesten alle kjøper den – ja, de elsker det, spesielt sosialistene i helsesektoren.

   Som kristne vet vi at det er noe profetisk over dette – da Åp. 18:23 – snakker om at kjøpmennene forviller verden med trolldom – på grunnteksten er trolldom farmakia – dvs legemiddel.
   Den første rytteren i Åpenbaringen 6 – har Korona på sitt hode – og buen kan oversettes med noe som ligner på toxin – dvs. gift.

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/06/28-juni-2021-den-hvite-rytteren-og.html

   Det er egentlig rart – men tanke på så mye bibelforskning på endetiden det har vært i dette landet – fra kjente og ukjente – men jeg tror at ingen har fått med seg at Big Pharma var involvert i dette. De har heller ikke fått med seg at Islam er Daniels 4 dyr – ettersom Bibelen i eks. Hesekiel 38 og 38, snakker kun om landene rundt Israel.

   Så vi har studert og studert – og når ting oppfylles, så skjønner vi ingenting – fordi det var ikke helt sånn vi hadde tenkt det. Derfor er det mange som ikke helt klarer å snu i sine teologiske spor – og fortsetter likevel med Romerriket – istedenfor Islam – og tenker at den hvite rytteren er Antikrist – når det egentlig er Korona.

   Men på den annen side- de fleste kristne er ikke lenger så opptatt av endetiden eller Jesu gjenkomst – de er mer opptatt med å nyte livet her nede. De kan snart få seg ett sjokk – om de ikke snart våkner!

   4
   3
  • Til Tore:
   Joda, en redaktør må også få lov til å bli frustrert. Men jeg må innrømme at jeg forventer et visst voksent nivå på ordbruken. Spesielt på et nettsted som påstår å være “tro mot Guds ord”. Jeg tillater meg å minne om Lukas 6,45: Et godt menneske bringer fram godt av hjertets gode forråd, et ondt menneske bringer fram ondt av hjertets onde forråd. For det hjertet er fullt av, det sier munnen.

   Og dersom vi tror at det stemmer må vi virkelig ta med Redaktør2 i våre bønner. For meg virker det som han virkelig trenger det.

   Jeg vil også minne om at så lenge ingen kan bekrefte din påstand om hvordan viruset oppsto, at det ble sluppet bevisst og at vaksinen var laget på forhånd, er det en teori. En såkalt konspirasjonsteori.

   Jeg kan ikke si noe om hvordan viruset oppsto. Det er vel heller ikke sikkert at vi noen gang klarer med 100% sikkerhet å finne ut, men jeg tror ikke at vaksinen var laget på forhånd. At man forsket på å bruke vaksiner som utnyttet mRNA før pandemien er kjent, men der fantes ikke en vaksine tilpasset covid-19.

   2
   8
 2. Jeg tolker ikke artikkelforfatter dithen at han “godter seg” over vaksinens effekt. Derimot virker han oppgitt over hva majoriteten av menneskeheten har rotet seg inn i. Som jeg. Dette vaksineopplegget er jo i ferd med å bli en parodi. Dette er jo ikke det vi forbinder med tidligere tiders vaksiner. Hvor skal dette ende?

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *