Evangelist Jan Kåre Christensen politianmelder nabo for hærverk og trusler -parkeringskonflikten i Krokstien/Stormyrveien fortsetter

Bibellærer Jan Kåre Christensen har politianmeldt en nabo for hærverk, trusler og skremmende adferd etter parkeringsbråk med naboer i Stormyrveien

Den elleville parkeringskonflikten mellom evangelist Jan Kåre Christensen og naboene i Stormyrveien fortsetter. Som tidligere omtalt ble politiet oppringt da en av Christensens naboer hadde parkert bilen sin slik at den stengte for Christensens garasje. Den elleville konflikten mellom Christensen og naboene har pågått i flere år og toppet seg i juni 2021 da en nabo brukte bilen til å stenge igjen Christensens garasje. Konflikten har egentlig pågått siden 2012 skriver Christensen og både politiet, Plan og bygningsetaten og statsforvalteren har fått klager og henvendelser. Imidlertid har det ikke blitt fred i nabolaget, og evangelist Christensen går nå til politianmeldelse av en nabo i Stormyrveien hærverk og trusler og truende adferd. En navngitt nabo som bor på andre siden av gata hvor evangelisten har oppført sin “ulovlige” mur skal ha begått hærverk mot en ladekabel til en av Christensens biler som var parkert i Stormyrveien, og mannen skal også ha fremsatt trusler og hatt truende adferd.

Politianmelder nabo for hærverk , trusler og truende adferd. Christensen anklager naboen for å ha ødelagt en kabel han bruker til å lade en minibuss

Det er PBEs manglende evne til å rydde opp i “ulovlighetene” i nabolaget som er årsaken til at konflikten i nabolaget fortsetter. I følge Christensen tar naboene seg til rette, setter ut ulovlige sperrbukker i veien, henger opp private parkering forbudt skilt og nå bedriver hærverk, trusler og truende adferd. Christensen skriver i sin anmeldelse at han ønsker at naboen blir straffeforfulgt for hærverk, trusler og truende adferd. Etter at Christensen oppførte en mur og trapp mot Stormyrveien har naboene reagert sterkt og sendt klager til bygningsetaten. Bygningsetaten har svart med å opprette en ulovlighetssak mot Christensen, og fått medhold i alle instanser. Imidlertid har de tross trusler om bøter vært ute av stand til å gjennomføre sitt vedtak og naboer drar seg i håret over den offentlige handlingslammelsen. I mellomtiden har konflikten fortsatt å utvikle seg i nabolaget -som nå har ført til at en navngitt nabo av Christensen er anmeldt til politiet for trusler, hærverk og truende adferd. Evangelistens naboer i Stormyrveien er på ingen måte begeistret for at Christensen parker sin bil eller minibuss i Stormyrveien som de oppfatter som “sin gate” -og som reaksjon på dette skal den anmeldte både ha truet Christensen, hatt skremmende adferd og også gjort hærverk på en kabel med å kutte den over. Dette er straffbart hærverk og Christensen mener derfor at det er påkrevd og politianmelde forholdet. -Det er forøvrig den samme naboen som har forstyrret søndagsfreden ved å trimme hekken med motorklipper i kirketid som nå er anmeldt. Christensen la i juni ut en videosnutt hvor naboen ble tatt på fersk gjerning i brudd på helligdagsfreden en søndag tidlig i juni.

La ut videoklipp på Facebook som viser at naboen ikke bryr seg om søndagen som helligdag -brukte dagen på å klippe hekken

 

 

24 tanker om “Evangelist Jan Kåre Christensen politianmelder nabo for hærverk og trusler -parkeringskonflikten i Krokstien/Stormyrveien fortsetter

 1. Det er én mulighet for fred med naboer, det er å be til Gud Den Allmektige.

  4
  1
 2. EVANGELIST???????? Hahahahahahahahehehehehehehe

  For en kvasirelligiøs farse Søkelys er.

  6
  16
  • Det har egentlig pågått før vi flyttet inn, i 2012 da disse gamle klaget på oss. Men da forsvarte PBE oss, ved Kaja Aubert Lange. Etter hun forsvant, skiftet PBE side, og de gikk over på disse slemme naboens side.

  • PBE er Plan- og bygninsetaten her i Oslo. De har gjort alt for å prøve å knekke oss, og som sagt. 2015 skiftet de side ved å ta bort vår daværende gode skasbehandler. Og satte inn noen forferdelige, som vi har anmeldt.

   På mange måter har naboene og det offentlige alliert seg imot oss, ikke bra i det hele tatt.

   22
   4
 3. Dette er en veldig betent konflikt.
  Jeg kan ikke sette bilen lengre i veien i Stormyrveien som er offentlig gate. Hærverk av naboer, og Politiet og PBE holder med de kriminelle.
  Da har det gått langt i feil retning.
  El Bussen som jeg nå kjører fikk hogget ledning tvert av, ille synes nå jeg!

 4. Politiet og PBE tar JKC like seriøst, som kristen-norge tar figuren Kjell Andersen seriøst🤣

  2
  12
 5. Ser man det, ja.

  Jeg tar det for gitt at Jan Kåre Christensen som resultat av denne politianmeldelsen nå befinner seg i forvaring og nyter god kveldsmat i en anstalt der han ikke kan påvolde hans naboskap noe mer skade.

  • Denne er temmelig frekk. Det er ikke vi som klipper ledninger, parkerer bilen på annen manns eiendom. Som lager kvalme og ønsker å fjerne ting på annen manns eiendom.
   Her kommer du nok en gang med konspirasjons teorier.

   2
   1
  • Jan Kåre Christensen.

   Bare det at du bruker “Hauge” i din signatur viser at du mentalt sett er et sted hvor trost og en gjøk et gjøkur er de mest mentalt stabile former for liv.

   Dine anmeldelser av PBE og så dine naboer viser at du burde taes inn for observasjon og behandling i et kontrolert miljø. Jeg antar at det er akkurat det som nå vil skje når politiet behandler din siste anmeldelse. Den siste av et to sifret anmeldelser fra deg i de siste ti årene. Bare det i seg selv sier alt om deg og din gjøk i gjøkur lignende oppfatning av din omverden.

   Hvil ditt hode på en hvit pute.

   2
   4
  • Alt du kommer med av argumentasjon, faller tilbake på deg selv.
   Det er om deg selv du egentlig skriver, men anonymt!

   3
   1
  • Tore Svenningsen, det er da ikke min jobb å bevise noe som helst.
   Det er politiet som skal gjøre det gjennom etterforskning, du vet ikke engang dette.
   Og sier at jeg motarbeider Norsk Lov, raringen!

 6. Jan Kåre Christensen.

  Kan du forklare oss hvorfor du nå bruker “Hauge” i ditt navn ?

  • Noen ganger ligner oppførselen hans ganske mye om Fredrik Hauge. Ikke på noen måte ligner han på Hans Nilsen Hauge. Ikke så mye som en antydning engang.

   1
   1
  • La meg spørre deg helt seriøst.
   Hva slags bevis har du på at naboen din (som du forøvrig har hengt ut med bilde og navn på din blogg) -har gjort dette hærverk?
   Så du han? Har du vitner som har sett at han gjorde det? Eller antar du bare? Dersom ikke du sitter på bevis vil intet annet skje, enn at politiet henlegger saken, og din nabo kan politianmelde deg for ærekrenkelse, falske påstander og falsk anmeldelse?

  • Birgir.
   Christensen er dette årtusenets Hans Nielsen Hauge.
   Det er jo lett å se.
   Christensen vil få sitt navn skrevet i norsk kirkehistorie som den ruvende skikkelse han er.
   Tydelig i fordømmelsen av horebukker som Jan-Aage Torp og Jan Hanvold. Som vi ser har Herren hjulpet Christensen til å sette PBE sjakkmatt. Intet skjer med Christensens mur.
   Den står der støtt som fjell, og alt PBE kan er å bruke store ord som de ikke kan følge opp.
   Og nå denne naboen. Nå vet jeg ikke om Hans Nielsen Hauge løp rundt og politianmeldte Gud og hvermann, men myndighetene var stadig etter Hauge -som de er etter Christensen.
   Dette burde DU vite Birgir.

  • Tore Svenningsen
   Skulle noen av naboene anmelde meg for falsk anmeldelse, ville jeg jublet.
   Tenk, kanskje da Politiet våkner?
   Kravet imot oss er foreldet, derfor er PBE pålegg ikke noe annet enn trusler.
   Det er straffbart.

  • Jan Kåre Christensen.

   Det eneste politiet vil våkne til er at du burde og skal legges inn på en institusjon for observasjoner.

   Sjikane og brudd på andre menneskers privatliv er en forbrytelse i Norge og det er noe som ingen mennesker ved sine fulle fem ville gjøre. Men dette er det du gjør mot kristne, offentlig ansatte og mot dine naboer.

   Med mindre politiet mener du er en klovn, og de har vel rett i det, vil dine siste barnsligheter gi deg en straff og et møte med en pute og dyne der Oslo Kommune sitt navn er påsydd.

  • Jan Kåre
   Jeg spurte og spør igjen:
   Hva slags beviser har du på at naboen din kuttet kabelen?
   Har du sett han gjøre det?
   eller baserer du din anmeldelse på noe du tror, men som du ikke kan bevise?
   Hvorfor er du så glad i å anmelde alle?
   Jeg syntes du stadig tyr til politiet.
   De tar deg vel ikke seriøst lengre?
   Hvorfor politianmelder du ikke norsk lov?
   Det er jo mot norsk lov du strider?

  • Tore Svenningsen, det er da ikke min jobb å bevise noe som helst.
   Det er politiet som skal gjøre det gjennom etterforskning, du vet ikke engang dette.
   Og sier at jeg motarbeider Norsk Lov, raringen!
   Selvsagt er det politiet som skal etterforske, ikke noen andre.
   Jeg har anmeldt, men det er politiet som skal tiltale, og retten avgjør om det er bevis nok.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.