Vesten vender Gud ryggen ved å bryte hans bud. Gud svarer og vender ryggen til Vesten. Han lar seg ikke spotte.

Foto: Søkelys/Youtube

“Vesten vender Gud ryggen ved å bryte hans bud. Gud svarer og vender ryggen til Vesten. Han lar seg ikke spotte,” er overskriften på en post lagt ut av evangelist Svein Magne Pedersen. Og Pedersen skriver videre: “Svaret på krisen i Vesten er omvendelse og frelse, ikke Nato. “Far ikke vill! Gud lar seg ikke spotte! Det et menneske sår, det skal han også høste.” (Gal 6:7) Når et folk vender Gud rygger, vender Gud ryggen til folket. Det er en lærdom fra Bibelen. Men Gud er svak overfor bønn. tårer og omvendelse,” skriver Vennesla evangelisten og lederen for misjonen Jesus leger.

“Men selv nå, sier Herren, vend om til meg av hele deres hjerte, med faste og gråt og klage. Sønderriv hjertet, ikke klærne! Vend om til Herren deres Gud For han er nådig og barmhjertig, langmodig og rik på miskunn, og han angrer det onde.” (Joel 2:12-13) Guds kall til oss troende: Vi som har fått Guds lys i våre hjerter, må lyse enda sterkere enn før og forkynne nådens evangelium til folket. Troen kommer av forkynnelsen,” skriver evangelisten som har vist at han langt fra er politisk og religiøst korrekt.

2 tanker om “Vesten vender Gud ryggen ved å bryte hans bud. Gud svarer og vender ryggen til Vesten. Han lar seg ikke spotte.

 1. Jeg har – med Yeshuas og profeten Daniels ord – forsøkt å finne ut av de hendelser vi står ovenfor i kommende tider : turestril.blogspot.com

  3
  1
  • Takk til Ture for alltid saklige og innsiktsfulle bidrag.
   Skal besøke bloggen din.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.