Verdenskjent evangelist Luis Palau har fått lungekreft i stadium 4

Evangelist  Luis Palau i aksjon. Foto: Asociación Luis Palau (Lisens)

Den kjente argentinsk fødte evangelisten Luis Palau (83) skal ha fått diagnosen lungekreft. I følge Christianity today skal lungekreften allerede kommet til stadium 4 som betyr at kreftsykdommen har vokst inn i organer utenfor lungen eller har spredd seg til en annen lungelapp. Når kreftsykdommen allerede har nådd stadium 4 er prognosene for overlevelse svært dårlig. Siden Palau’s kreft allerede har nådd stadium fire, betyr det at man ikke kan gjøre noe kirurgisk og sjansene for overlevelse 5 år frem i tid er bare 8-10 prosent. På nettsidene til Luis Palau Association oppfordres leserne til å be for den kreftsyke evangelisten som ofte er blitt kalt “Sør Amerika’s Billy Graham.

I følge  Luis Palau’s sønn, Kevin, har hans far tatt nyheten om den alvorlige kreftsykdommen med stor ro. “Jeg er i Herrens hender og ser frem til å dra til himmelen for å se Jesus ansikt til ansikt,” sier den kreftrammede evangelisten. Luis Palau har skrevet en rekke bøker med kristent innhold hvorav flere kan kjøpes i Norge.  På You Tube ligger det ute flere taler hvor man kan lytte til den kjente evangelistens budskap. I klippet under stiller Palau spørsmålet “Er Jesus Kristus relevant?”

 

3 tanker om “Verdenskjent evangelist Luis Palau har fått lungekreft i stadium 4

    • At Gud kan er sikkert. Dog kan det være Guds vilje at denne mannen nå skal få hvile. 83 år er en ganske høy alder.

    • Gud kan helbrede ham. Likevel lever vi i en verden der sykdom og død er en virkelighet som før eller siden innhenter oss alle. 83 år er en høy alder, og mange som er i den alderen begynner å bli mett av livet, fordi det viktige ikke er dette livet, men det evige liv som finnes gjennom troen på Kristi død og oppstandelse.

Det er stengt for kommentarer.