Velstandsforkynner Kenneth Copeland kjøpte privat jet-fly på givernes bekostning -kan ikke fly sammen med demonbesatte

Foto av Kenneth Copelands private jetfly. Foto: You Tube

Den berømte falske læreren og velstandsevangelsten Kenneth Copeland som er kjent som en av USAs mest grådige velstandsforkynnere kjøpte nylig et  jetfly av typen Gulfstream V. Flyet som ble kjøpt av skuespiller og komiker Tyler Perry skal ha blitt betalt av givere i sin helhet. Den 81 år gamle velstands og trosforkynneren skal tidligere ha sagt at han trengte et privat jetfly slik at han ikke behøver å menge seg med eller bli forstyrret av demonbesatte medpassasjerer.

Den falske profeten Kenneth Copeland omtalte reformasjonen som en demon. Foto Søkelys

Den 81 år gamle Kenneth Copeland som gjennom flere år har jobbet for å skape enhet mellom karismatikere og katolikker har tidligere fått kritikk på grunn av tvilsom bruk av innsamlede midler. Kenneth Copeland som skal være frimurer var blant dem som deltok i bønneseansen for president Trump i forkant av valget i 2016. Predikanten har flere ganger vært i skatte-myndighetens søkelys og mange er kritiske til Kennetg Copelands omgang med innsamlede midler. I motsetning til blant annet Oral Roberts og David Wilkerson som begge brukte rutefly når de var ute og reiste, er Kenneth Copeland redd for å bli plaget av demonbesatte mennesker han kan møte på et fly. Mens mange andre forkynnere og pastorer som er ute på reise pleier å anse en flytur med rutefly som en grei mulighet til å samtale med andre reisende om Jesus og den kristne tro, hevder Copeland at dette ikke lenger er mulig. “Man kan ikke gjøre slik lenger i vår dop-fylte verden eller stå i en kø sammen med en bøling med demoner,” -og nettopp derfor må den falske profeten ha sitt eget private jetfly, angivelig for å kunne nå de fortapte. Kenneht Copelands store mål foruten å berike seg selv på den kristne tro, er å føre den karismatiske bevegelsen tilbake til Rom og det katolske mørke.

Kenneth Copeland en falsk profet

 

 

4 tanker om “Velstandsforkynner Kenneth Copeland kjøpte privat jet-fly på givernes bekostning -kan ikke fly sammen med demonbesatte

  1. Har hatt sansen for Copeland tidligere før jeg visste om dette. Frimureri og kristen går vel dårlig sammen, det samme når det gjelder den katolske lære. Det er så mye forvirring overalt nå, selv her hjemme. Vi kan kun forholde oss til det skrevne ord og ingenting annet, uansett hvilken lære mennesker måtte komme med.

Det er stengt for kommentarer.