Velkommen til Zion menighetens sommerstevne i Grimstad fra 30 juni til 4 juli

Sommerstevnet finner sted i Vikhallen midtveis mellom Grimstad og Arendal

Fra og med neste tirsdag er det igjen sommerstevne i regi av Zion menigheten i Fevik. vikhallen3Under årets sommerstevne som strekker seg fra tirsdag 30 juni tilogmed lørdag 4 juli vil
Guds ord bli forkynt klart og tydelig i Vikhallen som ligger midtveis mellom Arendal og Grimstad. Årets hovedtalere er forstander Terje Tveiten, den velkjente svenske pinseforkynneren Åke Green, forstander Jon Erling Henriksen og evangelist Torbjørn Arnesen fra Fredrikstad. Det er lagt opp til kveldsmøter tirsdag og onsdag, men fra og med torsdag vil det være møter både på ettermiddagen og kvelden.

åke-green2Det tradisjonelle sommerstevne som har vært arrangert de siste årene i regi av den frittstående pinsemenigheten Zion i Fevik starter opp tirsdag 30 juni. Hovedtalere i år er den svenske evangelisten Åke Green som ble verdenskjent etter at homofile aktivister politianmelde den snart 75 år gamle pastoren til politiet på grunn av en preken om bibelens syn på homoseksualitet i 2003. Etter å ha blitt dømt for å ha hetset en folkegruppe i Tingsrätten i 2004, ble han frifunnet av Hovrätten och Høyesterett i 2005 med henvisning til ytrings og religionsfrihet. som blir garantert av den Europeiske konvensjonen som beskytter menneskerettigheter og grunnleggende friheter. Åke Green er en grundig forkynner med fokus på Guds ord og forkynnelse omkring alvorlige temaer.

tveitenOgså Terje Tveiten som for øyeblikket fungerer som forstander både i Zion Fevik og pinsekirken Betania Notodden er en grundig forkynner med et tydelig og bibeltro budskap med alvorlige undertoner. En forkynner som taler der mange andre tier og som har vist et varm engasjement for de unge i menigheten i Fevik.

jon-erling-henriksenForstander Jon Erling Henriksen som til vanlig er forstander i halv stilling i pinsemenigheten Zion i Bryne er en habil forkynner med oppriktig hjertelag for Israel.   Foruten sin forstandergjerning i Bryne er Jon Erling også reisesekretær i NPAI som er en forkortelse for norske pinsevenners arbeid i Israel. Henriksen er en grundig og tydelig forkynner med et ransakende og vekkende budskap. Henriksen er og godt kjent med det profetiske ordet når det gjelder Israel. Han er også en dyktig sanger og musiker og bidrar med sang og rikholdig forkynnelse.  En del av Jon Erlings oppgaver i NPAI er å rekruttere og inspirere mennesker til å reise til Israel og gjøre en tjeneste for en periode.

torbjørn-arnesen 2Evangelist Torbjørn Arnesen fra Fredrikstad område er til vanlig aktiv i Sion Råde hvor han er i eldsterådet. Torbjørn pleier å reise rundt sammen med sin kone Anne Berit og de begge er regelmessig å høre i Zion menigheten på Fevik. Åpningsmøtet for årets stevne er tirsdag 30 juni klokken og kveldsmøtene begynner alle dager klokken 1900. Torsdag, fredag og lørdag er det i tillegg møter klokken 1500 og som vanlig blir det anledning til å få kjøpt mat og drikke i stevnehallen. Det er god plass til campingvogner og bobiler på området. Mer info kan fåes ved henvendelse til Geir Syvertsen mobil 913 43288. Mer om Zion menigheten kan du lese på http://www.zionfevik.no/ og info om menighetens barnehjemsprosjekt i India kan leses på http://www.homeofhope.no/

Videoen er fra sommerstevnet i 2013

Av Kjell Andersen