Vanvidd og panikk preger nå verden

“Norge blir nå karakterisert som en politistat av avisene i Norge. All trafikk på nettet skal nå overvåkes av styresmaktene – har Stortinget bestemt. Jeg er kunde i Sparebanken Vest. Nå har de innført en regel som sier at man ikke får ta ut kontanter for mer enn 10.000 kroner i måneden. Således eier man ikke sine egne penger lenger. I en krigs-eller krisesituasjon må man ha kontanter. Når den elektriske strømmen er borte virker ikke kort-automatene,” skriver Ture Andersen på egen blogg

-EU har nå innført en ny regel som tilsier at alle hus – også i Norge – må etter-isoleres som et klimatiltak. De vil koste mellom 500.000 til 1,5 millioner kroner pr. hus. Alle barn i Norge fra barnehagen og oppover skal få opplæring omkring det å skifte kjønn. En liten pike på tre år som gikk i en barnehage fann plutselig ut at hun var gutt !

Ansatte på sykehusene våre er overarbeidet og vi mangler både leger og sykepleiere. Men kjønnsskifte-operasjoner skal gjennomføres. Jeg leste også at det er på tale å få operert inn livmor i mannfolk.

En stor torpedo ble oppdaget i havet utenfor Danmark. Den lå over kraftkabelen som går fra Norge til Nederland. Denne torpedoen ble løftet vekk for noen dager siden og flyttet kring 200 meter bort og sprengt.

Nå er det tilfeldige drap i Norge. Noen yngre menn med utenlandsk opphav gikk inn på en trikk i Oslo og gikk til kniv- angrep på en 16 år gammel gutt – de kjente ham ikke. Han svever nå mellom liv og død på et sykehus. Vi er nå i ferd med å få ” svenske tilstander ” også her til lands. I Sverige er det daglige hendelser som skyting mellom menn , sprengning av boliger og annen kriminalitet. Gjengene tar kontroll over et område og vil med all makt beholde denne kontrollen. I Sverige har de mange ” no go soner ” – der politiet må ha store forsterkninger for å gå inn.

I USA har tre banker gått konkurs. Vi vet ikke slutten på dette ; men aksjekursene faller over hele verden. Vårt store oljefond har plassert kring 60 % av sin portefølje i aksjer. Blir det krakk som i 1929 eller 3. verdenskrig : Så er det ikke mye igjen av vårt ” Pensjonsfond Utland ” – tror jeg.

Vi kristne kan ta det med stor ro og be til el Shaddai om å få ta på ” Guds fulle rustning “- i Yeshuas navn , AMIN ! ( Yeshua talte vest-arameisk og Han uttalte ikke AMEN men AMIN ). Derfor gjør jeg det samme.

Russland , Kina og Iran har nå en felles marineøvelse i Omanbukten som ligger til høyre på bildet – nær Hormuz-stredet. Iran er som kjent erkefiende av Israel. Det er Russland , Iran , Tyrkia og Libya som til slutt skal gå til angrep på Israel og vi får slaget på Harmageddon-sletten.

Følg Ture Andersens blogg her: http://turestril.blogspot.com/

 

7 tanker om “Vanvidd og panikk preger nå verden

 1. Her jeg bor kan man ta ut Kr. 10 000,- pr uke i alle Meny, Kivi, Spar og noen Joker butikker. Kontanter er smart å ha, for da kan ikke myndighetene spore deg. Det er jo hele poenget med det kontantløse samfunn, at myndighetene skal ha kontroll på deg, med mindre du bruker Coop kort ol.

  0
  1
  • ” poenget med det kontantløse samfunn, at myndighetene skal ha kontroll på deg, med mindre du bruker Coop kort ol.”

   Dersom du tror du ikke kan spores dersom du bruker coop-kortet lever du nok i en villfarelse. Det er ingen praktisk forskjell på et Coop-kort eller et hvilket som helst annet kort.
   Der er mulighet for å spore oss via ip-adresser, mobiltelefon, bompasseringer (med og uten bombrikke), den “svarte (gps-)boksen” i nyere biler, bank- og kredittkort etc etc
   ….og coop-kort.

   Hvis man da i tillegg tar med alle chipene vi som er vaksinerte har fylt opp blodårene med og 5. generasjons mobilnett (5G) så….. ;-P

  • Gransker. Jeg tror kontanter mente at man ikke kan bli sporet dersom man betaler med kontanter og ikke bruker Coop kort eller Trumf kort når man handler. Gjør man det blir data registrert hos Coop eller Trumf
   Disse kortene registerer hva man kjøper og så får man tilsendt brukertilpasset kuponger hos Coop som medlem.
   Det er ganske vanskelig å leve uten at Storebror ser deg.

   1
   1
  • Ja, så du erkjenner at vi er merket og kan spores av «vaksiner»? Dvs, de har komponenter i sprøyter og tester som sammen med 5G gjør de av oss som har fått dette i oss sporbare. Dette synes du er greit? Er du virkelig vaksinert med denne sprøyten? Mitt spørsmål er om de ikke allerede har puttet dette inn i andre såkalte vaksiner også.

   1
   1
  • Riktig Gransker. Men vet du at alle Tv-er som er produsert etter 1980 har innebygd kamra og mikrofon? Nei de er ikke synlige, Tv-en har også innebygd oppladbart batteri.
   Det ser ut som din kommentar om vaksiner er en fleip fra din side, men er du så sikker på det?

  • Til kontanter:
   Det med tv-er produsert etter 1980: det er bare tøys og tull. På 80-tallet jobbet jeg på elektronikkverksted og vet med sikkerhet at det ikke var noe slikt i tv-ene. I tillegg var de kameraene som kom på 90-tallet så dårlige og klumsete at det var i allefall ikke godt å skjule dem.
   Og dersom det skulle vært slik at det faktisk var kamera i dem, hvordan skulle noen fått tak i bildene fra dem. Husk at trådløs overføring og internett i praksis ikke kom før på 90-tallet. Du husker sikkert at på 90-tallet satt vi med 14.4-modem som laget alle mulige slags pipelyder for å komme på nettet. I tillegg gikk det så treget at bilder og lyd nærmest var utelukket. Så det med kamera og mikrofon i alle tv-er etter 1980 er nok ikke riktig.
   Men at der finnes tv-er med kamera og mikrofon nå er helt sikkert. At de kan hackes er sannsynligvis også mulig. Alt som er koblet til nettet vil jeg anta kan hackes. Alt fra telefoner til kaffemaskiner og printere.

   Ang vaksiner og chiper: ja, jeg er 100% sikker på at der ikke er chiper i vaksinene.
   For det første er det for mange typer vaksiner.
   For det andre: hva skulle drevet chipene. En chip er bare en liten datamaskin. Uten strøm/batteri og tilkoblingsmuligheter er den ubrukelig. Hvordan ville du lest av en slik chip dersom den faktisk fantes? Skulle man lest den av via mobilnettet måtte den kunne sende radiosignaler. Det krever en del strøm.
   Når man trakk opp vaksiner i sprøytene fikk man 6-7 doser ut en ampulle. Hvem skulle passe på at en ikke fikk alle chipene, og de andre 5-6 ikke fikk noen.
   Du har sikkert også sett artiklene på Søkelys der en person finner mange sendere med telefonen sin i en folkemengde. At det er chiper fra vaksinen er bare sprøyt! Løgn fra ende til annen er min påstand.
   Ang 5G: det betyr bare 5. generasjon mobilnett. Hver generasjon har hatt kapasitetsforbedringer. NMT-nettet var første generasjon mobilnett. GSM-nettet var 2G, 3G gjorde at vi kunne overføre bilder og data på mobilnettet (42 Mbit/s), 4G er stort segg tilgjengelig i hele Norge nå og har en hastighet på opp til 450 Mbit/s. Det neste nå, 5. generasjon (20Gb/s), skal ha så stor kapasitet at det kan støtte alle duppedittene du har i hjemmet, i bilen, tv, internett etc etc over mobilnettet.
   Det er ikke mer mystisk enn det. Men om det kan misbrukes? helt sikkert! men det kunne 4G og 3G også.
   (5G bruker foreløpig en del av de samme frekvensene som 4G)

   Betina: nei, jeg innrømmer det ikke. Jeg fleipet med det. Jeg påstår hardnakket at det ikke er chiper i vaksinen. Chip-produsentene klarte ikke engang å lage nok chiper til bilindustrien. Å levere chiper nok til milliardvis av vaksiner er utopi.
   At 5G er skummelt for mange skjønner jeg ikke. Jeg opplever det som at mange tror på hva som helst om 5G siden de ikke forstår hva det er. Det blir litt som at man i gamle dager trodde det var Tor med hammeren som fløy over himmelen når det tordnet. Man finner en kreativ forklaring på det man ikke forstår.
   Og beklager dersom det virker arrogant, jeg insinuerer ikke at du er dum – på langt nær, men man skal ta skremselspropaganda med en stor klype salt.

   Jeg påstår at der ikke finnes chiper i vaksinene – ikke i noen av vaksinene.
   Jeg påstår at man ikke kan spore folk som er vaksinerte via 5G-nettet.
   Men jeg kan bare påstå, du må selv finne ut om seriøse kilder støtter det du tror på.

  • Gransker, nå har jeg jo hørt på Klaus og Yuval, der de har snakket om dette. Det trenger jo ikke være en chip i den forstand man ser for seg, en liten firkant. Komponenter er ikke noe nytt fenomen, i den forstand at det er mulig å tilsette stoffer som har kapasitet til å hacke et menneske fra innsiden.

   Ordet biologisk krigføring er noe veldig mange har hørt, men få har tenkt videre over, da det grenser til noe de fleste sannsynligvis aldri har trodd ville skje, og ikke hatt videre forståelse av, forståelig nok. Det er litt sånn utenfor vår normale livsstil og tankegang. Når det gjelder datateknologi, hadde jeg foretrukket livet før denne utviklingen kom.

   Det tukles med veldig mye som er uetisk i dag, nettopp pga mulighetene teknologien gir. Kan man trekke paralleller til «vitenskapen» under 2 verdenskrig? Du har sikkert sett dokumentarer om hvordan det i vitenskapens navn ble utført grusomheter mot mennesker, som normale mennesker har problemer med å forholde seg til da det overgår det meste av ondskap. Når det gjelder ondskap er oppfinnsomheten ubegrenset, dessverre.

   Det jobbes heftig med å få fjernet kontantene, jeg må innrømme at jeg er lite flink å bruke de og dermed har jeg også et ansvar for å starte med og ta i bruk kontanter for om mulig å bremse utviklingen litt. Selvsagt bør flere bli obs på hva som står på spill om alt omregnes i digital valuta.

   Hvilke muligheter som vil bli misbrukt og brukt mot befolkningen kan man bare tenke seg, men det er kommet så langt at det er nok ikke mulig å endre det og gå bakover i tid. Da må man nok vente til 1000 årsriket starter, det blir muligens en gjenoppbygging av samfunnet etter massive ødeleggelser, og tusen år med fred som beskrevet i bibelen.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.