Ture Andersen: Når kommer den store smellen ?

B-52 er et fryktinngytende bombefly. Foto: YouTube DroneScapes

“USA har sendt flere B-52 ” flyvende fort ” til Estland – ikke langt fra grensen til Russland. For noen dager siden var disse flyene på vingene og nærmet seg russisk territorium. Da scramblet russerne to av sine jagerfly for å avskjære de svære amerikanske bombeflyene – som er fullstappet med atomvåpen. Det så ut for meg at disse russiske flyene hadde Kinzhal – missil under buken. Slike missil er hypersoniske og Vesten har ikke våpen som går fort nok til å skyte de ned. Kinzhal-missil har kraftig atomstridshode. Jeg vet ikke når det virkelig smeller mellom NATO og Russland – men jeg tror det kommer til å skje før eller siden,” tidligere offiseer i det norske forsvaret Ture Andersen i et innlegg på egen blogg

Og Ture fortsetter: “Personlig forbereder jeg meg på at det kan skje rett over påske. Hvordan denne krigen utvikler seg : Vites ikke av meg – men Russland vil overleve – siden det er dette landet som skal angripe Israel til slutt sammen med Tyrkia , Iran og Libya. -Elektrisk strøm er et gode som fort forsvinner – også i Norge. Da må du være forberedt på slikt : – batteri-radio slik at du kan lytte på meldinger fra myndighetene – ved radioaktivt nedfall bør du holde deg inne med stengte ventiler i 14. dager grunnet sekundær-stråling – ha rikelig med drikkevann inne i huset. Det står seg i minst et halvt år. Det går minst tre liter pr. person pr. dag. – ha mat lagret for 14. dager – brød i fryseposer står seg lenge i fryseren. – bør ha alternativ varmekilde – lommelykt og stearinlys eller andre lyskilder – be vår Fader om hjelp og støtte i en slik vanskelig tid!

Norge på viddene

“Nå er det norske samfunn kommet helt på viddene. Jeg leser i dag at en mann har giftet seg med seg selv i et vigslet kirkerom : Kulturkirken Jakob i Oslo. Han bar både brudekjole og smoking.

Tures aktuelle innlegg kommer bare noen dager etter at det ble kjent at USA utplasserer sitt største hangarskip til Svartehavet. Alt er i Herrens hender. Måtte vi være rede åndelig og fysisk. Den tredje verdenskrig kan lett komme ut av kontroll.

https://www.youtube.com/watch?v=IGKVD163yek

Tures blogg kan følges her: http://turestril.blogspot.com/

 

3 tanker om “Ture Andersen: Når kommer den store smellen ?

 1. Den store smellen kommer når den allmektige tillater det.
  Om den dagen er nær er det bare Gud som vet, tidens tegn og tiden vi lever tyder på
  «Snart nærmer seg den store dagen»

  2
  2
 2. Den store smellen du skriver om kommer bombesikkert I trengseLEN
  (som IKKE viser til bibelverset «vi har alle trengsler». Trengsler hadde jeg faktisk i går, og får det sannsynligvis igjen, men Gud VAR med)

  ET STORT OG KRAFTIG JORDSKJELV SOM DET ALDRI FØR HAR VÆRT SIDEN DET KOM MENNESKER TIL JORDA» (Vi vet hvor vi leser det)

  Stjerner, kometer og hagl på 34,2 kilo skal smelle i bakken, sol skal svi menneskene med ILD, fjell skal revne m.m. Ingen av dere ville overlevd dette😊

  Da er vi ikke her😊 FØR det, så kommer det ikke mer enn det vi kan klare👍

  Praise God❤️😇

  Vær ikke bekymret. Enhver må hamstre om man føler for det. Veldig bra det.

  De som ikke gjør, og kjenner totalt fred for det, gjør helt riktig, de også. De som ser på som dem som dumme har et problem selv -med både Gud og sine søsken i Herren.

  Noe må man alltid ha på lur. 14 dager uten strøm har skjedd her i nærheten tidligere. Havregryn, fikener, dadler, vann kommer man langt med. Og gulrøtter gravd ned i sand om man vil.

 3. Vel – jeg tror ikke det kommer enda. Så jeg har lest i ulike profetier – så vil Gud velte Biden fra sin posisjon – og etterhvert også Kamela Harris. Det er de som hisser opp til krig. Det er hva jeg tror. Men klart – ingen vet dag eller tid når det denne krigen som Lebesbymannen sa. Men jeg tror etter den profetiske kalenderen – altså Guds kalender – så er dette for tidlig. Jeg tenkte på det kvinnen fra Valdres sa – i sin profeti – som Emmanuel Minos delte – når vi behandler innvandrerne/migrantene som vi gjorde med jødene – så er syndenes mål oppfylt. Kanskje det er en retningssnor på når ting vil skje?

  I Ukraina blir folk frelst – når de er i nød – og bibler blir revet bort av alle typer mennesker. Så smerten og tapene åpner opp for frelse i større skala. Så kan man lure om også det er en av grunnene til at Gud en gang i fremtiden – vil sende Russerne hit – for at vi ikke skal i vårt “gode” liv – og overflod – og rikdom – gå til fortapelsen. Guds Ord sier:

  “Derfor blir dødsriket enda mer grådig og spiler sin munn vidt opp. Og ned farer både folkets stormenn og hele mengden som bråker og ler.

  Og mennesket blir bøyd, og mannen ydmyket, og de overmodiges øyne blir ydmyket. Men høy blir Herren, hærskarenes Gud, ved dommen. Og Den Hellige Gud viser seg hellig ved rettferdighet.”
  Jes 5:14-16

Det er stengt for kommentarer.