Dette gjorde amerikanske granater med utarmed uran i Irak -og nå er det Ukrainas tur

NATO og USA er de ledende pådrivere av krigen i Ukraina. Store mengder våpen og ammunisjon er blitt donert til Zelensky regimet som aldri får nok. Det seneste tilskudd av våpen til Ukraina kommer fra Storbritannia. Et land som gjentatte ganger har forpurret fredsinitiativ enten de kom fra Israel, Tyrkia eller Hviterussland. Storbritannia og NATO land vasser i død og fordervelse. Nå skal Storbritannia sammen med stridsvogner sende utarmet uran granater til Zelensky`s hær. Målet er tydeligvis å drepe og ødelegge Ukraina for alltid.

USA har brukt ammunisjon med utarmet uran både i Irak og bombingen av Serbia. Et djevelsk våpen som dreper noen øyeblikkelig og på sikt påfører sivile alvorlig skade. Barn som blir født inn i områder hvor USA har brukt sine djevelske våpen blir vansiret  og rammet av misdannelser, dødelig kreft. Og dette vil britene nå bruke i Ukraina. Russland har flere ganger advart Vesten mot å sende slike våpen til Ukraina og omtaler det som “skitne våpen”. Men Storbritannia gir blaffen og de ukrainske nasjonalistene vil bruke alt av våpen de får kloa i. Selv om det er barna som rammes.

Og nå er det barna i Ukrainas tur

4 tanker om “Dette gjorde amerikanske granater med utarmed uran i Irak -og nå er det Ukrainas tur

 1. Vaksiner, skitne bomber. Vesten fornekter seg ikke. Det er tydelig at vi i Europa bor der hvor Satan har sin trone.
  Guds ord sier: Åp 2,13 Jeg vet hvor du bor, der hvor Satan har sin trone, og du holder fast ved mitt navn, og du fornektet ikke min tro i de dager da Antipas var mitt trofaste vidne, han som blev slått ihjel hos eder, der hvor Satan bor.
  Opprinnelig var dette sted Pergamum i Tyrkia. Men den ånd av ondskap som preget Pergamum er flyttet til Vesten og ser ut til å kontrollere den vestlige verden.
  Som kristne er vi Antipas.
  Navnet Antipas er sammensatt av to greske ord
  Anti som betyr “i mot” eller “i stedet for” og pas som betyr “alt”.
  De sanne Jesu vitner er både i mot alt som skjer av ondskap i regi av den vestlige dypstatsskjøgen og skulle være et alternativ til denne onde verdens tidsordning. Mange kristne er ikke annerledes enn verdens barn.
  Grunnen til at mange kristne vil få del i Skjøgens synd og pine når hun faller er fordi dem viste seg passive når hun ble avslørt!
  Åp 18:4: Da hørte jeg en annen røst fra himmelen si: ‘Kom ut av henne, mitt folk, slik at du ikke får del i hennes synder og slik at du ikke skal få noe av hennes pine.
  Dette er en advarsel jeg føler Herren har lagt på mitt hjerte.
  Jeg fikk tidlig se at mange av de religiøse og særlig lederskap i Kirke og bedhus som stilltiende støtter Skjøgens løgn narrativer og herskermakt raskt kan bli regnet som en del av Skjøgen den dagen folket og dyret ser hennes bedrag og kaster seg over henne og de dem tenker er en del av hennes system.
  Johannes åpenbaringen advarer Guds folk om viktigheten av å markere avstand til Skjøgen for å unnslippe hennes fall, dom og plager som følge av det.

  0
  0
  • Storbritannia vil levere Ukraina utarmet
   uran ammunisjon.
   Uttalelsen ble gitt av Storbritannias
   forsvars-minister Annabel Goldie.
   Moskvas reaksjon var umiddelbar.
   ” Det virker som om Vesten virkelig har
   bestemt seg for å kjempe mot Russland
   til den siste ukraineren, ikke lenger bare i ord,
   men i handlinger.
   Jeg vil gjerne påpeke i den forbindelse at hvis
   det skjer, vil Russland være tvunget til å reagere
   tilsvarende”, sa president Vladimir Putin.
   Russlands utenriks-departements talskvinne
   Maria Zakharova kommenterte :
   ” Ukraina er for Storbritannia ingenting annet enn
   en test-arena for konfrontasjon med landet vårt.”..
   …..
   Utarmet uran ammunisjon ble brukt av USA
   under bombingene av Jugoslavia i 1999
   og Irak i 2003.”…

 2. Er ikke tvil om at nazi-Zelensky vil bruke slike våpen.
  Han er en uren jøde slik Judas Iskariot også var.
  En jøde kan være like ond som ikkejøder.
  Kristne må være forsiktige med å støtte Ukraina.
  De risikerer å bli deltaktig i skjøgens synder og få skjøgens dom.

  1
  1
 3. Bildene er motbydelige – disse uskyldige – og like uetisk som NATOs (les: USA) krig mot Jugoslavia, dvs. Serberne.

  USA har glemt at Serberne var deres allierte under 2 verdenskrig – da Serberne beskyttet jøder og Sigøynere – fra Kroatisk morderiske overfall – og fra Kosovo albanerne, under ledelse av Hitlers venn el-Husseini – tidligere Stormuftien av Jerusalem – og senere mentoren til Yasser Arafat – han som ble 1900 århundrets verste terrorist – og fikk fredspris av oss for det…… USA har syndene helt opp til halsen – og dessverre er mange kristne på en NATO beruselse og kick – det som gir motsatt av fred, og heller åpner opp for en fremtidig krig – mot eget land.

  Det er så som skjønner hvor mye ondskap USA og England har gjort – alle bare retter fingrene mot Russland. Men med at USA og England har tidligere vært badet av Evangeliets lys, mer enn alle andre nasjoner – så vil der hvor lyset har vært, når de hengir seg til mørket – så vil mørket bli mørkere enn det verste mørket. Derfor krever Gud de 2 nasjonene mer til ansvar – enn Russland.

  Klart – Russland vil bli dømt for sine synder – som alle andre nasjoner – men vi må huske på at den demoniske Woke kulturen – Pride og Trans – har ikke fått slått rot i Russland – og Gud hater disse falske ideologiene – som er bare kjødelige begjær – ingenting annet. Kjærlighet er det få som vet hva er – og spesielt de som prater om det mest – vet minst om det.

Det er stengt for kommentarer.