Valgresultatet Barack Hussein Obama hatet -men har nå ringt Benjamin Netanyahu for å gratulere

Stor irritasjon i Det Hvite Hus over at israelske velgere ikke sendte Benjamin Netanyahu ut av regjeringskontorene, ringte likevel statsminister Netanyahu torsdag kveld

Netanyahu and ObamaUSAs president svelget torsdag kveld det sure eplet og ringte personlig å gratulerte Benjamin Netanyahu med valgseieren. Oppringingen kom etter at media både i Israel og USA stilte spørsmål med hvorfor presidenten ikke raskt ringte opp Netanyahu for å gratulere med valgseieren. Onsdag og torsdag kritiserte en rekke aviser den amerikanske administrasjonen fordi Barack Obama forble taus om valgseieren, men i går kveld tok presidenten den nødvendige telefonen. At administrasjonen hadde håpet på et annet valgresultat legger få skjul på og tonen mellom de to var diplomatisk med ikke hjertelig. Sannheten er at den amerikanske presidenten er dypt misfornøyd med “at israelerne ikke skjønte sitt eget beste” og erstattet Netanyahu med en mer underdanig statsminister som man mener Isaac Herzog ville være. Etter to dager har USAs president ennå ikke ringt opp Benjamin Netanyahu for å gratulere med seieren og fortsetter dermed i samme spor som i 2013 da han måtte avreagere i en hel uke før han tok den nødvendige telefonen. Når Japans statsminister Shinzo Abe vant sine valg i 2012 og 2014 tok det ikke mange timer før USAs president ringte opp sine gratulasjoner.

At USAs Barack Hussein Obama og hans administrasjon hadde håpet på et annet obama-red-line-cartoonvalgresultat er noe som burde være allment kjent for dem som følger litt med på situasjonen i Midt-Østen. Kjemien mellom Netanyahu og Obama har aldri vært særlig god, og i løpet av de siste årene har relasjonen gått fra ille til verre. Den amerikanske presidentens Midt-Østen politikk har så og si vært en sammenhengende katastrofe og tilsynelatende politiske seire som avsettelsen av tidligere president Hosni Mubarak i Egypt og drapet på Libya`s tidligere leder Muammar Gaddafi har medvirket til å svekke de moderate kreftene i Midt-Østen og styrket ekstrem islamisme. I Egypt havarerte Barack Obama`s drømmer om en allianse med det muslimske brorskapet da det militæret fjernet islamistene med makt, og i Libya truer islamistiske jihadister med å senke landet inn i kaos og dypere mørke. Nylig ble 21 egyptiske kristne koptere halshugd av ISIS terrorister i landet NATO bombet inn i anarki, og USAs president ville ikke engang referere til dem som kristne. Obama`s prosjekt i Syria, hvor både han og hans utenriksminister krevde regimeendring har endt i mageplask og fra John Kerry lyder det nå nye toner om å forhandle med diktatoren som man høsten 2013 ville fjerne med militærmakt etter all brutalitet mot sitt eget folk. Ikke minst etter at kjemiske våpen ble brukt i konflikten i august 2013 ventet mange at Obama ville sette handling bak sine ord, men det ble med et gigantisk mageplask og en pinefull og ydmykende retrett. Alliansen Teheran, Moskva og Damaskus hadde seiret.

Et dårlig signal på relasjonen mellom Obama administrasjonen og Israel

israel-valgSta israelske velgere har i hopetall trosset den amerikanske presidentens ønsker om en mer føyelig israelsk regjering og i stort antall slått ring rundt sin statsminister og Likud. Meningsmålingene før helgen som ga opposisjonsalliansen “sionist-unionen” en klar ledelse skapte rent lystige toner i Det Hvite Hus, og desto større ble nedturen for Obama administrasjonen som må forholde seg til en lite føyelig Benjamin Netanyahu som ikke vil akseptere et “Hamastan” under sin vakt. Med å gjøre Likud til det klart største partiet i Knesset har israelske velgere ettertrykkelig fortalt Obama administrasjonen at de har langt mer tillit til Netanyahu`s politikk enn Obama`s drømmer om å dele opp landet. “Når Obama drøyer med å ringe opp den israelske statslederen for å gratulere ham med en velfortjent seier, er det et dårlig tegn for de bilaterale bånd mellom Washington og Jerusalem,” skriver Raphael Ahren som er diplomatisk korrespondent for “The Times Of Israel” i en kommentar. “Det ligger forakt for Netanyahu i luften,” skriver korrespondenten videre.

Før eller senere vil Obama måtte komme til å gratulerer Israels ny-gamle statsminister med valgseieren og i tradisjonell ånd vil han uttrykke Amerikas forpliktelse for Israels sikkerhet og uttrykke håp om fortsatt samarbeid og bla-bla-bla. Men så kommer også de dårlige nyhetene eller signalene. Det faktum at den amerikanske presidenten drøyer med gratulasjonene forteller om de svært anspente personlige relasjonene som er mellom de to
obama-callledere. Den amerikanske presidentens økende personlige forakt for Netanyahu og hans lederskap, vil i følge mange observatørers spådommer, føre til en ytterligere forringelse av de bilaterale bånd mellom Jerusalem og Det Hvite Hus. Obama administrasjonens støtte til Israel i internasjonale fora kan komme til å bli redusert, selv om Netanyahu har full oppbakking og støtte blant det republikanske flertallet i Kongressen. “Det er en uskrevet protokoll som sier at gode venner er raske til å gratulere hverandre med seire,” sier Yigal Palmor, en forhenværende israelsk embedsmann med nært kjennskap til diplomatiske etiketter. Det faktum at Obama ikke har hastverk med å ringe Netanyahu taler svært høyt og en rungende taushet er en veldig tydelig uttalelse,” sa den erfarne embedsmannen. Videoen under ble postet noen timer før Obama tok seg bryet med å ringe Netanyahu

https://www.youtube.com/watch?v=Q9-UzD0DgIU

Kampanjen mislykkes

At Europa og USA har hatt et sterkt ønske om å se at Netanyahu ble byttet ut er åpenbart og i følge enkelte skal Obama aktivt ha bidradd til dette blant annet ved å bruke amerikanske skattedollar nettopp til dette formålet. Det israelske valget viser at Obama har feilet nok en gang, og den amerikanske presidenten vil måtte slite med Netanyahu antageligvis ut hele sin tid som president.

https://www.youtube.com/watch?v=dXUbP2QfaeQ

 

 

53 tanker om “Valgresultatet Barack Hussein Obama hatet -men har nå ringt Benjamin Netanyahu for å gratulere

 1. Obama er jo farget, men det var gospel legenden Andraé Crouch også og jeg lytter gjerne til ham. Saken er bygd på en rekke analyser omtalt i israelsk/amerikansk media etter valget i Israel. Men helt klar er jeg kritisk til Obamas utenrikspolitikk. Jeg tror den er farlig, ødeleggende og den har fremmet radikal islam.

 2. Obama er vokst opp med muslimsk familie. Tydelig at Israel er en torn i hans øye! Under hans presidentperiode taper kristendommen terreng. Han har sannelig vist sitt rette ansikt.

  • 1. Det er ingen konspirasjonsteori at Obama misliker Netanyahu. Det er alment kjent. Store deler av min vurdering er basert på hvordan media fremstiller relasjonen mellom Obama og Israels leder og alle i Israel er kjent.
   2. Obama er vel noe mer ukristelig enn Bush på enkelte områder -slik oppfatter mange kristne amerikanere det.
   3. Obama sier det “han må” i forhold til det å støtte Israel, men han sier heller ikke mer. Hvorfor Netanyahu istedet har satset på Kongressen som er kontrollert av republikanerne vet vi jo grunnen til, og det er at Netanyahu nok i likhet med meg oppfatter at det er der den tydeligste støtten sitter. Ikke i det hvite hus. Men spør du Obama vil han selvfølgelig si at han er forpliktet på Israels sikkerhet osv osv. -Det gjenstår jo å se hvor dyp denne støtten er da.
   4. Muslimer slåss mot muslimer så det er ikke noe argument verken for eller mot at han skulle ha muslimske sympatier.
   5. Obama har heller ikke lagt skjul på at han vokste opp under muslimsk innflytelse og når han bøyde seg dypt for den Saudi-Arabiske monarken var han den første amerikanske presidenten noensinne som har bøyd seg for en muslimsk monark. Jeg forstår meget godt at den handlingen åpnet for spekulasjoner da dette i en islamsk kontekst var et symbol på at Vestens ledende hersker underdannet seg en muslimsk monark. Hva Obama selv la i det å bøye seg slik vites ikke…
   Det at det eksisterer såpass mange som stiller disse spørsmål med Obama gjør Anna S påstand legitim.
   Når det gjelder hans tilhørlighet til en baptistmenighet i Chicago så var det vel og en del kontrovers omkring Obama og pastor Jeremiah Wright.

  • Her er et klipp der president Bush har tatt i mot “president” Abbas fra “Palestina”, der han titulerer ham president, og sier at han varmt støtter og anerkjenner dannelsen av en palestinsk sak.
   FAKTUM: Bush var definitivt ikke hakket bedre enn Obama!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=L1WFTIGlK5U

   At Bush var en generelt ubrukelig president, som blant annet kjørte landet økonomisk i grøfta, er en annen historie!

   Din argumentasjon, Kjell, bygger utelukkende på spekulasjoner og konspirasjonsteorier. Jeg tror forresten det meste av den vestlige verden, ville ønsket at Israels statsminister ble byttet ut!

  • Jeg er ikke noe for Bush Ansgar, men for øyeblikket er Israels beste allierte republikanerne og ikke i Det Hvite Hus.
   Det at USAs økonomi ble kjørt i grøfta er nok heller et resultat av FEDs policy og det som i ettertid er blitt kalt “Allan Greenspans fraud” som er en ypperlig bok skrevet av økonomiprofessor Ravi Batra. Årsaksforholdet her er veldig omfattende men verken Bush eller Obama fører en sunn økonomisk politikk-

   Når de gjelder de klippene (om de er klippet og limt) har likevel Obama faktisk kommet med utsagnene i en eller annen setting og de uttrykker en mening.
   Selv vår Børge Brende så helst at Netanyahu ble parkert, men israelske velgere er gjenstridige å lite føyelige. Det er Gud som rår… Han styrer historiens gang mot det klimaks som vil måtte komme.

  • Hvordan kan dere være uredelig å omtale noen for det navnet de vitterlig har? Fra Wiki: Barack Hussein Obama II er USAs nåværende president, og den 44. i rekken. Enkelte omtaler herr Obama konsekvent som Barry Soetoro i debatter omkring ham, men jeg velger å bruke hans navn.

  • Han heter virkelig Barack Hussein Obama og hvorfor er du så opptatt av at man skal utelate ett av hans navn?

  • Ansgar, man kan da lese kroppsspråket og de holdninger ett menneske har og uttrykker i ord og gjerning.

  • Det har vært flere anti israelske presidenter i USA, blant annet Bushene, Clinton og nå Obama. Det er interessant å merke seg at rett etter eller under samtaler om deling av Israel har USA blitt rammet av store katastrofer. Noen eksempler: 1991 orkanen Grace skapte ødeleggende flodbølge i Massachusetts, orkanene Andrew i 1992 og Katarina i 2005, jordskjelvet i California i 1994, tornado i 1999 (den verste i landet historie) rammet Oklahoma og Kansas, den tropiske orkanen Sandy i New York 2012.
   Kanskje du kan lage en utfyllende artikkel om dette, Kjell? Det er viktig å ha klart for seg at en deling av Israel medfører straff, noe Bibelen sier mye om.

  • Den er for tynn, Anna. Vi kan sikkert være enige om at Amerika er langt mer Israel-vennlige enn Norge og de fleste andre europeiske land? Og hvorfor rammes da ikke Europa og Norge av store naturkatastrofer.
   Finnes det noe land som ikke mener at Israel skal deles?

  • Vi står nå, også ifølge seriøse økonomer, foran en gigantisk økonomisk nedtur der dollaren kollapser. Dette vil ramme hvert eneste land, også Norge. Pastor Wilkersen så dette komme og advarte de som vil høre. Norge rammes ikke nødvendigvis av naturkatastrofer, selv om det også kan skje, men økonomisk får vi det vanskelig.
   Jeg tror det er viktig å se at fremgangs teologien har spilt fallit og at vår eneste trygghet ligger i at vi holder oss nær til Jesus. Vi kristne vil ifølge Bibelen bli prøvd på vår tro, om vi holder fast på troen også når alt raser rundt oss. La oss være åndelig våkne og avsløre ledére som går imot Guds ord uansett om de er prester, biskoper eller presidenter.

  • Sjekk dette selv, Ansgar. Det er for mye som har skjedd samtidig eller umiddelbart etter samtaler om deling av Jerusalem eller andre deler av Israel til at det kan være tilfeldig. Vi kommer ikke bort fra at Israel er Guds eiendomsfolk. Det står blant annet klart at den som løfter på Jerusalem skal skade seg selv.

  • En kristen kaller ikke Koranen for hellig, slik Obama gjør. En kristen vet at islam er djevelens religion.

  • Hvert eneste år er det millioner av mennesker som konverterer fra islam til kristendommen:-)

  • Høres ut som Chrislam er noe for deg Ansgar 🙂 Du kaller den muslimske amerikanske presidenten som forsvarer abort og homofili kristen, men de Guds menn som Paul Washer og MacArthur som forkynner entydig at abort og homofili er synd, blir falske profeter. He he he

  • Bjørn Storm; jeg vet at du har fått klare anbefalinger om å ikke skal opptre på sosiale medier, da du mangler selvkontroll. Kanskje det var et godt råd? Når det gjelder din påstand om Obama; når så du sist at en muslim forsvarte homofili/abort? Teorien om at Obame er muslim, faller på egen urimelighet:-) MacArthur; jeg har NULL RESPEKT for folk som benytter talerstolen til å latterliggjøre andre kristne ledere/forkynnere, i god “smiths venner ånd”.

 3. Modig artikkel. Å si noe kritisk om Obama er som å banne i kjerka. Jeg har lenge sett Obama som et forbilde på antikrist og når dere ser hva han som fredsprisvinner har stelt i stand burde enkelte få en flau smak i munnen. Obama er ingen kristen, men alt tyder på at han er muslim. Å si noe annet er dårskap. Obama er en prototype for en falsk messias gestalt. En personlighet som har de karakterer som kjennetegner antikrists ånd.

  • Obama bekjenner seg kristen. Han har sagt offentlig at han har tatt i mot Jesus som sin frelser og mester.Hvem er du til å si at han ikke er kristen? Hvordan kan du dømme hans hjerte? Hvem som er dåren her, kan nok diskuteres?:-)

  • Ansgar. På fruktene skal treet kjennes, høster man “ja til abort” og “ja til homofile ekteskap” av å ta i mot Jesus som frelser og mester? Her høstes det tydeligvis plommer på et epletre. 🙂

  • Når det gjelder homofili, så er Obama i “godt” selskap med nær halvparten av de norske biskopene og svært mange av prostene og prestene…
   PS! Jeg syns ikke det er så veldig “kristent” med dødsstraff heller(slik Bush var en varm tilhenger av). Vet du forresten hvorfor h)n er mot abort?(jeg har hørt ham si det selv, og det har intet med religion å gjøre)

   Når det er sagt, så er jeg ikke spesielt begeistret for Obama, men opplever at dere har et altfor unyansert bilde av ham, på enkelte områder.

   Jeg håper vi neste gang får en republikansk president som er konservativ i verdispørsmål, men liberal i økonomisk politikk.

  • ‘Når det gjelder homofili, så er Obama i “godt” selskap med nær halvparten av de norske biskopene og svært mange av prostene og prestene…”
   Ja, og hva så? Som kristne skal vi ta avstand fra dem!

  • Biskop Erling Pettersen i Stavanger et homovennlig. Vil du si at han IKKE er kristen? Eller er han en ultraliberal kristen, som er på avveier på enkelte områder?

  • Dette er i beste fall ondsinnede spekulasjoner, og i verste fall en ondsinnet løgn…

 4. Utdrag fra artikkel i avisen Dagen 27/1:
  Obama regnes i dag som en av de mest anti-kristne presidenter USA har hatt, som stadig utelater henvisning til «Gud» i taler, og ved flere anledninger har ytret utsagn som «USA er ikke lenger en kristen nasjon» og sier at «det muslimske bønneropet er en av de vakreste lydene ved solnedgang».
  I Kairo-talen i juni 2009, henviste Obama flere ganger til Koranen, men ikke en gang uten å betegne boken som «Den hellige Koranen». Det fremstår definitivt som islam er mer hellig i hans øyne enn den kristne tro.

  Det USA vi kjente i gamle dager med kampen for individets frihet, borgerrettigheter, et land basert på kristne verdier, samt en desentralisert statsmakt, er i alvorlig stagnasjon. Dette har skjedd forholdsvis raskt, og er en dramatisk endring. Noam Chomsky, en av USAs kjente intellektuelle og verdens mest siterte forsker innen humaniora, går så langt som å hevde at USA ikke lenger er et demokrati, men en elitestyrt ettpartistat. Han mener at landet har utviklet seg til et oligarki med pengesterke eliter, både på høyre og venstresiden som styrer på vegne av, og ofte på tross av folkets interesser. En nylig studie fra Princeton universitetet kommer til samme konklusjon.

  Obama er nå den minst populære presidenten siden den andre verdenskrig, og den som har begynt flest kriger i Amerikas historie.

  • Veldig riktig vurdert Anna. For enkelte er åpenbart Obama ei hellig ku og når det gjelder Obamas referanser til Koranen var han jo virkelig ærbødig. Når 21 kristne koptere ble henrettet av ISIS ville ikke engang USAs president referere til dem som kristne. For oss er disse martyrer hvis vitnesbyrd aldri må bli glemt.

 5. Vi lever i alvorlige tider. Bibelen sier at vi vil oppleve fryktelige hendelser etter hvert som gudløsheten øker og Jesu gjenkomst nærmer seg, og at ‘fødselsveene’ intensiveres i styrke inntil hans rike bryter frem. De fleste av verdens ledere står Guds ord imot, de nedkaller straff og Obama er intet unntak.
  Sterkere og sterkere ringer pastor Wilkerson’s ord iallefall i mine, og sikkert i mange andre kristnes ører. Jeg har alltid vært skeptisk til profetiske uttalelser, men David Wilkerson’s profeti har krøpet inn under huden. Bibelen sier at Gud ikke gjør noe før han har åpenbart det for sine tjenere profetene. Jeg tror oppriktig at Wilkerson var en Guds profet og at vi gjør vel i å lytte til han.

  Utdrag fra Wilketsons profeti i 2009: “Jeg føler meg manet av Den Hellige Ånd til å sende ut et meget alvorlig budskap: Det holder på å skje en stor katastrofe, som kommer til å skake hele denne verden. Den blir så fryktelig at vi kommer til å skjelve alle sammen, ja, endog vi som mener oss selv å være gudfryktige”.
  – “Det vi kommer til å oppleve er ikke bare vanlige depresjoner eller regresjoner, men saken er at vi som menneskehet lever nå under GUDS VREDE”.
  Hva som kommer kan vi jo bare spekulere på, det er nok å ta av (atomkrig, hungersnød, forfølgelse?) men det er farlig å lytte til de falske profetene som forkynner et annet evangelium, blant annet om enorm materiell velstand som kan tas ut i ‘tro’. På tide å forkynne at Gud ifølge Bibelen også er ‘en fortærende ild’ som viser sin vrede.

  • Allerede etter å ha lest min første bok av David Wilkerson, “blant narkomane og storbygjenger i New York” -merket jeg at her har vi med en Guds mann å gjøre. USA har gått fra ille til verre i tiden etter 2001 og vi ser jo at det profetiske ord oppfylles like for våre øyne.
   Det er utrolig spennende tider vi lever i og jeg tror vi gjør klokt å akte på profetordene som har gjallet til vår tid.
   https://www.youtube.com/watch?v=qr_VlHO3DpQ

  • Enig i det, Kjell. Jeg merket også at Wilkerson var en Guds mann da jeg for mange år siden leste samme boka du nevner, samt boka Visjoner. Wilkerson sto fram med et svært upopulært budskap og han ble hånet og latterliggjort, mest av kristne. Han vaklet ikke, men sto stødig og fast på det han hadde mottatt fra Gud. Pipen fikk likevel en annen lyd da finanskrisen kom i 2008 og mye av det han skrev om ble oppfylt – banker som gikk over ende, problemer i bilindustrien, boligboblen, børser som stupte, for å nevne noe. Folk ble skaket, og plutselig var de villige til å høre det han hadde å si. Det er mer i vente, og vi må forberede oss. Bibelen sier at den vise ser ulykken komme og skjuler seg.

 6. Du har foreløpig ikke kommet med noen substansiell kritikk av innholdet i saken om Obama med unntak av at du hevder at millioner av mennesker lyver når de stiller spørsmål ved Obamas religiøse utydelighet. En rekke videosnutter dokumenterer at Obama har fremsagt utsagn som mange oppfatter som sympatier for islam og en klar utydelighet i forhold til kristne verdier. Vi deler den uro enormt mange kristne amerikanere føler over sin president og ingen lyver med å påpeke dette. Obama har selv åpnet for slike spekulasjoner gjennom ord og politikk overfor Midt-Østen. Imidlertid har Obamas politikk langt på vei slått feil og den lovpriste arabiske vår er blitt til en tung arabisk vinter, som har spunnet ut av kontroll, nettopp under Obama`s regjeringstid.
  https://www.youtube.com/watch?v=-VC4ea24_mQ
  https://www.youtube.com/watch?v=uDHX8UXQe0g
  Jeg sier ikke at det nødvendigvis er slik, men at det er legitimt å ha synspunkter som bryter med A4 standpunktene til den politisk korrekte opinionen.

  • Ingen av disse videoer rasehatende/antisemittiske. Du slenger ut påstander du ikke kan dokumentere. Obamas policy etterlater seg litt for mange ubesvarte spørsmål og ut fra den dokumentasjon som finnes er det god grunn til å kunne anta at Barack Hussein Obama har uttalte muslimske sympatier. Du argumenterer: “Noe som forklarer hvorfor han er hatet av IS og andre ekstreme muslimer. Han er i deres oyne vantro.” Ja mange muslimer er vantro i øynene til IS og blir derfor massakrert. Så når IS henretter andre muslimer er disse som proklamerer en annen utgave av islam kristne? Faller på sin egen urimelighet.
   https://www.youtube.com/watch?v=He-ukB9n9oQ Denne videoen forteller hvordan islamister er velkommen i Det Hvite Hus.
   Du skriver: Besvar heller sporsmaalet om kristne skal lyve om andre mennesker. Jeg ser at du ikke kan eller vil besvare dette sporsmaalet.
   Svar: Selvfølgelig skal kristne ikke lyve om andre mennesker, men det som er “sannhet” for deg, har jeg god grunn til å stille spørsmål ved ut fra den dokumentasjon jeg har sett. Jeg anser Obama som en del av de gudsfiendtlige kreftene i verden. Jeg syntes Mark Dice setter ord på tingene “Obama, messias for morons, servent of satan…https://www.youtube.com/watch?v=Z9OljKw6q70

 7. Kjell: Jeg ser at du prøver å rettferdiggjøre at du benytter Obamas mellomnavn. Da du la ut artikkelen, hadde du utelatt fornavnet!
  Det er en kjensgjerning at hans mellomnavn svært sjelden blir brukt, og de få gangene det faktisk blir brukt, er når noen prøver å innbille verden at han er muslim(direkte eller indirekte, for å sette ham i diskreditt).
  Under 1 % av de gangene han er omtalt på nettet, er mellomnavnet benyttet!

  Her syns jeg du kan være ærlig Kjell: Hvorfor bruker du mellomnavnet hans? Og det vil ikke være redelig å si at
  det ikke er en baktanke/et motiv med det, for det må det være!

  Og når det gjelder det faktum at han er kristen; Hvilken rett har vi som kristne til å stille spørsmål ved at en mann sier at han er kristen? Han har åpent erkjent at han for mange år siden tok i mot Jesus som sin frelser og mester, og han var medlem i en baptistmenighet i Chicago før han ble president.

  • Vi har all mulig grunn til å stille spørsmål om Obama er en kristen når hans handlinger taler imot Guds ord. Kan bare nevne hans ja til homofile ekteskap og til abort.

  • Jeg bruker bevist to eller tre av hans navn siden han heter Barack Hussein til fornavn og Obama til etternavn og hans navn har en betydning

   The name Barack (blessing) prepended on the second name Hussein (grandson of Mohammed) modifies Hussein like an adjective, and Barack Hussein Obama literally means “Blessing of Al-Husayn” Obama.

   Again, Al-Husayn was son of the muslim Prophet Mohammed’s daughter Fatima (and Ali ibn-Abi-Talib,), who was massacred at Kerbela on October 10, 680.

   The name Barack is Arabic in origin, and when isolated is not necessarily muslim. The name Hussein is muslim in origin, and when combined the name Barack Hussein Obama is muslim. http://deathby1000papercuts.blogspot.no/2008/09/barack-hussein-obama-origin-of-obamas.html

   Dere kan mase om at Obama er en kristen, og hadde han vært det, hadde han båret frukter som svarer til omvendelsen. I stedet har du en president som forsvarer fosterdrap, homoekteskap og som vanskeliggjør situasjonen for kristne. En mann som ikke engang ville refererer til de 21 halshugde kopterne som kristne. At han er medlem av en kirke beviser intet, men jeg tror ikke at amerikanerne hadde valgt en president som ikke var medlem av et kirkesamfunn.

 8. I et intervju med ABC News i mai 2012 sa president Barack Obama:
  – Jeg har konkludert med at det for meg personlig er viktig å gå ut og erklære at jeg mener likekjønnede par bør kunne gifte seg”.
  Han ble dermed den første presidenten i USA som åpent støtter likekjønnet ekteskap.

  – Obama-administrasjonen forsøker nå å presse kristne grupper som driver nødhjelp til å henvise gravide kvinner til abort. Spesielt gjelder dette unge jenter som kommer til USA uten følge av foreldre. Trosbaserte organisasjoner mener at dette er et angrep på foreldreretten og på samvittighetsretten. Susan Yoshihara i Ja-til-Livet-grupen C-FAM sier at «reglene krever at trosbaserte organisasjoner skal henvise til nødprevensjon (abortpillen), og at de innleder samarbeid med grupper som sørger for abort eller melder fra til de føderale myndighetene – for å få lagt til rette for abort. Dersom organisasjonene ikke gjør dette, mister de retten for støtte over statsbudsjettet. Yoshihara understreker at en rekke organisasjoner som føler dette som utidig press har protestert overfor Obama-administrasjonen. Hun sier at gruppenes kommentarer er at dette er i strid med samvittighetsfriheten. Obama-administrasjonen har satt en absolutt dato for å bøye seg for de nye kravene til 24. Juni 2015.

  20. januar 2015: USAs president Barack Obama varsler at han vil nedlegge veto dersom Representantenes hus vedtar et forbud mot abort etter uke 20, melder Reuter.

  Obama går inn for drap på mer enn 5 måneder gamle barn i mors liv! Jeg orker ikke å beskrive hvordan disse blir drept, det er bare for grusomt.
  Obama kristen? Aldri i verden!

  • Kløktige ord som varmar rundt hjarterøtane. Forfatterspire in spe? Mr Birdstep stend ikkje attende for ein annan forfattar, hr Holberg. Han forvandla mor Aase til ein stein. Mr Birdstep endrar mr H. Obama til ein Moder Theresa. Bring it on, brother!

  • Vil gjerne minne om at partilederne Siv Jensen, Erna Solberg, Trygve S Vedum og Jonas G Støre alle sier at de er kristne og alle er for fri abort.

  • Du skriver: “Vil gjerne minne om at partilederne Siv Jensen, Erna Solberg, Trygve S Vedum og Jonas G Støre alle sier at de er kristne og alle er for fri abort”
   I mine øyne er dette det samme som å si “Jeg er kristen og for mord”.
   Det er lett å kalle seg kristen Ansgar men jeg trodde ikke at du hadde en så vass utgave av den.

  • Helt enig, og jeg har slett ingen vass opfatning av det å være kristen. Mange tror de er kristne dersom de er medlemmer i statskirken, og går i kitken hver julaften. Jeg tror Obama er en slik vass, lunken kristen. Men dersom han var muslim, kunne han ikke ha fremstult seg som en bekjennende kristen, og dermed heller ikke vært pro homo/abort.

  • Tror du virkelig at disse er kristne Ansgar? Må være i Joel Osteens “kirke” i tilfelle 🙂

  • Nei, det tror jeg ikke. Siv Jensen og FRP, står jo for det stikk motsatte av kristne verdier, på nær sagt ALLE områder…PS! Jeg formoder at det nok en gang er den teologisk kunnskapsløse, Bjørn S, som med feighetens kappe forfekter; tomhet…

  • Ansgar, hvorfor angriper du kristne som Bjørn S og andre? Hvis kristne ikke er jordens salt, hvem kan da være det? Det er ikke mye ånd og liv over innleggene dine.

  • Ansgar, fyll deg med Guds ord og bli en helstøpt kristen med et rent hjerte. Ser du ikke at sinne og hatskhet ødelegger ditt kristenliv?
   For ordens skyld, jeg er ikke Bjørn S.

  • Ansgar, har fått mail fra personen som skriver under “Jesus kommer snart” og det er ikke Bjørn S

 9. Trodde Søkelys var oppadgående å så Obama`s plass i endetidsbildet. Obama er Antikrist og haugevis av videoer er lagd for å dokumentere dette faktum. Frelste over hele verden har hatt syner og åpenbaringer over hvilken plass Obama har i endetiden. Vi venter nå på at Obama skal åpenbare seg som dyret og avdekkingen av denne mannens ondskap har alt begynt. https://www.youtube.com/watch?v=ZKBUaDbTN5M
  Vi kan vente at Obama sørger for at presidentvalget i 2016 vil bli kanselert slik at han får sin tredje periode.

  • Jeg er klar over disse teoriene broder Abraham. Jeg tror så avgjort at Obama representerer “Antikristens ånd” og har en posisjon i endetidsbildet, men om han er Antikrist er mer tvilsomt. Han har dyktige demagogiske evner, har en forførerisk evne til å bedra mennesker og fører en politikk som er antikristelig i den grad at kristne amerikanere som brenner for Jesus merker at under hans regime er det blitt tøffere å være kristen. Under den perioden vi lever i nå vil de som tror på Guds ord merke forfølgelsen og motstanden, men de som lever sløvt eller under uttrykket “død fisk følger strømmen” ikke merke noe til motstanden. Dersom man har en kristentro som er tilpasningsdyktig og bøyelig uten klare og tydelige svar er det jo ingen som bryr seg med oss. Men dersom man radikalt og modig står på Guds ord, vil også norske kristne merke motstanden.
   Ludvig Nessa, Børre Knudsen og Per Kørner var blant dem som modig stod for Guds ord og vilje, og samtlige av de norske fosterdraps-politikerne er lyst i bann av disse tre Guds menn.

  • Nå har jeg sett videoen du linket til i sin helhet og la meg først si at den inneholdt en del interessante teorier samtidig som noe var for tynt. Jeg tror likevel ikke at jeg kan falle ned på videoen konklusjon og jeg tror det er lurt å være avventende. Obama har uten tvil en rolle som “en verdens hersker i dette mørket” og han kan være en forløper for Antikrist. Jeg sier ikke at han er det, men at han kan være det. Det vi kan merke oss er i hvert fall at under Obamas presidentskap har verden endt i krig og kaos hvor ekstrem islam i en blodig utgave løfter sitt ansikt i Midt-Østen, Afrika og senest i Afghanistan. Det er ikke tvil om at under Obamas vakt har Islamsk stat sprettet opp over alt som paddehatter og resultatet er død. ISIS dreper kristne, ISIS dreper andre muslimer, ISIS dreper vantro og denne videoen som er lagd av de palestinske selvstyremyndighetene i sin propagandakrig både mot Israel og eventuelle islamske utfordrere er veldig talende. https://www.youtube.com/watch?v=K5nigZzgf4Y

 10. Hildrande du! No skin sola att. Det litterære orakel har talt!
  Som vanlig med grandios innlevnad og glitrande formuleringar øser mr Birdstep blessings av sitt hjartes kammer. Keep up the good work, brother!

Det er stengt for kommentarer.