Endel opplever problemer med å kunne logge inn for å sjekke det foreløpige skatteoppgjøret -problemer også for sparebankenes nettbank

Etter nattens trøbbel med pålogging for å sjekke skatteoppgjøret er det nettbank-kunder til sparebankene som har problemer torsdag

altinnLovnaden om at folk kunne sjekke sitt foreløpige skatteoppgjør etter midnatt natt til torsdag holdt ikke stikk. Tre minutter over midnatt tålte ikke sidene mer og synet som møtte spente og nysgjerrige nordmenn som forsøkte å logge seg inn for å sjekke var dette: “Tjenesten er for tiden ikke tilgjengelig! “Innlogging er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi beklager dette og jobber med å løse problemet. Vennligst prøv igjen senere,” og dermed måtte mange frustrerte nordmenn gå til sengs med uforrettet sak. Ting skal ha fungert greit i morgentimene i dag.

– ID-porten fungerte som normalt, men enkelte brukere fikk i en periode ventetidsplakat. Dette er en kontrollert innsnevring av tilgangen. En planlagt avgrensing i trafikk sikrer at ID-porten ikke går ned og dermed blir helt utilgjengelig. For hver som logger seg ut, er det nettbanken ny som kommer inn. Ergo, hvis du får ventetidsplakat eller ikke kommer inn, vær tålmodig og prøv igjen på et senere tidspunkt, sier kommunikasjonsdirektør Eirik Andersen i Difi til avisen VG. Torsdag var også nettbank til flere sparebanker nede. Kunder både i Spareskillingsbanken og sparebankene opplevde store problemer med innlogging og problemene startet før klokken 11 torsdag formiddag. Nesten tre timer etter at problemene oppstod opplever kunder ennå problemer når de forsøker å logge seg inn på nettbank, og i de siste månedene har nettbanken for sparebankene vært nede flere ganger. Det er skandaleselskapet EVRY som står bak nettbanktjenesten til de ulike sparebankene i Norge.

5 tanker om “Endel opplever problemer med å kunne logge inn for å sjekke det foreløpige skatteoppgjøret -problemer også for sparebankenes nettbank

 1. Jeg klarte å styre nysgjerrigheten, og la meg som vanlig ved 23-tiden. Ser at som vanlig så har flere av de kristne organisasjonene jeg har gitt til, ikke sendt inn opplysninger om dette. Håpløst at de ikke har styr på dette, av respekt for de som gir.
  Spenningen er vel heller ikke fullt så stor lenger, som før. Nå kan man enkelt beregne skatten selv på skatteetaten.no. For egen del stemte det fullt ut med det jeg hadde kommet frem til selv(ved en svært enkel
  prosedyre)

  • Jeg undret meg over hvem som skulle få tienden av skatteoppgjøret mitt?(nå liker jeg ikke tiende-begrepet, da det er en gammeltestamentlig ordning, som jeg mener at vi ikke skal forholde oss til i dag, men det er en annen sak).

   Tenkte på Smyrna….Hva tror du Jan Kåre kan love av Guds velsignelser som motytelse om jeg betaler inn til ham? Dersom han lover mer enn Hanvold, så kan det jo tenkes;-)

  • Her er et forslag Ansgar: http://www.homeofhope.no/
   Barnehjem i India… Et langt mer fornuftig prosjekt. jeg garanterer ikke at du nødvendigvis høster inn 100 fold i cash -men kan hende du møter noen takknemlige indere i himmelen som sier “takk for at dere bidro til å gi meg mat, klær, husrom og en evig frelse!”

  • Det var definitivt en verdig kandidat. Kan sågar tenkes at jeg gir noe allerede nå. Små organisasjoner, der intet går til lønn/adm,, har jeg sansen for.
   Disse er også registrert i Brønnøysund, ser jeg. I motsetning til visse andre….Forstår ikke at det er så vanskelig å få gjort: Man gjør dette selv på internett, på 10 minutter!

Det er stengt for kommentarer.