Valgjuks-videoer fra juksevalget i vippestater er begynt å poppe opp

President Trumps juridiske team av advokater, jurister og redaktør John Solomon fra “Just The News” er i full gang med søksmål både i Georgia, Pennsylvania og to andre delstater for å stanse det omfattende valgjukset som pågår. Etter at Trump teamet fikk medhold i kravet om at deres observatører skulle ha adgang til valglokalene, har valgstyret anket saken videre til en høyere rettsinstans. Samtidig nektes fremdeles observatører adgang til lokaliteten hvor man antar at jukset og manipulasjonen pågår. Samtidig som president Trump tar nødvendige juridiske skritt, begynner videoer som viser påstått stemmefusk å dukke opp på sosiale medier.

I følge kilder Søkelys har vært i kontakt med skal noen av stemmesedlene være merket med et vannmerke. Disse vannmerkede stemmesedlene er linket opp til en blokk kjede satt opp av Trump teamet så de kan bli sporet. Mange av disse stemmesedlene skal ha blitt sporet til søppelkasser og søppelbøtter. Stemmesedlene skal ha vært fylt ut og var stemmer til Trump som gikk rett i søpla. Valgjuks spørres det om det som vi ser i videoen under.

2 tanker om “Valgjuks-videoer fra juksevalget i vippestater er begynt å poppe opp

  1. Selvfølgelig er det omfattende valgjuks. Både demokratene og Joe Biden er tvers i gjennom kriminelle og korrupte individ som hører hjemme bak murene.
    Dette er teppefall for demokratene og deres mangeårige korrupte hegemoni i Amerika. Det faktum at Biden & co er en gjeng juksemakere er noe vi alle har sett.
    Disse kriminelle må bli buret inne.
    Vi ser hva som skjer. Enhver som har litt anstendighet og hjerne kjenner skurkene på deres løgner.

Det er stengt for kommentarer.