Franklin Graham: “Be for vår nasjon da noen forsøker å stjele valget” -Vebjørn Selbekk raser i kjent stil

Franklin Graham i Billy Graham Evangelistic Association maner nå de troende over hele Amerika til å be mot de krefter som forsøker å stjele valget. Samtidig freser ikke uventet Dagen redaktør Vebjørn Selbekk og mener at Franklin Graham`s oppfordring til å be om Guds vilje skal skje og at fiendens planer skal ble gjort til skamme. ” Dette er sterkt skadelig for amerikansk kristenhet,” skriver redaktøren for den religiøse avisen på lederplass. Franklin Graham er bare en av stadig flere kristne som har forstått at vi står overfor et omfattende valgjuks som er i ferd med å bli avslørt

Franklin Grahams oppfordring til bønn har skapt sterke reaksjoner i den religiøst og politisk korrekte Vebjørn Selbekk. Så provosert er den religiøse redaktøren at han mener at oppfordringen til bønn er “svært skadelig for amerikansk kristenhet.” Videre hevder Selbekk som får applaus av koret at “kristenledere har bundet seg til masten på et skip som er i ferd med å synke.” Det store spørsmålet er om ikke det er Selbekk selv som befinner seg på et politisk og religiøst korrekt Titanic fastbundet til krefter vi vanligvis finner i de mørkeste irrganger i frafalls-Norge. Forbønnsoppfordringen som falt Vebjørn Selbekk tungt for brystet lød slik: “Jeg ber om at dere fortsetter å be for vår nasjon og dette valget. Mange frykter at noen stjeler valget, så bli med meg i bønnen og at Guds vilje må skje. Be om at de som er fiender av Gud, vil bli stille og at deres planer vil bli gjort til intet.” Franklin Grahams oppfordring til bønn har fått nærme 600 000 likes og svært mange av dem som har kommentert det hele på Facebook -har skjønt hva som står på spill og registrert at det som har utspilt seg i demokratisk kontrollerte vippestater -er regelrett valgmanipulasjon og valgfusk. Når Franklin Graham og andre kristne som normalt ikke tyr til det Vebjørn Selbekk og MSM vil hevde er “konspirasjons-teorier” -bør det være et klart og tydelig signal om at kristne i Amerika ikke sover en Tornerose-søvn sammen med redaktør Selbekk, Dagbladet, Klassekampen. Vårt Land og andre åndsdøde blekker med sugerør til statskassa. Når kristenledere nå blåser alarm vitner det om at de får mer informasjon om det som skjer i deres eget land enn den informasjon Selbekk henter ut fra TV2 og ARK.

En røst som er blitt PK og hylles av venstrevridde liberale

Redaktør Vebjørn Selbekk i avisen Dagen har blitt politisk og religiøst korrekt

Dette er ikke noe polemikk mot Vebjørn Selbekk, for han skriver og mener bare det som er innenfor og sikrer avisen den allmektige pressestøtten. Selbekk som selvfølgelig høster applaus av det liberale koret som bruker å rope “halleluja og ja & amen” hver eneste gang Selbekk bruker sin biske penn til å angripe kristne som ikke er helt på linje med Selbekks religiøse virkelighetsforståelse. “Den vanlige venstrevridde gjengen som før var aktiv på Verdidebatt har flyttet hit til Dagen og applauderer selvfølgelig Selbekk hver gang han omtaler Trump. For der finnes det en forakt som ikke er Selbekk verdig i forhold til hva det kan forventes av en redaktør i Dagen. Har Selbekk sjekket hva Biden kommer til å gjøre så fort det er mulig med alt det Trump har fått til av gode og positive saker ?? Det er egentlig helt utrolig at kristne mennesker har en så innskrenket forståelse av hva som er bra for verden og USA. Da må de feilene Trump måtte ha komme i skyggen av alt han har gjort. Nok en gang særdeles skuffende av Selbekk,” skriver Rune Holt som har forstått det stadig flere kristne nå har sett. Nemlig at Dagen under Selbekk har blitt mer politisk korrekt og tannløs enn Vårt Land, eller for den saks skyld Dagbladet.

Fra eksternt nettsted Les også: Flere stemmesedler enn registrerte velgere

2 tanker om “Franklin Graham: “Be for vår nasjon da noen forsøker å stjele valget” -Vebjørn Selbekk raser i kjent stil

 1. Selvfølgelig er Franklin Graham langt mer åndelig oppadgående enn redaktøren for den tidligere kristne avisen Dagen.
  Dagen har jeg mistet all tillit til. Selbekk er ingen kristen. I sine litt yngre år var det faktisk litt brann i ham og nidkjærhet for Guds ord.
  Men nå, er han bare en skygge av seg selv. Han kunne like gjerne være redaktør for Nationen eller Dagbladet. Selbekk tilhører gammelmedia.
  Han har skuffet stort. På tide at Dagens ledelse gir mannen sparken.
  Han har allerede gjort nok skade på Guds tjenere.

 2. Selv jeg har innsett at jeg ikke helt forstår hva som skal skje i de siste årene før tusenårskriket så har jeg lurt på hvofor antikrist skal få så stor oppsluttning. At oppsluttningen består i et åndelig bedrag er vel sannsynlig. Men likevel litt rart.

  Jeg tror de som levde før 2. VK og så hvordan folk hyllet den åpenbart kriminelle Hiter fikk et innblikk. I dag kan vi med selvsyn se hvordan folk stemmer på en senil gjennomkorupt presidentkandidat som løftes fram av milliardærer, kriminelle offentlige ansatte, venstreekstreme medier og politikere med svært tvilsomme motiver.

  Jeg er ikke lenger i tvil. Vestlig politikk styres helt og holdet av en global sammensvergelse. Sannsynligvis er målet det som lenge har blitt omtalt som en ny verdensorden. Ingen vet hvem som skal lede denne men vi kan jo gjette.. .

Det er stengt for kommentarer.