Valgjuks-dramaet i USA -Følg høringen fra representantenes hus i Georgia fra fredag klokken 17

Valgjuks og stemme-manipulasjon er temaet under dagens høring i representantenes hus i Georgia. Right side Brodcasting Network planlegger å sende live fra høringen på YouTube. Hvorvidt YouTube på grunn av sin nye sensurpolicy vil tillate sending fra en formell kongresshøring om valgjuks gjenstår å se. Onsdag måtte Right Side Brodcasting avbryte sin livestream på YouTube på grunn av YouTubes retningslinjer som forbyr brukere å stille spørsmål ved resultatet av årets juksevalg.

Fra torsdagens høring

Facebook Comments

20 tanker om “Valgjuks-dramaet i USA -Følg høringen fra representantenes hus i Georgia fra fredag klokken 17

 1. Til dere her inne som kommer med stygge udokumenterte person angrep , ingen av dere tør å stå frem med fult navn , ingen av dere tør virkelig å stå for det dere sier , ingen av dere hadde tørt å møt meg ansikt til ansikt og sagt det samme, for noen løgn aktige feiginger dere er og det forteller alt om dere .
  I plassen for å være saklige er det bare tull og vas som kommer ut av dere
  Hadde jeg vært Kjell , så ville jeg fortløpende slettet dokkers kommentarer og forløpende slettet dokkers profiler .

  • Når denne covid katastrofen er over og alle kan gå på kafe igjen, vil jeg invitere deg på kaffe og kake i en kafeteria nær deg når jeg er på dine kanter av landet, Rune Lye.

   Dette for en hyggelig prat og du kan ta selfies av oss sammen og legge dem ut her.
   Det er et løfte og jeg betaler.

   Men lyver du i et forum som bekjenner seg til guds ord om at man ikke skal lyve, må du godta en formaning. jesus selv var ikke spesielt fin og hyggelig mot løgnere og andre syndere. Så dette må du og andre som lyver finne dere i.

  • Du bør stå frem her , covid smitter ikke igjennom kommentarer på søkelys, synes det er feigt av deg Bernt å slenge rundt deg av drit om andre folk som du gjør her , selv om du ikke er enig med dem .
   Jeg møter det gjerne, men kan ikke se for meg at det blir en hyggelig prat , for om du oppfører deg likt i det virkelig liv , kommer kaffen din til å sprute ut av munnen din mens du skjeller meg ut , fordi jeg mener du tar feil.

  • Bernt , jeg vil i såfall idetifisere deg på søkelys, så alle de du slenger rundt deg av påstander for sjansen til å ta en ” hyggelig kaffe prat med deg”

   Hva angår Claussen så står jeg for det jeg sa , han fremstår for meg som en hjerne vasket ateist .

  • Ingen hjernevasket. Ikke pent.

   Det er fint at du forsvarer Kjell for det er mye stygt han får høre, enig i det. Er så takknemlig for at han står på her dag etter dag og holder ut skittkastingen. Ikke mange som hadde klart å stå i det. Ja, det er virkelig noen her inne som vil slite med alt de har sagt. Vi kan alle få sagt ting vi ikke burde, men det er håp for alle 🙂

   Har inntrykk av at Søkelys v/Kjell er eneste våkne sted i Norge snart. Har vært på / sett på, y.tube endel norske prekenerer hvor tiden vi lever i nå ikke taes opp i det hele tatt, det prates som det ble gjort for 3 år siden, jeg sitter der målløs. Men slik skulle det bli. Sa Bibelen. Men det gjør vondt. Kristne sover. Håper mine kjære blir med når bortrykkelsen skjer. Og alle her inne også. Jeg setter pris på dem alle.

   Kjell lar alle slippe til her og det er veldig fint synes jeg.

  • “Jeg er en sivilisert mann med gode manerer og jeg har hele tiden kunne bevise at mine påstander er sanne.”
   Det var så dagens VITS. Ikke var den god heller.

  • Her er ETT eksempel på Bernts siviliserte HEDERLIGHET og GODE manerer:
   “Dette er bare et eksempel på Kjell Andersen sin dobbeltmoral, uhederlighet og fullstendige mangel på intellektuell intelligens.”

  • Når den SIVILISERTE HEDERSMANNEN Bernt tillegger andre meninger de ikke har, er det, i hans øyne, en SANNHET, selv om det er LØGN.
   Hvor mange ganger har du, Bernt, tillagt Kjell Andersen meninger han IKKE har?

  • Jeg har aldri tillagt Kjell Andersen meninger han ikke har, Birgir.
   Det av den grunnen at jeg ikke lyver om andre.

  • Nei, jeg snakker sant. Men du bare kaster om deg med ord og påstander som om dette var snøballer. Og du støtter en president som mener at man skal beføle andre kvinner en sin kone i skrittet (noe som gud omaler som hor) og som presiderte over de høyeste abort tallene man har sett noensteder. Abort tall som var dobbelt så høye som under Obama og Biden president regimet.
   Og du forsvarer annet som gud omtaler som hor og horskap. Faktum er at Trump er en horkarl og at du støtter en horkarl og hans horeri. Hva er din egen livsstil ?

   Kan ikke du se at din posisjon er et forsvar for ugudeligheter og synd, Birgir Hermansen ? Eller kjenner du ikke gud ? Jeg tror du burde studere bibelen før du fortsetter din seilas mot ditt evige fortapte liv.

   1
   1
 2. Hvorfor tror du at det er foregått juks, Kjell? Advokatteamet har ikke fremlagt et eneste bevis. Kun uttalelser fra folk som fremstår enten beruset, tilbakestående eller begge deler.
  Så hvorfor tror du på dette?
  Anser du at det kan være en realitet at dette valget er slik myndighetene sier: det sikreste valget i historien?
  Vi andre forholder oss til faktum, og det er at santlige 50 delstater har godkjent valget, at den føderale valgorganisasjonen har uttalt at det ikke finnes bevis for juks, og at en samlet presse inkl FOX anerkjenner seier for Biden.

  5
  8
  • Tenk du kaller dem beruset og tilbakestående. De kan et par ting bedre enn deg kanskje…

   Du må bare fortsette å “forholde deg til faktum”, det er helt fritt til det (om enn så lenge) men tror du vil få deg noen overraskelser. Orker du se hele denne? Det er verdt å ta seg tid til det, så kan du -hvis du er åpen for det, se litt annerledes på ting.
   https://www.youtube.com/watch?v=fCqwwHs6oU0.

   3
   2
 3. Trump og friends betaler for hverandre for å sementere fortellingen om utbredt valgjuks og uærlig seier til Biden. Trump hater nederlag, men elsker alternative fakta som han selv finner på, denne Ufeilbarlige, oransje golfguru og a very stable genius som grab them by the pussy. For alternative fakta er sannere enn fakta. Det har den tapende presidenten bestemt.

  😂🤣😂🤣😂

  Trump dyrkes lik en avgud. Også i hans megamenighet er selvutslettende hengivelse og totalforbud mot motforestillinger den ypperste av alle dyder. På samme måte som de religiøse, motsier Trump seg selv, men truer med utslettelse og ragnarok for alle som ikke godtar blindt eller underkaster seg.

  😂😃😂😉😂🤪

  Nå får vi bare håpe Trumps gjennombedratte kjøpebrud får komme hjem til luksus i ro og fred for mannens stormannsgalskap og politiske parentes. Slik hun etter sigende ønsker. Ja, hun har fortjent en fuckings Christmas, som hun kaller det, uten å måtte representere løgner og hat.

  7
  7
 4. “årets juksevalg”, Kjell Andersen fortsetter med sine LØGNER. At du våger å daglig lyve bevisst. Ond synd, du lever i synd😪 Sad(som Kjells avguddskikkelse ville sagt, i all sin retoriske enfoldighet)

  4
  8
  • Ja, olav, det er juks å ha en koffert med stemmer under pulten. Snart kommer det nok noen herlige parodier på de gule folkene 🙂 Cant wait. (Tror jeg må sjekke Mark Dice, har sett nok her nå, vet jo hvordan det går tilslutt allikevel.)

   Det er så flaut. Og stakkars kona til biden må stadig trøste ham og si det går nok bra.. tror jeg..kanskje…

   Du ser direkte nå Olav?

   6
   2
  • Så lenge du med viten og vilje fortsetter å lyve, så må du forvente å bli formant.

   3
   1
  • Jeg ga deg en likes Olav.
   Fordi jeg synes det er morsomt at du ligner på Greta Thunberg, how dare you! (Også ligner du litt på denne dama her også)

   Hvis både du, Greta,Trump og jeg kommer til himmelen så skal vi sitte ved samme bord. Da bare elsker vi hverandre, det blir fantastisk, men det er viktig at vi gjør det f.o.m i dag. Det budet er like stort som det første. Matt. 22:36-40

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *