Trump advokat Rudy Giuliani ute av sykehuset og klar til kamp -Steve Bannons War Room fra klokken 16

Borgermester og Trump advokat Rudy Giuliani som ble testet positiv på Covid-19 i forrige uke er nå ute av sykehuset og klar til kamp. I en tweet lagt ut for kort tid siden skriver advokaten at behandlingen han fikk av pleiere og staben ved Georgetown Med Star Hospital var mirakuløs. “Jeg ble lagt inn med alvorlige symptomer. Jeg forlot sykehuset bedre enn noensinne,” skriver Giuliani som roser legene som behandlet ham. Dermed vil advokaten om kort tid være klar til kamp i det pågående valgdramaet i Amerika. Som kjent har Texas sammen med 16 andre delstater anlagt et søksmål som de håper høyesterett vil behandle.

Det pågående søksmålet vil etter all sannsynlighet være blant temaene som vil bli tatt opp under Steve Bannons daglige “Pandemic War Room” som starter klokken 16

 

Facebook Comments

5 tanker om “Trump advokat Rudy Giuliani ute av sykehuset og klar til kamp -Steve Bannons War Room fra klokken 16

 1. Det var raskt! Spreking…Godt han er tilbake. Mye å jobbe med.

  Sannheten skal frem.Trump vant.

  Snart gråter Trump-haterne og NRK.
  Det blir bra til slutt 🙂 Men tror julen blir meget spesiell.

  3
  1
  • Det vil bli en merkelig jul. Denne SMITTEN har gjort nordmenn redde. Var en tur ute i byen og ser nedtrykte mennesker som virker livredde for å komme nær hverandre.
   En dame på butikken flyttet seg raskt da jeg lot som jeg hostet..
   Det er jo merkelig hvordan “SMITTEN” forsvant og ble en ikkesak under Black Lives Matter opptøyene og demonstrasjonene også her hjemme.
   La også merke til hvordan valgmøter med Trump ble stemplet som “supersmittere” under valgkampen, mens SMITTET ikke ble nevnt av media da folk feiret Bidens “seier” i gatene.
   Mennesker lot seg forføre av propagandaen på 1930 og 1940 tallet i Tyskland, men nå er nesten en hel verden forført av propaganda.
   Vi som ennå har litt vett i behold kan kanskje kose oss med denne Covid-19 prank videoen
   https://www.youtube.com/watch?v=6QYo_zlN4Fs&t=512s

   2
   2
  • Videoen var nesten litt på kanten når jeg vet hvor livredde folk er. Jeg må nok sitte ganske alene å le litt 🙂 Mest av mannen som står der fra 1 min ut i videoen -som en saltstøtte i en evighet! Jeg tror nok skrekken kan ta folk så de blir helt lammet. Synes synd på folk, de er virkelig redde for dette. Men vaksinen skal ordne opp i alt tenker de. Så da forstår jeg ham som slår.

   Ja, de rundt meg som ikke liker Trump nevner stadig manglende masker ang. Trump, men de glemte nevne det når bl.a. Biden ble feiret i gatene.

  • Folk trenger å slappe av litt fra dette Covid-19 hysteriet. For noen dager siden ble advokat Giuliani innlagt for Corona virus, og i dag er han ute igjen av sykehuset.
   Advokat Sidney Powell retwittret dette på Twitter om det hele: “”Corona Virus is so dangerous, 78 year old cigar smoker just walked out of the hospital in three days”
   Alle disse som får viruset, gamlingene ser ut til å takle det bra, Både Trump selv, advokat Giuliani og John Hagee er jo alle ganske godt oppe i åra og takler viruset bra.
   Jeg tror troens folk må riste av seg frykten for dette viruset og ta lærdom av John MacArthur.

  • Ja det trenger folk virkelig. Men tror de som er redde vil fortsette å være det så lenge de ikke fyller seg med Ordet og hører på rett undervisning. Jeg opplever at det er vanskelig å hjelpe dem. De leser jo overskriftene i VG, så … Og stakkars Hannah er jo på bærtur tenker de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *