Valgjuks-dramaet fortsetter i USA: Eric Trump hevder at Trump-stemmesedler ble brent og hevder demokratene begår valgjuks

Dramaet i forbindelse med avsløringene omkring det massive valgjukset fortsetter å vokse. Rasende Trump tilhengere har skjønt at demokratene er i full gang med å jukse til seg valgseieren -og dersom Biden i det hele tatt blir utkåret som valgvinner, er det gode grunner til å stille spørsmål ved hans legitimitet som president. Sønnen til Donald Trump, Eric Trump, har lagt ut flere meldinger på Twitter der han hevder at demokratene i tellingen av stemmer i presidentvalget.

Han kunngjorde også at Trump-kampanjen vil stanse opptellingen i to delstater. – Vi kom til Pennsylvania i dag med våre advokater. Vi har sett fra dag en at demokratene jukser. De prøver å jukse seg til seier, sa Eric Trump på en pressekonferanse. Se video under.

På sosiale medier har flere lagt ut videoer av observatører som er blitt hindret i observere stemmetellerne. Flere av observatørene skal også ha blitt nektet adgang til stemmelokalene. Det er også lagt ut videoklipp som viser det som skal være irregulære hendelser utenfor valglokale. Blant annet skal det ha blitt delt ut markeringspenner som kan brukes til å merke stemmesedler. Det jukses kraftig i Arizona  heter det i klippet

Det er også lagt ut videoer som viser hvordan store mengder Trump stemmesedler blir brent. Det meldes også at Twitter har forsøkt å hindre folk i å ytre seg og legge ut påstander om det omfattende valgjukset som ble avdekket onsdag.

5 tanker om “Valgjuks-dramaet fortsetter i USA: Eric Trump hevder at Trump-stemmesedler ble brent og hevder demokratene begår valgjuks

 1. Valget måtte gjennomføres for å avdekke hva som egentlig foregår.og Demokratene gikk rett i fella.
  Viktig å synligjøre hva som skjer.
  Narrativet til venstresiden er i ferd med å avdekkes.
  Alle vet at når dette er avgjort er det mange som ryker rett i kasjotten.
  Media i Norge fortsetter å kjøre på med skuespillet sitt, hvor naiv tror de at man egentlig er.

  • Mye kan tyde på omfattende valgfusk fra Demokratene Jan. Jeg vil tro at dette underminerer tilliten og legitimiteten til en eventuell Harris administrasjon. Dette vil bli prøvd rettslig og ende i høyesterett.
   Dette ender i bråk.

  • Kan tyde på Andersen?
   Er du dum eller bare forsiktig?
   Dette ikke bare tyder på, men er et gigantisk valgjuks som vil kunne resultere i demokratenes fall.

 2. Venstres store ikon, Trine Skei Grande ble sjokkert og skremt av Trumps uttalelser, ja det direkte gyste i kroppen hennes da hun hørte hva han sa.
  Men om dette som Trump jr. kommer med viser seg å være sant så hadde nok heller ikke TSG funnet seg i noe slikt. Men urett begått mot andre er lett å bære, særlig om uretten rammer noen av de “slemme”.
  Spennende tider. Vi får se

 3. Jan; er DU dum? Det finnes ikke bevis for juks.
  Trump fekter i alle retninger i ren desperasjon.
  Hold dere for gode til å videreformidle alle løgnene og konspirasjonsteoriene fra Trump, familien og den advokaten fra helvete. De er alle satans flokk, onde til margen!

Det er stengt for kommentarer.