Bevæpnede Trump tilhengere som ville inn i stemmetellings-lokaler møtt av politi

Stemmesedler sorteres og kastes i søpla i valglokaler mens Biden stemmer blir lagt til telling

Kraftige protester flere steder i USA: − Slipp oss inn .Det har vært kraftige demonstrasjoner mot det pågående valgjukset i flere vippestater. Demokratenes forsøk på å stjele valgseieren ved hjelp av omfattende valgjuks og manipulering med stemmesedlene i stor skala, har fått Trump velgere til å skjønne at Demokratene er i ferd med å stjele valget. Bilder som viser hvordan Trump stemmer blir kastet i søpla mens Biden stemmer legges til telling sirkulerer nå på sosiale meder. Joe Biden vil aldri bli min president og et Biden styre vil ikke ha legitimitet i det amerikanske folket, sier flere Trump-tilhengere til Søkelys.

Her pågår stemmetellingen fortsatt torsdag morgen norsk tid, og en stor gruppe Trump-tilhengere har møtt opp utenfor et valglokale i fylket Maricopa, der storbyen Phoenix ligger.

– Slipp oss inn, roper flere av de fremmøtte, som ifølge lokale ABC Arizona er utstyrt med med flagg og plakater som viser støtte til presidenten. Demonstrantene skal ha forsøkt å ta seg inn i lokalet der stemmetellingen pågår, men er blitt stanset av politiet.

Ifølge Washington Post uttrykker folkemengden skepsis til valgprosessen, og de ber om at alle stemmene skal telles. Joe Biden har blitt utropt til vinner i delstaten av medier som AP og Fox News. Med rundt 86 prosent av stemmene opptalt, har Biden likevel et forsprang på rundt 79.000 stemmer.

Flere av demonstrantene er ifølge CNN bevæpnet, og journalister og andre folk skal ha blitt bedt om å forlate bygningen av sikkerhetsårsaker, skriver NTB.

Ifølge ABC Arizona er også politi i opprørsutstyr på plass inne i valglokalet, hvor de blant annet skal sørge for at de ansatte kommer seg trygt hjem.

Fylkets valgmyndigheter skriver på Twitter at de vil fortsette arbeidet med stemmeopptellingen, og at de skal frigi resultatene som planlagt. De skyldige i jukset vil selvfølgelig for enhver pris hindre at tingene kommer frem i lyset. Nyhetene omkring demokratenes valgjuks sprer seg nå som ild i tørt gress og det er bråk og kaos på gang. Dana Coverstone`s profetiske drøm for november ser ut til å bli oppfylt like for våre øyne.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *