Vaksinen: “Fullvaksinerte” som er innlagte har økt fra 10% til 30%. 1.dose tall ikke oppgitt.

Før var informasjonen om de som legges inn med covidsykdom at 1 av 10 innlagte er fullvaksinerte i Norge. Nå har det økt til 3 av 10. Altså 30%. I tillegg må vi regne med at en hel del har tatt 1.dose av de innlagte. Sikkert flere enn de fullvaksinerte, det er logisk ettersom de er flere enn de. Hvor mange som da er innlagte som er uvaksinerte kan man jo beregne ut fra dette. Troligvis det samme som fullvaksinerte eller kanskje færre. Uansett stiger antallet innlagte i dag etter hvert som vaksineringen sprer seg,” skriver Malvind Børresen på Facebook mandag. Malvind Børresen har markert seg som en tydelig motstander av vaksinasjonsprogrammet som nå er i gang og som gjør at også barna får vaksinen som kan skade dem

“Kan det være slik som mange mener – men som en del ikke vil snakke om – at vaksinene ikke virker, verken 1. eller 2. vaksinedose, og at viruset befinner seg i mennesker omtrent helt random? At tilfeldigheter styrer hvem som har det?
At det er ca 33% uvaksinerte, ca 33% med 1. dose og ca 33% såkalte “fullvaksinerte”. En tredjedel av hver gruppe altså.
Ja, det er veldig trolig at det er tilfeldig hvem som har viruset som og samtidig er det også trolig at avvikene fra disse tallene rundt om i verden også er tilfeldige og ikke kan brukes til noe som helst av bevis for vaksinevirkning.
Spørsmålet fremover er vel dermed når vi får nesten bare “fullvaksinerte” covidpasienter på våre sykehus?
Nesten 40 innlagte av 116 covidpasienter fredag var altså fullvaksinerte.
Samtidig øker antallet skadde av vaksinene for hver dag. Men det skriver ikke media noe om og det vil myndighetene nedtone.
“Fredag var 116 koronapasienter innlagt på sykehus. Det var tolv flere enn dagen før. 35 av pasientene ligger på intensivavdeling, og blant dem er 17 på respirator.”
Kilde: NTB/ i finnmark. no

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *