Tulsa-pastor arrestert for å synge for høyt utenfor en abortklinikk -må møte i retten denne uke

Den kristne pastoren Greg McEntire fra Broken Arrow Baptist Temple i Tulsa, Oklahoma har hver eneste uke i fem år vært samlet utenfor en abort eller drapsklinikk i Tulsa hvor de har sunget salmer og bedt til Gud. Gjennom fem år har den kristne pastoren og medlemmer av forsamlingen gjennom sang og bønn vist kristen motstand mot fosterdrap som blir utført ved  Tulsa Women’s Clinic. Klinikken er et av de stedene hvor det utføres drap av barn i mors liv. Noe som er i strid med Guds Ord og den kristne tro. Forrige torsdag ble det brått slutt på sangen og bønnen da politiet dukket opp og ville ilegge pastoren bot. Da han nektet å vedta boten ble pastoren påsatt håndjern og arrestert. Etter å ha vært pågrepet ble pastoren løslatt mot kausjon og må møte i retten i neste uke. Hvorfor ble pastoren arrestert? Svar: Han og de tjuefem personene fra hans menighet sang sine kristne sanger for høyt. Sangen kunne nemlig høres inne på klinikken.

At det er et nytt regime i USA under Biden, er noe stadig flere kristne får merke. Mens forsamlingen under president Donald Trump fritt har kunnet vært samlet utenfor abortklinikken til sang og bønn uten å bli tiltalt eller anfektet av politiet,  -så er dette definitivt slutt under Joe Bidens regime. Mens Donald Trump var en tydelig motstander av abort, og var den første amerikanske presidenten som noensinne har tatt del i en “Ja til livet marsj” -har Joe Biden markert seg som en tydelig forsvarer av retten til å drepe barn i mors liv. Joe Biden som ble støttet av en forholdsvis samlet norsk kristenhet og av Dagen redaktør Vebjørn Selbekk, reagerte med sinne da amerikansk høyesterett valgte å i gripe inn overfor Texas som har tatt grep for å innskrenke kvinners rett til å ta livet av sine egne barn. Amerika under Joe Biden er på vei inn i et stadig dypere mørke og fra evangeliske kristne rapporteres det stadig oftere om mer motstand og forfølgelse fra samfunnet. Hver eneste torsdag gjennom fem år har menigheten Broken Arrow Baptist Temple trofast møtt opp for å be for barna som blir slaktet og synge kristne sanger som et vitnesbyrd om at Gud er hellig og engang vil holde menneskene ansvarlig for ugjerningen mot barna i mors liv. I denne uken vil pastoren møte for retten siktet for ordensforstyrrelse med kristen sang. I en kommentar sier pastoren at de håper å være tilbake igjen neste torsdag for fortsatt sang og bønn. Hvor lenge troende vil kunne ha denne frihet i Bidens USA er usikkert. Under Bidens regime har ting strammet seg til og det som var tillatt under Trump blir nå rettsforfulgt av myndighetene.

Én tanke om “Tulsa-pastor arrestert for å synge for høyt utenfor en abortklinikk -må møte i retten denne uke

  1. Sanne kristne tror ikke det er deres oppgave å rette opp i denne verdens ondskap. Vår kontakt med omverdenen består i å forkynne fra Bibelen om Jehovahs regjering – Kristi rike. Denne regjeringen trer i fulll kraft etter Harmageddon. Men denne verdens regjeringer og byråkrati tilhører Satan Djevelen og hans demoner.

Det er stengt for kommentarer.