Vaksine-tilhengerne må få av seg tinnfoliehattene sine og åpne øynene for tiden vi lever i

Foto: Rory112233 (lisens)

Tilhengere av Covid-19 vaksinen går under mange forskjellige navn. Noen omtaler dem som «død fisk», andre kaller dem saueflokken, andre igjen vil omtale dem som hjernevaskede kult-medlemmer som har oppgitt sin frihet, sin glede og nær sagt sin forstand, grepet av en irrasjonel frykt for et lite dødelig virus. Andre igjen vil bruke termer som lettlurte, forførte, blinde om disse vaksinetilhengere som drar tinnfolie-hatten ned over hodet og nekter å se, selv om virkeligheten skriker dem rett opp i ansiktet, Disse virkelighetsfornektere har som regel tilbrakt store deler av sin oppvekst i statlige indoktrineringsleirer, kalt offentlig skole, undervist av venstrevridde ateister som har fortalt dem at Gud er død, at vi som mennesker må kaste av oss bånd fra gamle religiøse tradisjoner -og gi oss hen til den nye tids seksuelle frihet og mangfold symbolisert av regnbuen og pride.

To fenomener ser ut til å trumfe absolutt alt annet i denne forskrudde tid. Det første er at vi alle må ta Covid-19 vaksinen, og det andre er at vi alle må anta regnbuen og gay pride som vårt nye religiøse og moralske kompass. MSM mediene og avisene hyller og promoterer dette. Regjeringen og statsministeren fremelsker det og ser ut til å ville straffe alle som ikke er med på deres ferd mot Sodoma og Gomorra. Kongen taler vel om det, peker på Corona og på «gutter som liker gutten» og «jenter som liker jenter». Mange kristne ser også ut til å ha tatt på seg tinnfolie-lua og dradd den langt nedover øynene og lever i den villfarelsen at alt som har skjedd i 2020 og 2021, ikke har noen referanse til Bibelens profetier i det hele tatt. Vi har gått gjennom og går gjennom den mest inngripende og toneagivende hendelsen i nyere tid -og dersom noen i 2018 hadde hevdet at om to år vil kirkene være stengt og man blir bøtelagt for å samles til gudstjenester, vil folk ha sett rart på deg og trodd du hadde tørnet. Jeg er ikke det minste i tvil om at det som skjer er forutsagt i Johannes Åpenbaring og at vi er vitne til det profetene og de tidligere tiders hellige så frem mot. Kan du ikke se det må du be Herren fjerne tinnfolie-hatten din og gi deg åpnede øyne slik at du kan se at vi er utsatt for en scam hvor frykt er deres viktigste våpen. Ikke fakta, men frykt.

Facebook Comments

Én tanke om “Vaksine-tilhengerne må få av seg tinnfoliehattene sine og åpne øynene for tiden vi lever i

  1. Enig! Covid 19 vaksinen, Arbeiderpartiet og Pride-flagget er dyrets merke! Halleluja! Gud er størst! Allahu akbar!

    Måtte gamle dage med tukt og trell og krig og kolera vende tilbake straks og med en gang!

    Vi lengter hjem til den paradisiske idyll da vaksiner ikke fantes og døden høstet synderne slik Gud hadde planlagt. Den gang mannen, skaperverkets herre, fikk tukte sine mange koner og treller slik han var skapt til, og en syk mann kunne finne trøst og tifold hos sin rettferdige Gud uten innblanding fra en fascistisk formynderstat og det globalistiske frimureri!

    Sanndru kristne må ALDRI bøye nakken for den sekulære og sataniske videnskabens tusen falske maguser! Død over Dyret!

    Amen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *