Vaksine-splittelse: Sten Sørensen i troens bevis kaller Svein Magne Pedersens synspunkter for “galskap”: “Vi er på hver vår klode”

Pastor Sten Sørensen i troens bevis befinner seg på hver sin klode. I et oppslag i Vårt Land går den gjengifte pastoren for Troens bevis eller “forlis” som noen kaller det, hardt ut mot evangelist Svein Magne Pedersen som advarer mot vaksinen. “Et grusomt hån mot de syke og døde,” sier den Lyngdal pastoren om Pedersens utsagn. Sten Sørensen som også angret på å ha vært med på å arrangere en evangelisk kampanje med Franklin Graham har i en rekke medier gått hardt ut mot Svein Magne Pedersen og kaller Pedersens synspunkter på vaksinen for “galskap”. Uenighet om vaksinen splitter nå kristenfolket i to leirer og frontene syntes harde.

Sten Sørensen som lever i strid med Guds ord fordi han er skilt og gift på nytt igjen har i den senere tid markert seg som en hardnakket vaksinepusher som oppfordrer alle sine troende til å ta vaksinen. Også Sørensen er en som ikke tar ansvar for de som er blitt sjuke eller har dødd av vaksinen og holder på med et korstog mot kristne som ikke bøyer seg å tar vaksinen. I flere medier, deriblant Vårt Land,  har Sørensen gått ut og anbefalt folk å ta et medikament som kan drepe dem, og har også hevdet at han har blitt truet på livet av kristne vaksinemotstandere. Så langt har Sørensen ikke lagt frem bevis på at han er truet på livet. Sørensen som har fått flere oppslag i media viste til en melding som nok mest korrekt kan oppfattes som en skarp irettesettelse hvor avsender brukte bibelsk språkbruk som “kvernstein rundt halsen”. Pedersen, har provosert en rekke religiøse figurer, deriblant Sten Sørensen i troens forlis og Vebjørn Selbekk i den religiøse avisa Dagen. Ingen av de to religiøse figurene ser ut til å ta inn over seg virkeligheten at titusener opplever alt fra lette til livstruende bivirkninger av vaksinen.

Etterlyser ytringsfrihet og mener noen må tale de vaksineskaddes sak

Bror står nå mot bror og vaksinepusher Sten Sørensen i Troens forlis ser ut til å feste mer lit til vaksinen enn til Guds løfter

“Når tid skal vi få ytringsfriheten tilbake i Norge? Den forsvant da pandemien kom. Fra da av gjaldt bare ett syn,” skriver Pedersen torsdag kveld. I løpet av de siste to år er ytringsfriheten blitt kraftig begrenset og en rekke konservative kristne har opplevd å bli fullstendig bannlyst fra sosiale medier og i massemedia er det kun et budskap som gjelder. “Når noen dør av Corona da forteller vi om det men hvis vi forteller om at noen dør av vaksinen så driver vi med skremselspropaganda og vi får kjeft,” skrev Pedersen i en annen kommentar og legger til at “noen må tale de vaksineskadde sin sak. Man tar ikke disse mange skjebnene på alvor, men bortforklarer dem,” “Jeg står også opp for å advare mot disse vaksinene. Får bønnebegjær inn til Miracle Revival Channel støtt og stadig at folk blir alvorlig syke av vaksinen er dødd,” skriver Henning Valentin Lunde som er pastor for “Korsets kraft Bibelsenter”: Mirjam Nordby vitner å forteller dette: “Jeg kjenner folk som var helt friske før de tok vaksine, hun ene fikk brystsmerter, pustebesvær og blødninger, hun er i 50 åra, en annen hovnet opp i ansiktet og plages veldig med hele kroppen,” -og dette av vaksinen. Torsdag morgen la evanglist Pedersen ut dette: ” Norge er verdens 6. mest konforme land. Mener du noe annet enn de fleste, blir du straks angrepet,” -og dette er noe Pedersen nå opplever både fra ugudelige og fra kristne som i praksis ikke tør satse på at den mektige “Jeg er” både er skaper og “Herren vår lege”.

5 tanker om “Vaksine-splittelse: Sten Sørensen i troens bevis kaller Svein Magne Pedersens synspunkter for “galskap”: “Vi er på hver vår klode”

  • Du har rett. Ingen må bry seg om hva denne horkarlen mener .
   Han er like på tyttebærtyr som Torp og Hanvold både i ekteskap og vaksinen.

 1. Jeg prøver å forstå dette ut fra det som står i Bibelen. Jeg tenker at hvis Gud kan beskytte oss mot et virus så kan han beskytte oss mot bivirkninger fra en rna-vaksine også. For det står jo at man skal underordne seg myndighetene hvis det ikke strider mot noe av det som står i Bibelen. Og aldri tidligere har jeg hørt at medisinsk behandling strider mot Guds Ord. Tvert i mot. Et annet aktuellt bibelsted er Kolosserne 2, 16 til 23. Vi bør alle spørre oss om en vaksine kan knyttes til antikrist eller om det handler om menneskebud. Og noe annet man bør spørre seg om er at hvis alle spekulasjonene stemmer så ville det være tusenvis av enklere måter å få de samme resultatene som ikke gjorde folk skeptiske i det hele tatt.

  Tenk f. eks hvor ukritiske mange er til microsoft windows, google, youtube, tvitter, facebook osv. Big teck er vel noe av det farligste, mest antikristelige og bedragerske idag. De knyttes stadig tettere opp til globale politiske krefter. Jeg blir veldig mistenksom når noen siler ut mygg og sluker kameler. Jeg savner en mer helhetlig forklaring på det som diskuteres.

  6
  2
 2. Tar Sten Sørensen ansvar for de som får alvorlige bivirkninger og død. Hvordan kan han stille opp med bilde av seg selv og munnbind mens han tar vaksinen. Et åpenbart forsøk på å få andre til å vaksinerer seg. Jeg blir rasende på slike folk som skal pushe slikt på andre. Virkelig rasende. Jeg får faktisk lyst til å gi de en ……

  • Sten Sørensen er en mann som så langt jeg vet i mange år nå i meget stor grad har gått til ‘ferdig dekket bord’ som er dekket og jobbet fram av andre. Han viser igjen og igjen at han trofast stiller seg bak det til enhver tid ‘politisk korrekte’ og bruker sin røst til å gå ‘det politisk korrektes’ ærend! Helt ærlig er det veldig vanskelig å ikke tenke på fariseerne som elsket å kle seg i side kapper og elsket å la sin egen røst høre på torgene når jeg ser hvordan Sørensen går fram for det jeg igjen og igjen ser er at så altfor ofte når det er en ‘politisk korrekt’ mening å støtte så titter han fram og roper ut sin støtte og får med det en oppmerksomhet rundt seg selv uten å ha gjort stort for det! Guds rike har gjennom hele historien blitt bygget av ledere som pionerte noe på ulike områder. Sørensen er i mine øyne på mange måter en etterdilter, men da han faktisk skulle pionere noe, nemlig å rive ned korset fra Sarons Dal sa sønnen til pioneren Arild Edvardsen kraftig fra til etterdilter Sørensen og han stod der med halen mellom beina. Det er trist, men som et kompass så kan man altfor ofte vite at når Sørensen åpner munnen så VET man at motsatt vei er riktig vei! Å som forkynner si at Pedersen bør sannelig holde munn for dette har han ikke greie på uten at man selv har greie på området som omhandles blir jo merkelig lesning for da gjør man jo selv det man beskylder Pedersen for! Pedersen har kontakt med flere som er rammet av bivirkninger av disse sprøytene enn mange andre forkynnere i Norge tilsammen, så jo, jeg ville hørt på han framfor mange andre i dette når som helst det skulle være! Men det finnes en religiøs og ‘politisk korrekt’ virkelighet i dette landet som man som kristen og som leder må passe seg å ikke bli sugd inn i for ønsker man VIRKELIG å følge Bibelen så ser man at de kristne ble ALDRI på feil måte limt sammen med det ‘politisk korrekte’ og det verdslige og det politiske og sanne kristne har alltid vært kjent som oppviglere mot det som er etablert fordi Guds rike er i strid med denne verdens rike og det religiøse og det kommer aldri til å bli fred mellom disse….

Det er stengt for kommentarer.