Vaksine-pushere jakter på uvaksinerte i Kristiansand -vil fylle dine blodårer med eksperimentell “medisin”

6000-7000 mennesker i Kristiansand kommune har ennå ikke ta første steg inn i den kontroversielle “vaksine-kulten” som nå desperat jakter på mennesker som ennå ikke har tatt injeksjonen som kan gi dem alt fra blodpropp, hjertestans,, anafylaktisk sjokk, slag og andre dødeiige bivirkninger. Vaksinekultens prester og prestinner står nå klar med sprøyta og det begynner å haste. Deres mål og ønske er at vi alle i tur og orden skal komme å la dem injisere dette eksperiementelle medikamentet inn i våre blodårer. Og vi snakker ikke bare om en eller to ganger som det først ble hevder. Siden medikamentet ikke virker spesielt lenge er det snakk om tre doser, 4-5-6-7-8, for siden dette er et forsøksprosjekt hvor du og jeg skal være prøvekanin, er det ingen som helt kan si hva medikamentet vil gjøre med oss på lang sikt.

Som Guds barn vil vi i stedet sette vår lit til Han som har sagt at “Han er Herren vår lege”. Sangen “løftene kan ikke svikte” av Levi Petrus -sunget av Ulf Christianson eller “Uffe” er noe vi kan ta med oss i stedet for injeksjonene….

7 tanker om “Vaksine-pushere jakter på uvaksinerte i Kristiansand -vil fylle dine blodårer med eksperimentell “medisin”

 1. Jan Hanvold har blitt fascist siden han krever at kun fullvaksinerte kan komme på pengemøtene hans.

  1
  3
 2. Jeg vet om flere som har blitt alvorlig syke av covid 19 men kjenner ingen som har blitt syke av vaksinen. Idag har hundrevis av millioner blitt vaksinert så det burde blitt kjent hvis den var så farlig.

  Noe jeg ofte tenker på illustreres av kommentarene på denne nettsiden. Spekulasjoner tar lett helt av og motsettningene vokser voldsomt. Dette er noe alle myndigheter vet. Og hvis de vet at viruset når som helst kan bli en ny spanskesyke eller noe langt værre så vil de neppe si det høyt. Det kan til og med hende at de har funnet slike varianter. Det kan skape en panikkartet reaksjon i befolkningen med uante konsekvenser.

  • Myndighetene gir bare den informasjon de ønsker å gi. Slik har det vært svært lenge. De var en god stund klar over bivirkningene av Thalidomid og det ene barnet etter det andre ble født med deformerte lem uten at de ville erkjenne at det kom av medisinen. Først nå, 50 år etter at legemiddelet ble trukket fra markedet, ba selskapet om unnskyldning. Det tyske selskapet Gruenenthal markedsførte medisinen Thalidomid på 50— og 60-tallet og innbilte folk at det var trygt. Helsemyndighetene gjorde det samme, og kvinner tok legemiddelet i god tro på at det var trygt for dem og deres barn. De tok sørgelig feil og det var barna med bøyde hender, bøyde føtter osv som måtte lide. Nå eksploderer tallet på bivirkninger etter vaksinene og media velger å fortie. Skal si mange har tiltro til myndigheter og politikere som lever av å lyve. Nå er det valgkamp og vi vet alle at politikere farter rundt og lover og deler ut valgflesk. Vi tror de vil det beste for folk, men de er først og fremst opptatt av seg selv og egen makt og posisjon.

   2
   2
  • Jeg synes det er vanskelig å ta argumentene alvorlig. Helsemyndighetene publiserer og kommenterer bivirkninger omtrent hver eneste dag. De publiserer rapporter om innmeldte, mulige bivirkninger og om at hendelser som har skjedd vaksinerte som foreløpig i teorien kan være knyttet til vaksiner og som skal undersøkes.
   Hvor er lokket som legges på informasjonen?

   De kan ikke gå ut med enkelthistorier. Helsemyndigheter kan ikken offentliggjøre opplysninger om din helse eller sykdom. Det må man evt gjøre selv. Helesopplysningsloven sier at de ikke engang kan gå ut å korrigere feil i opplysningene som en person offentliggjør.

   3
   1
 3. Hva er det som skjer? Er Kjell Andersen egentlig to personer? Er det flere “redaktører” på Søkelys.
  Noen artikler tenderer til å være seriøs rapportering, mens andre artikler – som denne – slår helt ut i andre enden av skalaen.
  At man er mot vaksiner er greit, og at man advarer mot vaksiner er greit, men dette var lavmål.

  • Denne vaksinehausingen og metodene som blir tatt i brukhar langt mer til felles med ytterliggående kulter enn du aner. Folket blir utsatt for mindcontrol, hvor propaganda skaper frykt, I USA drar team rundt og banker på døra til uvaksinerte, i Norge ringer de rundt, sender SMS, -og tar man ikke sprøyta deres blir man behandlet som utstøtte i Jehovas vitner. Dette som skjer er som hentet fra bøkene til Robert Jay Lifton om mindcontrol og Dr Margaret Singer, begge kjente navn i antikult miljøet. Når man snakker med endel vaksinepushere (ikke deg da) får man nesten et inntrykk av at de er medlemmer av en kult.

   1
   3
  • Det som slår meg er at man bare vil folk godt.

   Når man går fra dør til dør, sender SMS, eller for den del når noen prøver å overbevise en kollega eller en venn, så er det for at man ønsker å videreformidle det man selv er overbevist om vil være det beste for den man prater med. Man tror på det selv.
   Det er ikke så ulikt å evangelisere. Når jeg er overbevist om at Jesus er det beste som har hendt meg så ønsker jeg av hele mitt hjerte at du også skal få ta del i det.
   Jehovas vitner går også fra dør til dør eller tar direkte kontakt fordi de tror på noe de vil videreformidle.

   At propaganda skaper frykt er vi helt enige om. Her mener jeg også Søkelys har et ansvar. Du formidler også propaganda og skaper frykt. Dog med motsatt fortegn.

Det er stengt for kommentarer.